En dan is het ineens zomer! Een periode waar we vaak maanden van tevoren naar uitkijken. De warme zon op je huid voelt heerlijk en doet je goed. Het maakt je vrolijk, geeft je huid een mooie kleur en is ook nog eens gezond. De aanmaak van vitamine D is namelijk onmisbaar voor sterke botten en je immuunsysteem. Toch zit er jammer genoeg ook een keerzijde aan de zon. De uv-straling lost namelijk collageen op, wat we nodig hebben voor de stevigheid van onze huid. Ook veroorzaakt uv-straling pigmentvlekken, een doffe of grauwe huid, pukkels en verhoogt het de kans op huidkanker.

Wil je genieten van de zon, maar toch een mooie, gezonde huid en jezelf goed beschermen? Kom dan langs bij een van onze huidtherapeuten. De Vitamine C Peel-, Microneedling– en onze Dallas decolleté behandeling zijn uitermate geschikt tijdens de zomermaanden. Geen schilfering, geen downtime, dus je kunt met een gerust hart de deur weer uit!

Geen huid is hetzelfde, dus we hebben verschillende behandelmethodes. Onze huidtherapeuten zijn zeer deskundig en maken samen met jou een behandeling op maat. De zomermaanden zijn bij uitstek een goed moment om te beginnen als je een grovere huidstructuur of rimpels hebt. Want dan heb je een diepere peeling of laserbehandeling nodig en is het belangrijk om je huid daarop voor te bereiden. Dat kan door middel van skincare van cosmeceuticals. Deze producten bevatten glycolzuur, vitamine A zuur, Vitamine C – en salicylzuur. De zomer is een goed moment om daarmee te starten, zodat je na de zomer beginnen met de intensievere behandelingen zonder dat je huid daar heftig op reageert.

Lees meer over de Summertime Peel

Lees meer over de Dallas decolleté behandeling 

Lees meer over Microneedling in de zomer