Vanaf 26 juni 2020 is op Videoland de 3-delige documentaire te zien over het leven van stylist en presentator Fred van Leer. ‘Fred: het andere gezicht’ is een intiem en eerlijk portret. We volgen hem een jaar lang en zo zien we hoe hij ons meeneemt wanneer hij een bezoek brengt aan de Van Rosmalen Kliniek voor zijn favoriete behandeling: de GLOW shine.

Fred van Leer en de Van Rosmalen Kliniek

We mogen Fred regelmatig verwelkomen in de Van Rosmalen kliniek. We delen onze visie  op schoonheid en we hechten beiden een groot belang aan een persoonlijke aanpak. Onze focus ligt op de toekomst en op mooi ouder worden – dat doen we met een uniek lange termijn behandelplan: de Confidence Booster®.

Voor Fred hebben we ook zo’n persoonlijk behandelplan opgesteld. De Confidence Booster® is een effectieve aanpak waarbij we samen verschillende passende behandelingen kiezen, voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

GLOW shine – loved by Fred

De absoluut favoriete behandeling binnen Fred’s plan is de GLOW shine behandeling. De GLOW shine is een combinatiebehandeling die je 8 – 6 keer per jaar herhaalt voor een langdurig resultaat. GLOW shine is de perfecte samenstelling van behandelingen en technieken voor verschillende huidzones die er specifiek op gericht zijn om dofheid en een grauwe huid te laten verdwijnen. Daar krijg je vervolgens een gezonde glans en stralende huid voor terug.

Confidence Booster of GLOW shine ook voor jou?

We willen allemaal mooi oud worden en onszelf vol zelfvertrouwen aan de wereld laten zien. De Confidence Booster® met behandelingen zoals o.a. GLOW shine helpen jou te stralen en geven jou het zelfvertrouwen om je dromen waar te maken – net als Fred. Wil jij ook zo’n uniek, persoonlijk behandelplan? Of wil je meer informatie? Plan een vrijblijvend consult.