huidterapeut Jasmijn Schreur Van Rosmalen Kliniek

Huidtherapeut Jasmijn Schreur

“Het mooie aan mijn werk is de verandering die ik in iemands leven teweeg kan brengen.”

Over Jasmijn Schreur

Jasmijn Schreur heeft na haar opleiding tot huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht ervaring opgedaan in de cosmetische én medische kant van huidtherapie. Met haar achtergrond als allround schoonheidsspecialiste en visagist begeeft zij zich al jarenlang in het cosmetische werkveld. Naast haar ervaring binnen de cosmetische kant van huidtherapie heeft Jasmijn ook ervaring met huidkankerzorg, oedeemtherapie en wondzorg.

Het doel van huidtherapeute Jasmijn

Elke huid is anders en iedere huidzone heeft zijn eigen behoeften. Jasmijn kijkt samen met jou naar de behandelmogelijkheden die passen bij jouw verbeterwens om het mooiste resultaat te behalen.

“Het mooie aan mijn werk is de verandering die ik in iemands leven teweeg kan brengen. Zo kan het zijn dat je gebukt gaan onder huidklachten en hier in het dagelijks leven hinder van ervaart. Om jou weer meer vrijheid terug te geven in jouw sociale leven en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van een positiever zelfbeeld, geeft mij enorm veel voldoening. Samen met de andere huidtherapeuten en het team van cosmetisch artsen binnen de Van Rosmalen Kliniek streef ik naar een gezonde huid met een natuurlijke uitstraling.”

Volledige aanpak

Enkele jaren terug schreef Jasmijn succesvolle blogs over de zin en onzin van skincare. Haar interesse in ingrediënten, verschillende cosmetica en de werking hiervan is dan ook groot. Op het gebied van skincare en cosmetica kun je haar alles vragen. Jasmijn haar werkwijze valt onder te verdelen in een wetenschappelijke en persoonlijke benadering. Zij kijkt goed naar jouw huidbehoeften en hoort jouw wensen aan om vervolgens een persoonlijk behandelplan op te stellen. Aan de hand van verschillende indicaties kiest zij de meest effectieve behandelmethode en adviseert zij een skincare routine, die specifiek is afgestemd op jouw huid. Daarnaast heeft Jasmijn oog voor de mens achter de huid en zal zij aandacht hebben voor jouw complete leefstijl en zelfbeeld.

Plan hier direct je afspraak

BIG-geregistreerde huidtherapeut

Jasmijn is een BIG-erkende huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association. Ook is Jasmijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.