Microneedling is een effectieve behandeling om de huid in de diepte te vernieuwen. Hierdoor verbeter je de conditie van je huid en krijg je een stralende, stevige huid en verfijning van de huidstructuur.

In de kliniek maken we gebruik van de Enterpen. Dit is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Door de minuscule vibrerende naaldjes kunnen zowel oppervlakkige structuren als diepe rimpels en poriën worden aangepakt. In tegenstelling tot vele microneedling rollers kan met behulp van de Enterpen heel precies gewerkt worden. De gaatjes/kanaaltjes die de Enterpen in de huid maakt zijn microscopisch klein en niet te zien met het blote oog. Er wordt als het ware een “mini wondje” gemaakt, waardoor er nieuwe collageen en elastinevezels worden aangemaakt. Van nature komt collageen en elastine in de huid voor, maar naarmate we ouder worden verdwijnt dit langzaam, waardoor onze huid slapper en dunner wordt.

Microneedling in de zomer

Gedurende de zomer is er meer UV-straling. Je huid wil zich hier goed tegen beschermen en moet daardoor harder werken. Het gevolg is een dikkere, doffe huid, meer onzuiverheden en pigmentvlekjes. Als je tijdens de zomer een microneedling-behandeling ondergaat wordt er een hydraterend serum toegevoegd, op basis van een hoge concentratie hyaluronzuur. Dit serum wordt langzaam de huid “ingesluisd” door de Enterpen. Hierdoor wordt het beter opgenomen. Om je huid extra te versterken en je pigmentcellen te beschermen brengen we na de behandeling een hoog geconcentreerd vitamine C serum aan. Je huid ziet er direct stralender uit. Ook raakt je huid minder snel verstopt en door de aanmaak van collageen en elastinevezels vertraag je het verouderingsproces. Gewoon doen dus, ook gedurende de zomer!

Microneedling in combinatie met een peeling

Om nog meer resultaat te boeken kan er gedurende de zomermaanden ook gekozen worden voor de combinatiebehandeling Enterpen & peeling. Hierdoor versterk je de werking. Dit kan alleen wanneer er een juiste indicatie is. Je huid moet goed voorbereid zijn, door thuis de skincare van cosmeceuticals te gebruiken. Deze behandeling is uitstekend voor het gebied rondom de mond, waar we vaak diepere rimpels zien.

Voordelen van microneedling met de Enterpen

  • Vermindering van pigmentvlekken; de doorlaatbaarheid van de huid wordt verbeterd, waardoor depigmenterende ingrediënten van een peeling en crèmes goed worden opgenomen door je huid.
  • Vertraging van het verouderingsproces; stimulatie van de aanmaak van collageen en elastinevezels.
  • Verbetering bij rosacea; de huid wordt compacter en dikker waardoor de roodheid vermindert. Daarnaast wordt de programmering van de T-cellen in de huid gereset waardoor de aangeboren oorzaak van rosacea wordt aangepakt.
  • Littekens; bestaand littekenweefsel wordt doorbroken en er ontstaat een nieuw wondgenezingsproces. Hierdoor wordt het litteken soepeler en verbetert de structuur.
  • Weinig tot geen downtime; na de behandeling ziet je huid wat roder. De roodheid verdwijnt meestal algemeen binnen enkele uren.

Prijs

Vanaf €95,00 per behandeling. Nu met 10% zomerkorting! *

Op Full Face behandelingen 25% zomerkorting!*

* Beide kortingen zijn geldig t/m 31 augustus 2017

Maak nu een afspraak voor een microneedling behandeling in onze cosmetisch kliniek Rotterdam of Nijmegen