Zwoele, volle lippen willen we allemaal wel. Het geeft je gezicht een sensuele uitstraling en een mooie mond vraagt erom om gekust te worden! Nu is niet iedereen gezegend met natuurlijk volle lippen, maar met de juiste filler behandeling kun je prachtige resultaten boeken. Bij de Van Rosmalen Kliniek doen we dat wél met mate, want we gaan altijd voor een natuurlijk effect. Bij ons kun je dus je lippen laten opvullen zonder bang te zijn voor een duckface!

Er zijn verschillende manieren om je lippen en je mond mooier te maken. We zetten de drie meest populaire behandelingen voor je op een ritje: het vergroten van het lipvolume, het verfraaien van de lipcontouren en het verwijderen van rimpels rondom de lippen.

Vollere lippen
Bij het ouder worden neemt het lipvolume af, maar het kan ook zijn dat je altijd al wat minder volle lippen hebt gehad. Niet helemaal tevreden met het volume van je lippen? Het is eenvoudig te behandelen met tijdelijke fillers. Je hoeft niet bang te zijn voor het ‘opgespoten lippen effect’, wij kijken goed naar de verhoudingen van je gezicht en zorgen altijd voor een natuurlijk resultaat.
Het opvullen van de lippen met injectables is met een verdoving een vrijwel pijnloze behandeling, het resultaat blijft tot 9 maanden zichtbaar.

Lipcontouren verfraaien
De contouren van je lippen bepalen de vorm en uitstraling van de je mond. Als je afhangende mondhoeken hebt, krijg je vaak een strenge of norse uitstraling. Door de lipcontouren te vullen met een tijdelijke filler ziet je mond er direct een stuk jonger en frisser uit. De lippen krijgen meer vorm, zonder dat er iets aan het volume van de lippen verandert. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de contouren van je lippen in combinatie met het volume te laten behandelen.

Rimpels rondom de lippen verwijderen
Bent je al gezegend met mooie volle lippen, maar stoor je je aan de fijne lijntjes rondom de mond? Deze lijntjes worden vaak veroorzaakt door roken en huidveroudering. De mond is wat ingevallen en de lijnen rondom je mond zijn goed zichtbaar. Dat valt meestal op wanneer je lippenstift hierin wat uitloopt. De rimpels rondom de mond zijn gemakkelijk op te vullen met injectables. De behandeling geeft direct resultaat en zorgt ervoor dat je weer een stuk jeugdiger oogt.

Ga jij voor lippen om te zoenen? Maak dan een afspraak bij Van Rosmalen Kliniek Rotterdam of Nijmegen.