Firm Facial

Een stevige en fijne huidstructuur

De Firm Facial is onze nieuwste behandeling waarin we verschillende succesvolle en effectieve huidtherapietechnieken combineren. Deze gezichtsbehandeling geeft een enorme boost aan de aanmaak van collageen, het verstevigen van je huid en het verfijnen van je huidstructuur. De behandeling bestaat uit een combinatie van een TCA-peeling, Microneedling, Retinol en een Vitamine C peel. Het resultaat? Een egalere huid, een frissere teint, een stralend gezicht.

Fijne lijntjes – (Acné) littekens – Pigmentvlekken – Grove poriën – Verslapping van de huid

Veel mensen hebben last van een minder egale huidstructuur. Dit kan van je genen, levensstijl en je leeftijd afhangen. Door deze factoren worden fijne lijntjes, (acné) littekens, pigmentvlekken, grove poriën en verslapping van de huid zichtbaarder. Met behulp van een combinatiebehandeling van de TCA-peeling, Microneedling, Retinol en een Vitamine C peel kun je daar eenvoudig, snel en pijnloos iets aan te doen.

TCA-peeling

De TCA-peeling is een chemische peeling die door middel van trichloorazijnzuur zorgt voor een goede doorbloeding en vernieuwing van de huid stimuleert. De TCA-peeling zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag zich vernieuwt, waardoor je een gezonde huid terugkrijgt met een mooie glans.

Microneedling

Microneedling werkt door middel van vibrerende minuscule naaldjes, oftewel de Enterpen. De Enterpen maakt kleine onzichtbare kanaaltjes in de huid. Hierdoor krijgen de bindweefselcellen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken. Daardoor komt het natuurlijke herstel van de huid weer op gang en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Collageen geeft stevigheid aan de huid, terwijl elastine zoals de naam al doet vermoeden de huid elastisch en soepel houdt.

Retinol peeling

Retinol, oftewel tetrenoïne is een krachtig vitamine A zuur. Retinol bevordert de aanmaak van collageen en stimuleert de celdeling en celfuncties. Dankzij de Retinol peeling, die diep in de huid voor verbetering zorgt, wordt je huid steviger en oogt je huid jonger. Het heeft ook een effect op langere termijn, want met een stevige huid krijg je ook minder snel nieuwe rimpels.

Vitamine C peel

Vitamine C is enorm belangrijk voor de vorming van collageen. Collageen verstevigt de huid. Daarnaast vermindert Vitamine C acne en pigmentvlekken en werkt het goed bij rosacea.

Na de Firm Facial

Na afloop kan de huid tijdelijk een beetje opzwellen, rood zijn en wat warmer aanvoelen. Na de Firm Facial kunnen we de wat rodere huid camoufleren met minerale make-up van het topmerk Mineralogie.

De Firm Facial moet na circa drie weken weer worden herhaald. Er zijn gemiddeld 4-6 behandelingen nodig voor het mooiste resultaat. Wij raden je ook aan om jaarlijks terug te komen voor een op maat gemaakt behandelingsplan. Zo behoud je een mooie egale huid.

Egale huidstructuur

Je huid ziet er voller en gladder uit. Door de verbetering van de collageenkwaliteit zie je ook dat de huidconditie en huidstructuur is verbeterd. De huid heeft een mooie heldere uitstraling.

Combinatiebehandelingen 
Combinatiebehandeling op maat€299,-
Firm Facial€299,-