Terug naar overzicht

Een fillerbehandeling middels MD Codes™

Jouw gezicht is uniek en verdient de beste behandelingen voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Voor injectable behandelingen maken we bij de Van Rosmalen Kliniek daarom onder andere gebruik van de revolutionaire techniek: MD Codes™. Dit is een techniek die het gemakkelijker maakt om de complexiteit van jouw gezicht in kaart te brengen. Maar wat zijn MD codes™ en hoe worden MD Codes™ precies ingezet? En wat maakt deze techniek uniek met betrekking tot het plaatsen van fillers? Lees het hieronder!

Wat zijn MD Codes™?

Een goede beoordeling van de anatomie van jouw gezicht is onmisbaar voor het beste resultaat. MD Codes™ zijn veilige injectiepunten voor fillers, waarvan is bewezen dat ze precies doen wat cosmetisch artsen willen. Namelijk probleemgebieden op een natuurlijke en veilige manier verbeteren. Het is een techniek die is bedacht door cosmetisch arts en plastisch chirurg Mauricio de Maio. Bij toepassing van deze techniek wordt het resultaat van een fillerbehandeling meer verfijnd, doordat het gezicht wordt opgedeeld in universele codes die kunnen worden ingezet voor fillerbehandelingen over heel de wereld.

Hoe worden MD Codes™ ingezet?

In tegenstelling tot de traditionele manier waarop een probleemgebied wordt behandeld, benaderen we bij de Van Rosmalen Kliniek jouw gezicht altijd op een holistische manier. Wij kijken naar het geheel van jouw gezicht en analyseren de botstructuur, spieren en onderhuids vet zorgvuldig. Wij richten ons eerst op de oorzaak van het probleem. Dit is ook hoe Mauricio de Maio de MD Codes™ techniek heeft bedacht. MD Codes™ zijn namelijk gericht op het resultaat en dan met name op het behandelen van emoties, denk hierbij aan een minder vermoeide of jongere uitstraling. De focus van bijvoorbeeld een fronsrimpel, verschuift naar een “frisse en uitgeruste uitstraling”.

Hoge klanttevredenheid voor de lange termijn

Behandelingen horen toegepast te zijn naar jouw emotionele wensen en behoeften. Dit doen we door naar het totaalplaatje te kijken, in plaats van alleen de focus te leggen op bijvoorbeeld afzonderlijke kraaienpootjes of hangende mondhoeken. Door op een structurele manier te werken met onder andere MD Codes™, zijn de resultaten voorspelbaar en kunnen we een natuurlijk resultaat voor de lange termijn garanderen. Door deze holistische aanpak met MD Codes™ houden we rekening met de verhoudingen en de veranderende anatomie van het gezicht. Deze manier van werken zorgt voor een hogere klanttevredenheid.

Universele codes, maar een unieke behandeling

Volgens ons unieke concept de Confidence Booster® is een uniek en op maat gemaakt behandelplan het uitgangspunt. Iedereen heeft bepaalde eigen ‘flaws’ en ‘winners’ in zijn of haar gezicht. Dit bespreken we uitgebreid tijdens een eerste consult, om vervolgens een persoonlijk behandelplan te maken. Juist door deze werkwijze wordt jouw natuurlijke uitstraling behouden en jouw karakteristieke schoonheid benadrukt.

Worstelt jouw innerlijk met je uiterlijk? Blijf er niet mee zitten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met een van onze cosmetisch artsen in één van onze klinieken in Rotterdam of Nijmegen en ontvang een behandelplan op maat. De Van Rosmalen kliniek is NVCG gecertificeerd en onze artsen dragen de beschermde beroepstitel cosmetisch arts KNMG. Zo weet je zeker dat jouw gezicht in goede handen is!

md codes behandeling

06-01-2022
Terug naar overzicht