Dokter Anna Hettinga-Grelack

Dokter Anna Hettinga-Grelack

“Empathisch, perfectionistisch en geduldig.”

Over dokter Anna

Dokter Anna Hettinga-Grelack is sinds september 2020 werkzaam bij de Van Rosmalen Kliniek. Met veel passie en toewijding voert zij haar vak uit. Ze streeft ernaar om de frisse en uitgeruste versie van ​haar klanten te benadrukken. Anna is geboren en getogen in Duitsland en is voor haar studie Geneeskunde naar Nederland geëmigreerd, waar zij in 2016 haar artsendiploma aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft behaald. Direct daarna heeft zij ervaring opgedaan binnen de interne geneeskunde en maag-, darm- en leverziekten. Vanaf begin 2017 voert Anna cosmetische behandelingen uit.

Specialisme dokter Anna Hettinga-Grelcack

Dokter Anna Hettinga-Grelack is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse cosmetische behandelingen, zoals Botox® en injectables. Zij heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het uitvoeren van combinatiebehandelingen en volumeherstelbehandelingen. Na een uitvoerige gezichtsanalyse wordt een behandelplan op maat opgesteld. Hierbij staat Anna voor kwaliteit en een natuurlijk resultaat.

“Ik vind het heel mooi dat ik mijn klanten een stuk zelfvertrouwen terug kan geven. Dat ze weer blij zijn als ze in de spiegel kijken en hun uiterlijk weer past bij de emotie die ze willen uitstralen.” Aldus Dokter Anna.

Plan hier direct je afspraak

Erkend en betrouwbaar: "Cosmetisch arts KNMG"

Dokter Anna Hettinga-Grelack is een gecertificeerd lid van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG)  en draagt de titel ‘cosmetisch arts KNMG’. Anna is intrinsiek gemotiveerd om het beste in zichzelf naar boven te halen.  Kortom, ze zal zich altijd verder bekwamen in het vak van de esthetische geneeskunde.

BIG-registratienummer: 49920623701

Plan hier direct je afspraak

Ontmoet dokter Anna