Terug naar overzicht

Welke soorten fillers zijn er allemaal?

Wat zijn fillers?

Er zijn vele soorten fillers maar in de basis is een filler is een doorzichtige emulsie (gel) met de werkzame stof hyaluronzuur en wordt met een fijn naaldje of canule in de huid geïnjecteerd. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor hydratatie. Met het ouder worden maakt ons lichaam steeds minder hyaluronzuur aan waardoor er rimpels en huidverslapping ontstaat. Door je huid te behandelen met hyaluronzuur krijg je weer een egale huid en een frisse uitstraling terug.

Welke soorten fillers zijn er?

Er zijn verschillende soorten fillers. Afhankelijk van het doel wordt een bepaalde filler gebruikt om het mooiste resultaat te verkrijgen. Wij werken met de volgende fillers van Juvéderm, Merz en Galderma, namelijk: Volite, Volbella, Volift, Voluma, Volux, Ultra SMILE, Ultra 3, Ultra 4, Hydrate, Belotero, Radiesse en Restylane.

soorten fillers Juvederm

Wat kun je met de verschillende soorten fillers van Juvéderm doen?

Met fillers kun je de huid hydrateren, verzachten, meer volume geven of rimpels en lijntjes opvullen. Maar fillers kunnen ook de vorm van het gezicht herstellen, de kaaklijn verstrakken of juist verzachten.

Huid hydrateren met fillers

De Juvéderm Volite zorgt voor hydratatie van de huid. Het geeft jouw huid een hydratatie boost en zorgt voor een jeugdige uitstraling. De Volite filler is daardoor ook erg geschikt voor het behandelen van een droge huid.

Huid verzachten met fillers

Met de Juvéderm Volbella kun je rimpels, zoals bijvoorbeeld de kraaienpootjes verzachten. Hierdoor zie je er minder vermoeid uit.

Rimpels en lijnen vullen met fillers

Juvéderm Volift vult rimpels en lijnen en herstelt de vorm van het gezicht. Deze filler is daarom zeer geschikt voor het behandelen van bijvoorbeeld de neus-lippenplooi. De diepe lijnen rond je mond verdwijnen en je gezicht krijgt haar oorspronkelijke contouren en frisse uitstraling weer terug. Voor een optimaal resultaat combineer je deze behandeling met botulinetoxine injecties voor bijvoorbeeld afhangende mondhoeken.

Volume herstellen met fillers

Met de Juvéderm Voluma corrigeren we ingevallen wangen en jukbeenderen. Ingevallen wangen ontstaan door de krimping van het skelet en een afname van collageen in de huid naarmate we ouder worden. Hierdoor oog je vermoeid. Met deze fillerbehandeling krijgt je gezicht haar volume terug en verdwijnen de schaduwen in het gezicht. Het resultaat is een zachtere uitstraling.

Gezicht verstrakken/shapen met fillers

De contouren van de kin en kaaklijn herstellen we met Volux. Deze filler onderscheidt zich van andere fillers door haar stevigheid. Het resultaat houdt hierdoor ook langer aan dan de gemiddelde filler.

Wil jij ook een frisse uitstraling?

Wil jij de contouren of het volume in je gezicht herstellen? Maak een afspraak met één van onze ervaren cosmetisch artsen KNMG. Tijdens het consult wordt er naar de anatomie van jouw gezicht gekeken en op basis daarvan een persoonlijk behandelplan opgesteld.

06-01-2022
Terug naar overzicht