Chirurg Dorien Wijers

Botox specials in Den Haag!

“Botox ontspant de spieren. Je uitstraling wordt zachter en rimpels vervagen.”

Botox specials!

Cosmetisch arts Dorien staat vanaf nu ook in onze kliniek in Den Haag. Om dit te vieren, bieden we al onze klanten een aantrekkelijke botox special aan!

Rimpels kunnen een ongewenste, vermoeide indruk geven die niet overeenkomt met hoe je je daadwerkelijk voelt. Zoek je een manier om tekenen van veroudering tegen te gaan of een jongere uitstraling terug te krijgen?
Botox is een goede oplossing voor zowel mannen als vrouwen!

Met deze botox special krijg je een behandeling voor:

1 zone: € 150,-
2 zones: € 250,-
3 zones: € 350,-

Boek hier je botox behandeling met korting!

Over dokter Dorien

Dokter Dorien Wie is dokter Dorien?

Dokter Do (Dorien) heeft geneeskunde gestudeerd in Amsterdam bij de UvA. Tijdens haar opleiding heeft ze veel onderzoek gedaan en meerdere artikelen gepubliceerd. Daarna heeft ze gewerkt bij de neurochirurgie en de orthopedie om daarna voor de opleiding tot vaatchirurg naar Duitsland te verhuizen. Hier heeft ze eerst in Düsseldorf gewoond en daarna de opleiding afgemaakt in Bocholt net over de grens bij Arnhem. Na twee jaar als vaatchirurg gewerkt te hebben, heeft ze besloten weer terug te komen naar Nederland en een andere richting in te slaan als cosmetisch chirurg.

In september 2023 is zij begonnen bij de van Rosmalen kliniek. Als chirurg zal ze zich, naast de injectables, vooral gaan toeleggen op ooglidcorrecties en andere kleine cosmetisch ingrepen, maar ook op spatader operaties als nieuwe ingreep binnen de kliniek.

Ze geniet van de mogelijkheden om zich binnen dit vakgebied verder te ontwikkelen en ook de opgedane ervaring als vaatchirurg verder te kunnen toepassen.

‘Ik vind het geweldig dat je met hele subtiele veranderingen een prachtig resultaat kan bereiken. Door de holistische benadering van de confidence booster worden mensen de mooiste versie van zichzelf met het behoud van een natuurlijk resultaat. Een tevreden cliënt die straalt geeft mij de meeste voldoening.”

Over de Van Rosmalen Kliniek Over ons

De Van Rosmalen Kliniek staat bekend als de toonaangevende cosmetische kliniek met vestigingen in Rotterdam, Nijmegen en nu ook in Den Haag. Opgericht in 2011 door de gerenommeerde Cosmetisch arts KNMG, Annemarie van Rosmalen, zijn we gegroeid tot een team van meer dan 20 experts in drie moderne vestigingen.
Onze kracht ligt in de combinatie van topexpertise, een persoonlijke touch en een frisse visie op schoonheid, waarbij kwaliteit centraal staat. Onze cosmetische artsen KNMG, allen lid van de NVCG, en huidtherapeuten benadrukken de natuurlijke schoonheid van elk individu, kijkend naar zowel emotie als expressie. Hieruit komt onze ‘full face approach’ voort, waarin we cliënten een totaaladvies bieden.

Een speciaal kenmerk van onze aanpak is de “Confidence Booster”. Dit unieke, op maat gemaakte jaarplan combineert de Confidence Booster® PRO, GLOW & HOME – een samenstelling van injectables, huidtherapie en een zorgvuldig geselecteerde reeks premium huidverzorgingsproducten voor thuis. Bij de Van Rosmalen Kliniek gaan we voor het totaalplaatje: verjonging, verbetering en vertrouwen.

 

 

Boek je afspraak en krijg je korting! Boek je afspraak!


Veelgestelde vragen over botox

Wat is botox? Wat is botox?

Botox®is een geregistreerde merknaam van Allergan Inc., maar inmiddels wordt het in de volksmond voor alle types Botuline Toxine gebruikt. Botuline Toxine is een eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Het zorgt ervoor dat je spieren tijdelijk ontspannen doordat het de prikkeloverdracht van een zenuw naar een spier blokkeert.

Hoe werkt botox? Hoe werkt botox?

Botox wordt in sterk verdunde vorm geïnjecteerd in de spiertjes die verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes en rimpels in je voorhoofd. De spieractiviteit wordt op de behandelde plek tijdelijk minder krachtig. Hierdoor verdwijnen fijne lijnen en vervagen diepe rimpels. Een botox behandeling kan op die manier zelfs rimpelvorming voorkomen. Na verloop van tijd neemt de spieractiviteit weer toe en herstelt de spier volledig.

Wanneer kies ik voor botox? Wanneer kies ik voor botox?

Wil je iets laten doen aan je fronsrimpels, ben je de rimpels in je voorhoofd zat of worden je kraaienpootjes of lachrimpels – hoe charmant ook – nu echt iets te diep? Dan is botox een goede oplossing . Naast cosmetische indicaties is botox ook uitermate geschikt voor medische behandelingen, zoals overmatige transpiratie, spanningshoofdpijn, acne, rosacea en eczeem. Het kan zelfs helpen bij tandenknarsen en klemmende kaken of kiezen.

Is een botox behandeling pijnlijk? Is een botox behandeling pijnlijk?

Botox wordt met een heel fijn naaldje in de huid geïnjecteerd. De meeste mensen omschrijven het als kleine speldenprikjes en ervaren dit niet als pijnlijk.

Hoe voelt botox? Hoe voelt botox?

Hoelang duurt een behandeling? Hoelang duurt een behandeling?

Van begin tot eind duurt een afspraak ongeveer een half uur. De botox behandeling zelf duurt maximaal 10 minuten.

Wat zijn de risico's van een botox behandeling? Wat zijn de risico's van een botox behandeling?

De behandeling met botox is veilig. Toch kan de behandeling in een enkel geval niet helemaal uitpakken zoals de bedoeling is. In deze uitzonderlijke situatie bieden we je een oplossing om het gewenste resultaat alsnog te bereiken. Hier zijn geen kosten aan verbonden, het hoort bij de controle afspraak. Om de risico’s zo klein mogelijk te houden en een natuurlijk resultaat te behouden, kiezen we altijd voor een minimale dosering.

Hoelang duurt het voordat je de resultaat ziet? Hoelang duurt het voordat je de resultaat ziet?

Na één tot twee weken is het resultaat van de behandeling optimaal, maar sommigen merken na een dag al verschil. Na vier weken is het resultaat op zijn mooist.

Hoelang is het resultaat van botox zichtbaar? Hoelang is het resultaat van botox zichtbaar?

De behandeling met botox blijft drie tot vier maanden zichtbaar. Bij jonge mensen kan het soms negen tot twaalf maanden doorwerken. Daarna begint het effect van botox langzaam uit te werken. Door regelmatige behandelingen blijft het resultaat steeds langer zichtbaar.

Ben ik na de behandeling meteen toonbaar? Ben ik na de behandeling meteen toonbaar?

Ja. Kort na de behandeling kan wat roodheid en zwelling ontstaan, of een kleine blauwe plek op de plaats van injectie. Dit kan je bijwerken met wat make-up. Een behandeling met botox laat geen zichtbare bloeduitstortingen of wondjes achter. Wel is het belangrijk om gedurende acht uur na de behandeling geen druk op de geïnjecteerde plek uit te oefenen, om verspreiding te voorkomen.

Wat is microbotox en is dat iets voor mij? Wat is microbotox en is dat iets voor mij?

Microbotox wordt ook wel ‘baby botox’ genoemd. Bij microbotox wordt namelijk een lagere dosering gebruikt. De precieze dosering hangt volledig af van wat er bij jouw gezicht past. Het is bijvoorbeeld geschikt voor het verzachten van de eerste lijntjes op jongere leeftijd, en het voorkomen van permanente rimpels, zoals kraaienpootjes. Microbotox vermindert de diepste rimpels tijdens het lachen en maakt de huid iets gladder als je ontspannen kijkt. Je sprekende lach en natuurlijke uitstraling blijft daardoor behouden, als je niet lacht ziet je huid er gladder en zachter uit. Het is een ideale manier om op jongere leeftijd het verouderingsproces te vertragen en als je wat ouder bent kan microbotox een prachtig resultaat geven in combinatie met fillers, vooral rond de ogen. Microbotox werkt dan wel iets korter dan gewone botox – meestal 2 tot 3 maanden – , maar het zorgt wel voor een heel natuurlijk resultaat

Wat zijn de kosten van een botox behandeling? Wat zijn de kosten van een botox behandeling?

Op onze prijslijst zie je wat de behandeling ongeveer gaat kosten. De exacte prijs hangt echter af van jouw unieke situatie. Daarover vertellen we je meer tijdens een consult over botox in onze injectables kliniek in Nijmegen, Den Haag of Rotterdam.

Prijslijst
Is botox een gif? Is botox een gif?

Kan ik er vermoeid uitzien rondom mijn mond? Kan ik er vermoeid uitzien rondom mijn mond?

Wat zorgt voor een vermoeide oogopslag? Wat zorgt voor een vermoeide oogopslag?

Ik ben bang voor naalden, is dit een probleem? Ik ben bang voor naalden, is dit een probleem?

Bij ons in de kliniek is er geen reden om bang te zijn voor naalden.
Je voelt er tijdens de behandelingen namelijk vrij weinig tot niks van! Onze specialisten stellen je graag op je gemak en zullen rustig de behandeling met jou doornemen.

Waarom moet ik zo vroeg mogelijk beginnen met cosmetische behandelingen? Waarom moet ik zo vroeg mogelijk beginnen met cosmetische behandelingen?

Fred van Leer geeft hier antwoord op!

Gaat iedereen er hetzelfde uitzien door fillers en botox? Gaat iedereen er hetzelfde uitzien door fillers en botox?

Het antwoord hierop is, nee. Iedereen heeft een uniek gezicht en wij zorgen ervoor dat deze uniekheid blijft.

Waarom is een gezichtsanalyse belangrijk voor een injectable behandeling? Waarom is een gezichtsanalyse belangrijk voor een injectable behandeling?

Fred van Leer deelt zijn ervaringen en bevindingen!