Wat is een Combinatiebehandeling?

“Een egale huid”

Geen huid is hetzelfde en elke huid heeft andere behoeftes of probleemgebieden. Een goed verzorgingsritueel thuis, aangevuld met een behandeling door één van onze huidtherapeuten, is de sleutel tot een stralende look. Wij kunnen elke zone van de huid apart behandelen, of het nou gaat om fijne lijntjes op het voorhoofd, grove poriën op de kin of overtollig pigment rondom de ogen.

Combinatiebehandeling op maat

Een combinatie van huidtherapie behandelingen werken vaak het beste. Tijdens één behandeling pakken we met verschillende technieken meerdere zones aan. Denk bijvoorbeeld aan Microneedling waarmee we de zone rond de mond behandelen voor een betere huidstructuur, een IPL-behandeling waarmee we de wangen tegen roodheid behandelen en een Peeling waarmee we het voorhoofd tegen een vette huid behandelen.

Firm Facial

Daarnaast hebben we ook de Firm Facial. Hier wordt je gehele gezicht in één keer behandeld met een combinatie van de TCA-peelingRetinolMicroneedling en de Vitamine C peel voor een stevige en fijne huidstructuur.

Confidence Booster GLOW

Het meest optimale resultaat voor jouw huid kan worden behaald met de “Confidence Booster GLOW”. Dit is een unieke combinatie van huidbehandelingen aangepast op jouw huid. Deze kunnen bestaan uit een laserbehandeling, microneedling of peelings. Samen met de huidtherapeut wordt beslist wat de beste aanpak voor jouw huid is. Deze booster zorgt ervoor dat jouw huid weer in topconditie komt, gaat stralen en een mooie egale structuur krijgt en behoudt. Lees hier meer over de Confidence Booster.