PRO Younger

PRO Younger

“Voor een jeugdigere uitstraling!”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Zie jij er ouder uit dan je je voelt en vind je dat storend?
  • Heb jij last van volumeverlies zoals bijvoorbeeld ingevallen wangen of slapen?
  • Ervaar jij dat de huid in je gezicht en hals meer gaat hangen?
  • Ben jij op zoek naar ronde contouren en een egaal jeugdig gezicht, zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet?
  • Wil jij de klok stilzetten of preventief je gezicht laten behandelen om tekenen van veroudering tegen te gaan of te voorkomen?

Onze oplossing

Is dit herkenbaar? Dan kan een PRO Younger combinatiebehandeling de juiste keuze zijn voor jou. Ronde contouren en een egaal gezicht associëren we met gezondheid en jeugdigheid. Maar naarmate we ouder worden krimpt het skelet en verliest de huid zijn elasticiteit en volume. Hierdoor ontstaan er ingevallen plekken bij bijvoorbeeld je wangen en slapen of zie je verslapping in de huid van je gezicht en hals. Doordat je je meer botcontouren ziet, ontstaan er hardere vormen en een ouwelijke uitstraling, waar je natuurlijk nog helemaal niet op zit te wachten! Fillers kunnen een prachtige verjonging aan je gezicht geven door het verdwenen volume terug te brengen. Met de PRO Younger behandeling brengen we wat jeugdige contouren terug en wordt je weer blij als je in de spiegel kijkt!

Wat is PRO Younger – minder oud?

De PRO Younger is een combinatiebehandeling van verschillende injectables voor verschillende zones in het gezicht. Deze is speciaal samengesteld om kenmerken in je gezicht te corrigeren, die jou een oude uitstraling kunnen geven. Dit kunnen verschillende kenmerken zijn die ieder een eigen aanpak vereisen. Voor de PRO Younger behandeling gebruiken wij injectables, zoals fillers en Botox. Een filler is op zichzelf een veelzijdige techniek, waar je veel verschillende effecten mee kunt behalen. Met fillers kunnen we vulling geven op de plaatsen waar jij volumeverlies ervaart, zoals bij je slapen of wangen. Daarnaast kunnen we jouw huidkwaliteit verbeteren en je huid hydrateren door een serie mini-injecties van fillers op basis van hyaluronzuur.

Dit laatste noemen we ook wel een skinbooster-behandeling, welke een onderdeel is van de PRO Younger. Het effect hiervan is een strakkere, sterkere huid. Tijdens een intakegesprek met de arts analyseren we samen uitgebreid jouw gehele gezicht en uitstraling. We kijken naar jouw anatomie, mimiek, dynamiek, mate van veroudering en welke kenmerken bij jou precies voor een ongewenste uitstraling zorgen. We nemen de PRO younger behandeling als basis en maken deze op maat voor jou. We halen de ongewenste kenmerken weg, zonder dat jouw eigen unieke gezicht onnatuurlijk verandert.

Wat maakt onze PRO behandelingen uniek?

We luisteren altijd eerst naar jouw verhaal en verbeterwensen. We richten ons op de ‘totale gezicht benadering’ – we bekijken het totale plaatje en geen detail zal onbesproken blijven. We nemen één van onze PRO behandeling als uitgangspunt en maken deze op maat voor jouw gezicht en wensen. Daarnaast maken we met jou een persoonlijk plan voor de lange termijn. We kijken namelijk graag verder dan één behandeling. Juist door de continuïteit en combinatie van de behandelingen, wordt huidveroudering, volumeverlies en verslapping van onderhuids weefsel effectief afgeremd. Zo raden we vaak aan om deze PRO Younger behandeling te combineren met één van onze GLOW huidbehandelingen. Daarnaast zijn de juiste HOME huidverzorgingsproducten belangrijk, die de huid dik en weerbaar houden om fillers goed te behouden. Door behandelingen te combineren die hetzelfde doel nastreven, zorg je voor een sneller en langduriger effect.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het PRO Younger stappenplan

Pre-consult Pre-consult

We beginnen met een telefonisch pre-consult met één van onze beauty consulenten. Tijdens dit consult stellen we je alvast wat vragen over jouw verbeterwensen. Zo kunnen we alvast een inschatting maken welke PRO behandeling het beste aansluit bij jouw situatie en wensen en bij welke arts we een intake kunnen plannen.

Intake Intake

De intake is met één van onze artsen. Tijdens deze intake zullen we nogmaals samen jouw wensen bespreken en gaan we uitgebreid jouw gezicht analyseren. Zo kunnen we jou goed kunnen adviseren op welke plaatsen in het gezicht en welke hoeveelheid injectables we zouden kunnen plaatsen. Als we denken dat je beter af bent met een chirurgische lift in plaats van injectables, dan zullen we dit ook zeker aangeven. Daarnaast stellen we samen een persoonlijk plan op. We bekijken welke aanvullende- en onderhoudsbehandelingen passend zijn voor optimaal en langdurig resultaat. Zo kunnen we je ook een indicatie van de kosten geven.

Behandeling Behandeling

Nadat we je hebben ontvangen in de kliniek spreken we kort nog even door wat we gaan doen en maken we foto’s om later de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. Vervolgens starten we de behandeling aan de hand van het bij de intake afgesproken plan. Veelal voeren we een skinbooster-behandeling uit voor het gezicht en of de hals. Dit komt neer op een serie mini filler-injecties die de huid hydrateren en verstevigen. Aanvullende fillers zetten we in om meer volume te creëren in gebieden waar het volume is is verdwenen, zoals de wangen. Wangen lenen zich er goed voor om met een canule behandeld te worden. Canules hebben een stompe punt waardoor je huid als het ware wordt weggeduwd en niet wordt doorboord. Daardoor heb je minder beschadiging van het weefsel, minder blauwe plekken, minder pijn en een sneller herstel. Bij de slapen zorgen we voor volume door één prikje per kant te plaatsen. Zo ontstaat er als het ware weer een kussentje dat ervoor zorgt dat de scherpe contouren van de oogkassen niet langer zichtbaar zijn. We behandelen met ultradunne naaldjes. Doordat deze naaldjes zo dun zijn, is dit extra veilig voor jou en is de impact van de prik minimaal. De naald is hol en zo injecteren we kleine hoeveelheden fillers op basis van hyaluronzuur. Aan de filler is een verdovingsvloeistof toegevoegd, waardoor de behandeling nauwelijks pijnlijk is.

Post-treatment Post-treatment

Je kunt na de behandeling direct naar huis, zonder begeleiding. Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee, welke je rustig na kunt lezen. Direct na de behandeling kunnen kleine of grotere zwellingen zichtbaar zijn afhankelijk van de uitgebreidheid van de behandeling. Soms zijn er wat blauwe plekken te zien, soms verschijnen deze na een paar dagen nog. Door de verdoving is het behandelde gebied nauwelijks pijnlijk, maar dit kan wel voor een licht stijf en beurs gevoel zorgen. Je hoeft het behandelde gebied niet te koelen of te masseren. Daarnaast raden we het af om de eerste twee dagen na de behandeling intensief te sporten, naar de zonnebank of sauna te gaan of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Je mag make up dragen, maar breng dit aan met schone materialen. Bescherm het behandelde gebied goed met zonnebrand met factor 50. Mochten zwellingen lang aanhouden of heb je vragen over de nazorg? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de kliniek.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Iedereen herstelt anders van een behandeling met injectables. Over het algemeen kun je na 2 dagen het resultaat al goed zien, maar na een maand is het resultaat pas op zijn mooist. Alle injectables zijn niet-permanent, ofwel tijdelijk. Onze ervaring is dat je ongeveer 8 tot 18 maanden of zelfs langer het effect van een PRO fresh behandeling ziet. Daarna zal dit effect langzaam afnemen. Wil je zo lang mogelijk genieten van het resultaat? Dan raden we aan om injectables te combineren met onze GLOW en HOME behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je huid in goede conditie is en met een gezonde huid geniet je langer van de effecten! Daarnaast adviseren we de behandeling te herhalen. Injectables kunnen namelijk een steeds langduriger resultaat geven wanneer je de behandeling met enige regelmaat herhaalt.

PRO Younger opnemen in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze PRO behandeling bij jouw verbeterwensen? Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijk jaarplan. Wij adviseren vrijwel altijd om deze PRO behandeling te herhalen én te combineren met één of meerdere van onze GLOW huidtherapie behandelingen en HOME huidverzorgingsproducten. Dit is waarom we het Confidence Booster® jaarplan hebben bedacht. Met een holistische aanpak willen we jou graag een lange termijn plan bieden welke precies is afgestemd op jouw wensen en gezicht. Zo bereiken we samen de mooiste en langste effecten en het meest natuurlijke resultaat.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Reviews