Chirurg Dorien Wijers

Dokter Do Wijers

“Door het gezicht als geheel te beoordelen en te behandelen creëer je een prachtig, natuurlijk resultaat en bovenal blije cliënten”

Over dokter Do Wijers

Dokter Do (Dorien) heeft geneeskunde gestudeerd in Amsterdam bij de UvA. Tijdens haar opleiding heeft ze veel onderzoek gedaan en meerdere artikelen gepubliceerd. Daarna heeft ze gewerkt bij de neurochirurgie en de orthopedie om daarna voor de opleiding tot vaatchirurg naar Duitsland te verhuizen. Hier heeft ze eerst in Düsseldorf gewoond en daarna de opleiding afgemaakt in Bocholt net over de grens bij Arnhem. Na twee jaar als vaatchirurg gewerkt te hebben, heeft ze besloten weer terug te komen naar Nederland en een andere richting in te slaan als cosmetisch chirurg.

In september 2023 is zij begonnen bij de van Rosmalen kliniek. Als chirurg zal ze zich, naast de injectables, vooral gaan toeleggen op ooglidcorrecties en andere kleine cosmetisch ingrepen, maar ook op spatader operaties als nieuwe ingreep binnen de kliniek.

Ze geniet van de mogelijkheden om zich binnen dit vakgebied verder te ontwikkelen en ook de opgedane ervaring als vaatchirurg verder te kunnen toepassen.

‘Ik vind het geweldig dat je met hele subtiele veranderingen een prachtig resultaat kan bereiken. Door de holistische benadering van de confidence booster worden mensen de mooiste versie van zichzelf met het behoud van een natuurlijk resultaat. Een tevreden cliënt die straalt geeft mij de meeste voldoening.”