Terug naar overzicht

Dé favoriete gezichtsbehandeling van Fred van Leer

Vanaf 26 juni 2020 is op Videoland de 3-delige documentaire te zien over het leven van de bekende stylist en presentator Fred van Leer. ‘Fred: het andere gezicht’ is een intiem en eerlijk portret. We volgen Fred een jaar lang. Zo zien we hoe hij ons meeneemt wanneer hij een bezoek brengt aan de Van Rosmalen Kliniek voor zijn favoriete behandeling: de GLOW shine.

Fred van Leer en de Van Rosmalen Kliniek

We mogen Fred regelmatig verwelkomen in de Van Rosmalen kliniek. We delen onze visie op schoonheid en we hechten een groot belang aan een persoonlijke aanpak. Onze focus ligt op de toekomst en op mooi ouder worden – dat doen we met een uniek lange termijn behandelplan: de Confidence Booster®.

We hebben voor Fred ook zo’n persoonlijk behandelplan opgesteld. De Confidence Booster® is een effectieve aanpak waarbij we samen verschillende passende behandelingen kiezen. Dit zorgt voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

GLOW shine – loved by Fred

De absoluut favoriete gezichtsbehandeling van Fred van Leer is de GLOW shine behandeling. De GLOW shine is een combinatiebehandeling die je 8 – 6 keer per jaar herhaalt voor een langdurig resultaat. GLOW shine is de perfecte samenstelling van behandelingen en technieken voor verschillende huidzones. Deze zijn er specifiek op gericht om dofheid en een grauwe huid te laten verdwijnen. Dit resulteert in zowel een gezonde glans, als een stralende huid.

Confidence Booster of GLOW shine ook voor jou?

We willen allemaal mooi oud worden en onszelf vol zelfvertrouwen aan de wereld laten zien. De Confidence Booster® met o.a. de favoriete gezichtsbehandeling van Fred van Leer, dus de GLOW shine, helpt jou te stralen en geeft jou het zelfvertrouwen om je dromen waar te maken – net als Fred. Dus wil jij ook zo’n uniek, persoonlijk behandelplan? Of wil je meer informatie? Plan een vrijblijvend consult.

06-01-2022
Terug naar overzicht