Op beautygebied zijn wallen onder je ogen misschien wel één van de grootste issues. Bij vrouwen, maar zeker ook bij mannen. Bij een uitgeruste uitstraling hoort een frisse oogopslag, maar wallen, donkere kringen onder je ogen en diepe traangootjes zorgen voor het tegenovergestelde effect. Hoeveel concealer je ook gebruikt voor het wegwerken van je wallen, hoe uitgerust je ook bent of hoe gezond je ook leeft: ze lijken nooit écht te verdwijnen. Goed nieuws, er is een oplossing om van die eeuwige wallen af te komen. En die oplossing is eenvoudiger dan je denkt!

 

Wat te doen tegen wallen?

Een behandeling met tijdelijke hyaluronzuur fillers bij de Van Rosmalen Kliniek biedt uitkomst. Met fillers kunnen we de traangootjes opvullen – zeker als er niet te veel vocht onder je ogen wordt vastgehouden is dit een heel effectieve oplossing en zullen je wallen verdwijnen. We gebruiken bij het behandelen van wallen ultradunne canules, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is en je huid snel herstelt. Een ander middel tegen wallen is een botox behandeling, waarbij de spiertjes onder de oogleden ontspannen. Wanneer er sprake is van huidoverschot, kunnen we met een laserbehandeling wallen weghalen. Daarmee wordt de huid onder en rondom je ogen verstrakt. Kortom: van fillers in je traangootjes tot het laten laseren van je wallen: er valt genoeg te doen om wallen en donkere kringen onder je ogen te verwijderen!

 

De beste oogcrème tegen wallen

Met de juiste huidverzorging kun je een nóg stralendere en frisse blik krijgen. Een goede crème tegen wallen is de A.G.E. Eye Complex van SkinCeuticals. Het is een voedende oogverzorging die de donkere kringen onder je ogen zal verminderen en het verlies van elasticiteit van de gevoelige huid onder de ogen tegengaat. Ook rimpeltjes bij je ogen zullen verminderen. Deze effectieve oogcrème is één van de beste anti-wallen crèmes die er is. Na 3 maanden gebruik zie je al verschil. Ook de Anti-Aging Eyes kit van Dermaceutic vormt een goede oplossing om onder meer vochtwallen, donkere kringen onder de ogen en puffy eyes tegen te gaan. Deze producten tegen wallen zijn verkrijgbaar in onze klinieken en de webshop van de Van Rosmalen Kliniek.

 

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Ben jij het zat om altijd maar te horen te krijgen dat je er zo moe uitziet? Wil jij je frisse uitstraling weer terug? Zou jij het niet fijn vinden om je huid te laten stralen zonder lang voor de spiegel te moeten staan om je wallen of donkere kringen te concealen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij je precies hoe we je kunnen helpen om je wallen weg te halen.