Met trots kondigen wij de samenwerking tussen Allergan en Dokter Annemarie van Rosmalen aan. Zij zal zich bij Drs. J. Kroon en Dr. P. Velthuis aansluiten en als team zullen zij voor de pers beschikbaar zijn voor interviews en informatie voor artikelen omtrent injectables.

Over Allergan

Allergan is een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf en één van ’s werelds grootste producenten van afbreekbare fillers op basis van hyaluronzuur zoals Juvéderm®. Daarnaast wordt het spierontspannende botuline toxine type A geproduceerd onder de merknamen Botox® en Vistabel® (in de volksmond wordt botuline toxine type A bijna altijd Botox® genoemd maar dit is feitelijk onjuist, Botox® is een merknaam). Allergan begon ooit klein in Amerika en kwam in de jaren zeventig naar Europa. Het werd niet alleen wereldleider in de neurowetenschappen en oogzorg maar ook op gebied van medische esthetiek. De focus ligt op onderzoek en ontwikkeling.

Samenwerking

Annemarie van Rosmalen is dankzij haar jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van injectables en cosmetische ingrepen verkozen voor deze samenwerking. Zij volgt alle ontwikkelingen op de voet en is voortdurend innoverend als het aankomt op nieuwe behandelmethodes. Daarnaast is Annemarie, lid van de onderwijscommissie van NVCG waarbij zij zich inzet voor een en een onafhankelijke opleiding  en een beschermde titel voor cosmetisch artsen.