De webshop van de Van Rosmalen Kliniek is vernieuwd en we zijn supertrots op het resultaat. Je shopt hier huidverzorgingsproducten van exclusieve merken waarmee we ook in onze klinieken werken. Altijd op de hoogte van leuke aanbiedingen? Meld je aan voor onze webshop updates en jij ontvangt altijd als eerste exclusieve kortingsacties in jouw inbox.

Onze webshop heeft een nieuw jasje gekregen en is vanaf nu voorzien van handige extra’s die het bestellen van jouw favoriete huidverzorgingsproducten weer wat eenvoudiger maakt.

  • Gemakkelijk bestellen vanaf je smartphone of tablet
  • Eenvoudig een account aanmaken, waardoor het bestel-en betaalproces stukken sneller gaat
  • Snelle levering
  • Vanaf 70 euro gratis bezorgd
  • Cosmeceuticals aanbevolen door cosmetisch artsen
    De Van Rosmalen Kliniek is officieel distributiepartner vanexclusieve merken als SkinCeuticals, Dermaceutic, Innoderm, Renophase en Eneomey. Stuk voor stuk cosmeceuticals van topkwaliteit, waarmee we ook in onze klinieken werken, hand picked door onze cosmetische artsen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid! Benieuwd welke producten bij jou passen? Kom langs voor een gratis huidanalyse! Je kunt bij ons ook terecht voor de 100% minerale make-up van Mineralogie, waardoor je huid een prachtige, egale uitstraling krijgt.