mondhoeken
Terug naar overzicht

De oplossing tegen afhangende mondhoeken!

Hoor jij vaak “wat kijk je boos” of ‘’wat kijk je sip’’? Dit kan te maken hebben met afhangende mondhoeken. Naarmate we ouder worden krimpt ons schedel, versterken onze spieren en verliest de huid haar elasticiteit, waardoor onze mondhoeken ook naar beneden zakken. Gelukkig zijn de mondhoeken te liften met ‘’myomodulation’’.

Wat is Myomodulation?

Ons gezicht bestaat uit meerdere spieren die een tegengestelde werking hebben: spieren die liften en spieren die zakken. Myomodulation is het perfecte samenspel van het versterken en verzwakken van de spieren in ons gezicht door fillers.

Door de plaatsing van de filler op of onder de spier kun je deze versterken of verzwakken waarmee je de uitstraling kunt verbeteren. Dat zie je duidelijk bij de mondhoeken. Zo kunnen we een filler op de spieren bij de mondhoeken en kin plaatsen waardoor die spier niet meer zo actief is. Hiermee voorkom je dat de mondhoeken makkelijk naar beneden trekken of de kin zich te veel laat krullen. Zo worden de mondhoeken als her ware gelift.

Liquid Facelift marionetlijnen wangen kaaklijn filler

Voordelen:

  • De filler pakt ook direct de veroudering aan door het de krimping van de schedel te compenseren;
  • Het geeft een heel natuurlijk effect op de mimische beweging van het gezicht;
  • Fillers hebben een langdurig effect.

Wil jij er weer vrolijk uitzien?

Heb jij last van een sippe uitstraling door afhangende mondhoeken en wil je je mondhoeken liften? En wil jij weer dat je gevoel in lijn is met je spiegelbeeld? Maak dan snel een afspraak met een van onze cosmetisch artsen KNMG. Samen met jou stellen we een behandelplan op dat verder gaat dan die ene rimpel en kijken we naar de kracht van jouw gezicht.

06-01-2022
Terug naar overzicht