Voorhoofdslijnen Filler
Terug naar overzicht

Voorhoofdslijnen en holling herstellen met fillers

Een holling boven de wenkbrauw

Naarmate we ouder worden, krimpt het skelet en verliest onze huid stevigheid en volume. Zo ontstaat vaak een holling, oftewel een deukje boven de wenkbrauwen en door het optrekken van de wenkbrauwen ook steeds meer diepere lijnen op het voorhoofd. Door de holling en de lijnen op het voorhoofd te herstellen met fillers, krijg je een frissere en gezondere uitstraling zonder je authenticiteit te verliezen!

Diepe voorhoofdslijnen door het optrekken van de wenkbrauwen

Wanneer er diepe lijnen op het voorhoofd komen vanwege het optrekken van de wenkbrauwen, is het vaak de beste optie om de holling en de lijnen te behandelen met fillers in plaats van alléén met botox (wat vaak gebruikelijk is in Nederland). Door fillers en eventueel een lage dosering van botox te gebruiken, bereik je een veel natuurlijker en authentieker resultaat en voorkom je een te glad gestreken ‘’spiegel’’ voorhoofd. Je kan je wenkbrauwen natuurlijk blijven bewegen, maar dan met minder zichtbare lijnen op het voorhoofd, omdat de voorhoofdsspier minder actief is.

Door de holle ogen met een canule in een veilige laag tussen de bot en de spier op te vullen, wordt er gezorgd voor meer stevigheid in de huid en de spier. Hierdoor plooit je huid ook minder makkelijk. Op deze manier kan de spier nog gewoon bewegen, waardoor het er natuurlijk uitziet. Vervolgens kan er ook wat filler gebruikt worden in de lijnen zelf om ervoor te zorgen dat de lijnen net wat meer steun hebben en zichzelf nog beter herstellen.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe deze behandeling ter werk gaat!

 

06-01-2022
Terug naar overzicht