Video/Photo Editor (studenten bijbaan)

Beste,

Heb jij passie voor het maken en editen van video- en foto content met oog voor detail? Dan zit je hier goed! Wij zijn op zoek naar een student die de functie ‘’video/photo editor’’ bij ons wil komen bekleden. Met jouw passie, vaardigheden en creativiteit kun je een stempel op de visuele content van de kliniek drukken.

De functie

Als Video/Photo Editor bij de Van Rosmalen Kliniek bekleed je een creatieve functie waarbij je samenwerkt met de marketingafdeling, maar ook de ruimte krijgt zelfstandig te editen wanneer het jou het beste uitkomt. Zo kan jij je werk, studie en vrije tijd optimaal op elkaar afstemmen.

Jouw kerntaken:

 • Video content opnemen;
 • Video content editen voor de website, webshop en social media, zoals product video’s, behandeling video’s en promotievideo’s;
 • Foto’s editen, zoals voor- en na foto’s;

Jouw profiel

Behalve een passie voor video en foto bewerking voldoe je aan het onderstaande:

 • Je bent een gedreven student;
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt ervaring met video en foto editing;
 • Je hebt ervaring met Adobe programma’s, zoals: Premiere Pro, InDesign, Illustrator en Photoshop (Adobe After Effects is een pré)
 • Je hebt hoog gevoel voor kwaliteit;
 • Je bent creatief met oog voor detail;
 • Je bent zelfstandig en je hebt een aanpakkersmentaliteit;
 • Je hebt affiniteit met cosmetisch geneeskunde;

Het aanbod

Je gaat werken voor een ambitieuze kliniek met leuke en bevlogen collega’s. Je krijgt veel flexibiliteit waarbij je grotendeels zelf je werktijden en locatie mag bepalen. Uiteraard bieden we een marktconform salaris om naast je studie te kunnen bijverdienen!

De organisatie

De Van Rosmalen Kliniek is de nummer één cosmetische kliniek in Rotterdam en Nijmegen. Met nu ook een nieuwe vestiging in Den Haag. De kliniek is in 2011 opgericht door Cosmetisch arts KNMG Annemarie van Rosmalen, en we zijn uitgegroeid naar een team van meer dan 20 collega’s en drie mooie vestigingen.

De deskundigheid, persoonlijke aanpak en eigen visie op schoonheid maakt de Van Rosmalen Kliniek uniek. Kwaliteit staat hier voorop. De cosmetische artsen KNMG, die ook allen zijn aangesloten bij de NVCG, en huidtherapeuten zijn gespecialiseerd om het mooiste in iedereen naar voren te brengen door middel van injectable- en huidverbeterende behandelingen. Bij de Van Rosmalen Kliniek kijken we naar het gezicht als geheel en de emotie van de persoon tegenover ons. We focussen ons op de mimiek en dynamiek in iemands gezicht vanuit brede anatomische kennis waar we met z’n allen veel aandacht aan besteden. Dit resulteert in de ‘’full face approach’’ voor onze cliënten, die een totaal advies van ons verwachten. Daarnaast gebruiken wij ons unieke concept de “Confidence Booster” als standaard. Dit is een persoonlijk jaarplan bestaande uit een combinatie van de Confidence Booster® PRO, GLOW & HOME. Oftewel, injectables, huidtherapie en een gepersonaliseerde selectie van hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Solliciteren?

Ben jij die nieuwe collega die wij zoeken? Solliciteer dan snel. Stuur jouw motivatie met CV naar julia@vanrosmalenkliniek.nl

 • Het is belangrijk dat jouw cv een profielfoto bevat.
 • Een proefdag (of -dagen) meedraaien behoort mogelijk tot de sollicitatieprocedure.