Botox filler collageen in Den Haag
Terug naar overzicht

NIEUW! Spreekuur in Den Haag bij Dokter Shai

Afgelopen jaar hebben wij de deuren van onze nieuwe kliniek aan de Benoordenhoutseweg 22 in Den Haag mogen openen. Dokter Michèle en huidtherapeut Danielle hebben meer dan 300 klanten blij mogen maken met onze unieke Confidence Booster behandelingen. Om alvast het nieuwe jaar goed te beginnen, hebben wij leuk nieuws! Dokter Shai gaat per 11 januari iedere donderdag in Den Haag aanwezig zijn voor consulten, injectable behandelingen met botox, filler en ooglidcorrecties!

Botox behandeling in Den Haag

Botox is al lang niet meer alleen voor de Hollywood-elite. Botulinetoxine, of te wel Botox, biedt voor velen een oplossing. Zou je graag fijne lijntjes of rimpels bij het voorhoofd, de frons, het ooggebied of bij de mond willen verminderen? Dan biedt een Botox behandeling de uitkomst voor jou!

Botox werd oorspronkelijk ontwikkeld voor medische doeleinden. Tegenwoordig wordt Botox niet alleen voor medische-, maar ook voor cosmetische doeleinden ingezet. Maar wat is Botox eigenlijk? Botox is een spierverslapper. Naarmate we ouder worden gaan bepaalde spieren harder werken. Hierdoor ontstaan ongewenste rimpels die voor een negatieve uitstraling zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een boze uitstraling doordat je een diepe fronsrimpel hebt, of afhangende mondhoeken, waardoor je droevig lijkt. Spierverslappers werden voor het eerst gebruikt in de jaren ’70 voor de behandeling van spierspasmente behandelen. Het eiwit, botulineumtoxine type A, werd toen ontdekt dat het ook effectief was in het verminderen van rimpels. Na vele onderzoeken en testen werd Botox steeds breder ingezet in ziekenhuizen. In de jaren 80 werd het eiwit goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) voor gebruik in cosmetische behandelingen. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de meest populaire cosmetische behandelingen ter wereld.

In onze klinieken in Den Haag, Rotterdam en Nijmegen werken wij met Botox® van Allergan Aesthetics en Bocouture® van Merz Aesthetics. Beide merken zijn door de jaren heen ontwikkeld tot de twee bekendste Botox merken in de cosmetische wereld.

Fillers voor het herstellen van volumeverlies en contouring

De verzamelnaam van Botox en filler behandelingen noemen wij ook wel injectables. Beide kunnen mooi met elkaar kunnen worden gecombineerd. Toch is er nog veel warring tussen het verschil van een filler en Botox. Deze twee injectables hebben namelijk een totaal verschillende werking. Botox kan mooi worden ingezet om rimpels en fijne lijntjes te laten verdwijnen. De naam filler zegt al veel over de werking, namelijk; opvullen. Een filler is op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigenstof, die naarmate wij ouder worden steeds minder aanwezig is in de huid. Hierdoor is de huid minder stevig en ontstaat er verslapping in bepaalde gebieden van het gezicht. Denk bijvoorbeeld aan ingevallen slapen of wangen, minder strakke kaaklijn of wallen onder je ogen. Een filler kan mooi het volumeverlies herstellen en contouring geven.

Holle ogen vullen

Collageen stimulatie: een natuurlijke boost

Collageen is tegenwoordig een hot topic! Er zijn supplementen voor, poeders, etc. In onze klinieken werken wij met diverse collageen stimulerende middelen om de collageen productie flink aan het werk te zetten. Radiesse is zo’n product, die de huid van binnenuit stimuleert om collageen aan te maken. Een behandeling met Radiesse resulteert in een verbeterde huidtextuur en meer stevigheid.

Iedere donderdag en vrijdag ooglidcorrecties in Den Haag!

Naast dat wij ooglidcorrecties uitvoeren in Rotterdam en Nijmegen, zullen dokter Shai en dokter Michèle ook ooglidcorrecties in Den Haag uitvoeren. Heb je bijvoorbeeld last van hangende oogleden, een zwaar drukkend gevoel op de ogen, een beperkt zichtveld of hoofdpijn klachten? Dan ben je bij dokter Michèle en dokter Shai in Den Haag aan het goede adres! Of het nu gaat om een bovenooglidcorrectie om overtollige huid te verwijderen of een onderooglidcorrectie om wallen te verminderen onze artsen bekijken graag de mogelijkheden met jou om weer een frisse en heldere blik te creëren die past bij jouw natuurlijke schoonheid.

bovenooglid - bovenooglidcorrectieooglidcorrectieBovenooglidcorrectie

Route naar Van Rosmalen Kliniek Den Haag

De Van Rosmalen Kliniek in Den Haag bevindt zich aan het einde van de A12 en is gelegen net naast het Malieveld. Met Den Haag centraal op loopafstand en genoeg parkeergelegenheden is het een fijne locatie om te bereiken. De kliniek is gelegen in een woonwijk, waar je aan de straat (betaald) kunt parkeren. Ook zijn er speciaal gereserveerde parkeerplekken direct naast het pand, waar je gratis de auto kunt parkeren.

Ontdek de transformatieve kracht van Botox, fillers, collageen stimulatie en ooglidcorrecties in onze kliniek in Den Haag. Kom gerust eens langs voor een kosteloos en vrijblijvend consult bij dokter Shai, dokter Michèle of huidtherapeut Danielle.

28-12-2023
Terug naar overzicht