Er bestaat niet één ingrediënt dat in alle behoeften van de huid, ons grootste orgaan, kan voorzien. De huid heeft meerdere lagen, met eigen kenmerken en behoeften en dat vereist een persoonlijke aanpak. Bij de Van Rosmalen Kliniek kijken we naar het gezicht als geheel en stemmen behandelingen en producten af op jouw huid. Zodat ze elkaar versterken, beschermen en verbeteren met als uitgangspunt om veroudering af te remmen en een frisse uitstraling te behouden.

Goede skincare is de basis

Een mooie huid begint thuis. Verzorg jouw huid daarom met de juiste cosmeceuticals, producten met een hoog percentage aan werkzame stoffen zoals retinol en glycol. Deze skincare werkt op de diepere huidlagen en beschermt je gezicht tegen schadelijke Uv-straling.

Huidtherapie en injectables zijn samen sterker!

Naast goede dagelijkse skincare zorgt een combinatie van huidtherapie en injectables voor het beste resultaat. Zo behandelen we bijvoorbeeld pigmentvlekken met een laserbehandeling, fijne lijntjes met injectables en gebruiken we een combinatiebehandeling bestaande uit bijvoorbeeld een peeling en microneedling voor een stevige en fijne huidstructuur. Door injectable behandelingen te combineren met huidtherapie zorgen we ervoor dat jouw huid in topconditie is en blijft zodat je iedere dag op je best bent. Bovendien blijven de resultaten van een injectable behandeling langer en beter zitten wanneer je huid in topconditie is door regelmatige huidtherapiebehandelingen.

Kun jij niet wachten om de mooiste versie van jezelf te worden?

Boek dan vandaag nog een huidtherapie en/of injectable behandeling bij onze huidtherapeuten en cosmetisch artsen KNMG, waarbij jouw huid zeker in goede handen zal zijn!