Terug naar overzicht

Mooi na je veertigste met onze ‘’full face approach’’

“Ik zie er van buiten anders uit dan hoe ik me van binnen voel.” Het is een veelgehoorde opmerking tijdens een eerste consult bij de Van Rosmalen Kliniek. Bij vrouwen aan de vooravond van de overgang ontstaat vaak onzekerheid én twijfel. Accepteer ik het verouderingsproces of laat ik er iets aan doen? Kàn dat wel, een cosmetische behandeling waarbij ik er natuurlijk uit blijf zien? Is het niet heel duur? Dokter Annemarie van Rosmalen neemt de vooroordelen weg met haar full face approach.

Een nieuwe levensfase

Onzekerheid. Veel vrouwen krijgen er na hun veertigste mee te maken. Neem Mariska (47), die als kunstenares regelmatig in de spotlight staat. Ze hoort vaak dat ze er nog zo jong uitziet, toch schrok ze toen ze onlangs foto’s van zichzelf zag. Een vermoeid gezicht, een slappe nek. Het hoort misschien bij het ouder worden, maar was hier nou echt niets aan te doen? Mariska onderzocht of een cosmetische ingreep iets voor haar zou zijn. De voor- en na foto’s op onze website gaven de doorslag: mooie en natuurlijke resultaten. Dokter Annemarie van Rosmalen vertelt: “Na je veertigste ga je een nieuwe levensfase in. Ook je huid en gezichtscontouren veranderen. Niets mis mee, maar als je spiegelbeeld niet meer overeenkomt met hoe je je voelt, waarom zou je er dan niet iets aan laten doen?”

Barrières wegnemen met de full face approach

“Met behulp van subtiele veranderingen die stap voor stap kunnen worden genomen bereiken we tegenwoordig prachtige resultaten. Dat doen we volgens de nieuwste cosmetische inzichten. Toch merken we dat er bij veel vrouwen barrières zijn om die stap te nemen. De angst om verslaafd te raken aan injectables, om authenticiteit te verliezen. Dat de boel gaat zakken, dat het duur is en je om de twee maanden terug moet komen. Die vooroordelen nemen we graag weg. Bij de Van Rosmalen Kliniek kijken we naar het gezicht als geheel en de emotie van de persoon tegenover ons. We focussen op de mimiek en dynamiek in iemands gezicht, de ‘’full face approach’’ noemen we dat ook wel. Voor iedereen is een passende oplossing. Niet door rimpels plat te spuiten, maar bijvoorbeeld met behulp van de liquid facelift: een methode om de tijd stil te zetten door middel van veilige fillerbehandelingen die ondersteuning geven aan het gezicht.’’

Stralend in de spotlight

Ook bij Mariska is gekeken naar haar gezicht als geheel. Dankzij onze full face approach matcht haar spiegelbeeld nu weer met haar innerlijk en staat ze vol zelfvertrouwen en stralend op het podium.

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Wil jij blijven stralen na je veertigste? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij je precies hoe we je kunnen helpen aan die slanke, zachte gezichtsvorm.

06-01-2022
Terug naar overzicht