Terug naar overzicht

Huidverstrakking zonder chirurgische ingreep!

De Smartlipolaser behandeling is een behandeling om huid te verstrakken. De Smartlipo laser apparaat verwarmt het onderhuidse vet met verschillende golflengtes licht, waardoor het vet vloeibaar wordt en makkelijk verwijderd kan worden. Tevens zorgt het voor een huidverstrakking. Deze gouden combinatie maakt de Smartlipo laser uniek in zijn soort als Lipolaser.

Hoe werkt de Smartlipolaser?

De Lipolaser heeft een dusdanig hoge straling waardoor een huidverstrakking ontstaat. De reguliere lasers werken met 980 nanometer, terwijl de Cynasure Smartlipolaser kan verwarmen tot 1330 en zelfs 1440 nanometer. Dit zorgt ervoor dat het vet vloeibaar wordt en als jus onder de huid verwijderd kan worden. Door de Thermaguide kun je precies het aantal joule meten, waardoor je de golflengte kunt aanpassen aan het gebied. Hierdoor ontstaat er een effectieve verstrakking van de huid. Een laser die dus vet verwijderd en de huid verstrakt, zonder chirurgische ingreep, de ideale combinatie! Het afgelopen jaar hebben wij, als enige kliniek in Nederland, vele behandelingen met het apparaat uitgevoerd en ruime ervaring met deze techniek opgebouwd. We zetten de Smartlipo laser veel in voor hals- en kaaklijnverstrakking,  en het verstrakken en verwijderen van vet in de bovenarmen, de zogenaamde ‘chickenwings’.

Perfect resultaat zonder operatie

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Voor het verwijderen van de onderkin en het verstrakken van de kaaklijn gebruiken we de Precision Smartlipo . Voorheen was het niet mogelijk dit soort problemen te verhelpen zonder een ingrijpende operatie, maar dankzij de Smartlipo is het mogelijk met een minimale ingreep en langdurig effect, zonder bobbels en een ingetrokken huid.

05-01-2022
Terug naar overzicht