Ga jij voor een strakke hals en egaal decolleté deze zomer? Lees dan snel verder …

Decolleté

Heb jij last van lijntjes in je decolleté? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Met de Dallas decolleté behandeling verdwijnen deze hinderlijke rimpeltjes als sneeuw voor de zon doordat de aanmaak van collageen en elastinevezels wordt gestimuleerd.

Onze cosmetisch artsen geloven in de kracht van combinatiebehandelingen voor het beste resultaat. Een peeling in combinatie met fillers bijvoorbeeld. Een peeling verwijdert de dode huidcellen en daarmee oneffenheden in je huid. De fillers zorgen voor een dikke en stevige huid. Een win-win-situatie dus! De wintermaanden vormen trouwens de ideale periode om een peeling combineren met een laserbehandeling voor verstrakking van je huid. Dus wil jij straks bij de eerste zonnestralen dat leuke topje dragen? Start dan nu met een laserbehandeling, want na de behandeling is je huid extra gevoelig voor zonnestralen. En in de winter is je huid door kledinglaagjes beter beschermd tegen de zon.

Hals- en kaaklift

Een slappe kaaklijn en overactieve hals- en marionetspieren horen helaas bij het ouder worden. In de loop der tijd verslapt onze huid  en wangen zakken uit. De zo gewilde v-vorm met een strakke kaak en hoge jukbeenderen die zorgt voor een jeugdige uitstraling verdwijnt naarmate we ouder worden. Gelukkig hoef je niet bij de pakken neer te zitten. Wij bieden een spiksplinternieuwe combinatiebehandeling van microneedling met Radio Frequentie (RF): de collageen boost ultimate, die zorgt voor een egale en stevige huid.

Ook met Botuline Toxine injecties in de kin, halsspier en kaak kun je hier iets aan doen zonder dat je direct onder het mes moet. Een klein aantal prikjes zorgt direct voor resultaat in de vorm van een strakke kaaklijn en frisse uitstraling. Daardoor oog je  jaren jonger .

Een mooie huid begint thuis is ons motto. Kies daarom altijd voor cosmeceutical skincare en bescherm je huid iedere dag tegen UV-straling met bijvoorbeeld de SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defense.

Geniet de komende zomer iedere dag van jouw stralende, egale huid. Maak vandaag nog een afspraak. Bij ons is jouw huid in goede handen.