Happy
Terug naar overzicht

Dit is dé tijd is voor een cosmetische behandeling!

Staar jij je tijdens de online meetings ook helemaal blind op je rimpels of onderkin en word jij onzeker door de zogeheten zoom-face? Of wil jij helemaal fris en fruitig zijn voor de kerstdagen? In de kliniek horen we allerlei verschillende redenen waarom klanten juist in deze tijd voor een cosmetische behandeling kiezen. Wij hebben de belangrijkste motivaties voor jullie op een rijtje gezet:

Zoom-face

“Normaal gesproken heb ik alleen in de ochtend en avond de confrontatie voor de spiegel, maar nu zit ik hele dagen in Zoom-meetings en word ik gek als ik naar mezelf kijk. Het is heel confronterend!” Aldus een van onze klanten onlangs in het consult. Een groot deel van Nederland staart tegenwoordig flink wat uurtjes naar zichzelf en hoe langer je ergens naar kijkt, hoe meer details je ziet. Onzekerheden die je al had, worden uitvergroot of nieuwe onzekerheden kunnen ontstaan. Het valt mensen bijvoorbeeld op dat ze er heel vermoeid uitzien, een droevige uitstraling hebben of veel verslapping zien in het gezicht. Het gaat vaak om de totale uitstraling!

Ongezien herstellen door mondkapjes en thuiswerken: “niemand hoeft het te weten”

Gemiddeld doen mensen er één tot twee jaar over om daadwerkelijk een cosmetische behandeling te ondergaan. Door het Zoom-face fenomeen horen we vaak tijdens het consult en de behandelingen dat dit het duwtje in de rug was. Mensen geven hierbij als voordeel dat ze door corona gemakkelijk thuis kunnen herstellen zonder dat iemand het ziet “niemand hoeft het te weten”. Wij zien momenteel dat veel mensen kiezen voor een behandeling die ze daarna goed kunnen bedekken met een mondkapje:

Worstelt jouw innerlijk met je uiterlijk? Blijf er niet mee zitten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met onze cosmetisch artsen in één van onze klinieken in Rotterdam of Nijmegen en ontvang een behandelplan op maat. De Van Rosmalen kliniek is NVCG gecertificeerd en onze artsen dragen de beschermde beroepstitel cosmetisch arts KNMG. Zo weet je zeker dat jouw gezicht in goede handen is!

06-01-2022
Terug naar overzicht