Vacuüm Microneedling
Terug naar overzicht

IPL behandelingen: Begin het nieuwe jaar goed met een prachtige huid!

Wat je leeftijd ook is: wanneer je huid glad en regelmatig is, zonder oneffenheden en kleurverschillen, oog je een stuk jonger. Je kunt natuurlijk een Instagramfilter inzetten om een fraaier huidbeeld te faken of foundation gebruiken om je huid egaler te laten lijken. Helaas is het zo dat make-up je rimpels vaak accentueert. Rode adertjes op je wangen en neus zijn bovendien vaak lastig met correctors te camoufleren. Zou het niet fijn zijn om je huid te laten stralen zonder lang voor de spiegel te moeten staan? IPL behandelingen kunnen deze wensen realiseren.

IPL behandelingen: de oplossing voor een egale huid
De oplossing is vrij eenvoudig: de meest natuurlijke manier om pigmentvlekken, couperose en onregelmatigheden aan te pakken is door ze te verminderen of te laten verdwijnen met IPL behandelingen en laser. IPL staat voor Intense Pulsed Light, een techniek waarbij kleine, krachtige lichtflitsen in de huid worden opgenomen. Deze breken het pigment af of zorgen ervoor dat de ontsierende bloedvaatjes dichtgaan. Het is een veilige, gecontroleerde methode waarbij licht op speciale golflengtes wordt omgezet in warmte en in de huid doordringt.

In de winter behandelen, stralend de zomer in!
Bij elke behandeling die je doet wordt je huid mooier en egaler, maar ook strakker dankzij de warmte van de IPL. In tegenstelling tot een peeling wordt er geen huidlaagje verwijderd, je kunt dus direct weer make-up gebruiken (maar dat is dus eigenlijk niet nodig!) Wil jij komende zomer stralen? Kies dan nu voor een mooiere huid, want de beste periode om behandeld te worden voor een mooi, egaal gezicht is nu, in de winter! ❄

Begin het nieuwe jaar dus gelijk goed en maak deze week nog een afspraak bij de Van Rosmalen Kliniek in Rotterdam of Nijmegen. Onze huidtherapeuten zijn gecertificeerd voor deze IPL en laserbehandelingen en helpen jou graag aan een perfecte huidteint. Voor dit beauty effect heb je geen instagramfilter voor nodig!

Wat kan behandeld worden?
Pigmentvlekken door zonschade kan de huid erg vlekkerig maken, maar is goed te behandelen met laser/IPL. Melasma (zwangerschapsvlekken) zijn beter te behandelen met peelings.

Gebruik de juiste skincare
Om het mooie resultaat zo lang mogelijk vast te houden is het slim om je huid goed te beschermen waardoor er geen nieuwe pigmentvlekken worden aangemaakt.

De juiste skincare producten (oftewel cosmeceutical crèmes) helpen je daarbij. Onze huidtherapeuten adviseren je graag over de producten die je hiervoor kunt gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld nachtcrèmes om pigmentvlekken te verminderen, zoals de Light Ceutic of de Mela Cream van Dermaceutic. Goede producten voor het remmen van de aanmaak van pigment zijn het C25 serum, Sun Ceutic 50, Phloretin CF en SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defense.

06-01-2022
Terug naar overzicht