Ieder gezicht is uniek en dat is maar goed ook – iets waar we ons bij de Van Rosmalen Kliniek heel bewust van zijn. Niet voor niets staan we erom bekend dat we met kleine correcties jou de mooiste, meest natuurlijke versie van jezelf te laten zijn. Dat gezegd hebbende, zijn er een aantal schoonheidsidealen die die al sinds de Oude Grieken geliefd zijn. We hebben het over de Golden Ratio, ook wel bekend als de Goddelijke Verhouding of de Gulden Snede. Dat zit zo: ons brein registreert zonder dat we het zelf in de gaten hebben allerlei patronen en verhoudingen. Wanneer deze voldoen aan een bepaalde wiskundige formule die zorgt voor symmetrie en evenwicht, ervaren we dat als aantrekkelijk.

Met kleine correcties creëren wij meer evenwicht in je gezicht

De gulden snede duikt op allerlei onverwachte plaatsen op, zoals in de architectuur, in de natuur en in de kunst. Ook menselijke schoonheid volgt de wetten van de gulden snede. In het menselijke gezicht vind je allerlei verhoudingen die de gulden snede benaderen. De wenkbrauwen, de jukbeenderen, de neus en de mond zijn hierbij belangrijke elementen. Door gebruik te maken van de Golden Ratio creëren wij door middel van verschillende behandelingen meer evenwicht in jouw gezicht

Een mooie V-shape dankzij injectables

Bij vrouwen is de V-vorm in het gezicht een geliefd schoonheidsideaal. Deze vorm zorgt voor een slanke en vrouwelijke uitstraling en zie je vaak bij filmsterren en topmodellen. Op talloze YouTube filmpjes laten make-up artiesten zien hoe je door middel van ‘shaping’ dit effect creëert, maar dit geeft slechts een tijdelijk resultaat en niet iedereen heeft zin of tijd om uren voor de spiegel te staan. Bij de Van Rosmalen Kliniek bieden we een meer permanente oplossing: wij ‘shapen’ met behulp van injectables en zorgen voor die aantrekkelijke V-vorm in jouw gezicht. Hoe gaat dat in z’n werk? Tijdens het verouderingsproces verliezen de botten in ons gezicht volume, dat zie je bijvoorbeeld bij de kaaklijn en de jukbeenderen. Omdat ook de huid in ons gezicht verslapt naarmate we ouder worden, kunnen hamsterwangen ontstaan – deze zorgen voor een bredere, vierkante kaaklijn. Afhankelijk van jouw situatie, kunnen we bijvoorbeeld de zijkanten van je jukbeenderen meer volume geven en/of je mondhoeken en kin behandelen met fillers en/of botox. Voor een volledige aanpak van het gezicht is een liquid facelift erg geschikt. Zo worden de vorm en contouren van je gezicht slanker en ovaler et voilà: die zachte, vrouwelijke V-vorm is een feit.

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Wil jij ook zo’n mooie V-shape in je gezicht?  Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij je op maat hoe we je kunnen helpen aan die slanke, zachte gezichtsvorm.