Dokter Annemarie van Rosmalen2018-08-28T11:13:35+00:00

Dokter Annemarie van Rosmalen

“Een feilloos oog voor welke behandeling het meest passend is bij een gezicht”

Biografie dokter Annemarie van Rosmalen

Na ruim tien jaar ervaring te hebben opgedaan in andere klinieken en ziekenhuizen, besloot dokter Annemarie van Rosmalen in 2011 haar eigen cosmetische kliniek in Rotterdam op te zetten. Medio februari 2015 volgde de kliniek in Nijmegen. Haar deskundige, persoonlijke aanpak en eigen visie op schoonheid maken haar uniek in haar vakgebied. Dokter Annemarie van Rosmalen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarna werkte ze twee jaar op de afdeling algemene chirurgie in het Maasstad ziekenhuis, om vervolgens drie jaar lang ervaring op te doen met plastische chirurgie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Ook werkte ze zes jaar in een zelfstandig behandelcentrum in Mill als cosmetisch arts. Naast chirurgische behandelingen deed ze hier laser –en injectables behandelingen. In de jaren erna werkte ze als cosmetisch arts in de Bergman Kliniek en Medisch Centrum Scheveningen. In 2011 besloot ze haar eigen kliniek in Rotterdam te openen. Inmiddels is er ook een Van Rosmalen Kliniek in Nijmegen.

Specialisme dokter Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie heeft veel ervaring met het uitvoeren van diverse cosmetische behandelingen, zoals Botox®, injectables, peelings, smartlipolaser en laserbehandelingen. Ze is gespecialiseerd in de liquid facelift. Naast haar werk in haar eigen klinieken is dokter Annemarie van Rosmalen werkzaam als cosmetisch arts in Kliniek Laurium in Linschoten (bij Utrecht), waar je terecht kunt voor kleine chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties.

Erkend en betrouwbaar

Dokter Annemarie is een BIG-geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (de NVCG), de kwaliteitsvereniging voor de cosmetische geneeskunde.
De NVCG heeft als doelstelling de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en voortdurend te verbeteren. Annemarie is lid van de onderwijscommissie van de NVCG, schreef mee aan het opleidingsplan voor cosmetisch artsen en is woordvoerder van Allergan. Zij en haar team volgen alle ontwikkelingen op hun vakgebied nauwkeurig, bijvoorbeeld door het bezoeken van congressen en het volgen van trainingen. Zo beheersen zij altijd de nieuwste technieken. Annemarie geeft zelf ook lezingen en trainingen aan collega-artsen, om haar kennis te verspreiden.

BIG-registratienummer: 49056555901

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief