Confidence booster GLOW

Confidence Booster® GLOW

“Breng jouw huid op korte termijn in topconditie.”

Wat kan de Van Rosmalen Kliniek voor jou betekenen?

+ GLOW - Anti-aging

Wil je graag een stapje terug doen in de tijd? Of zie je meer rimpels en ouderdomsvlekjes verschijnen? Dan kan een GLOW Anti-aging combinatiebehandeling de juiste keuze zijn voor jou.

Meer over de behandeling
+ GLOW - Brightening

Stoor je je aan pigmentvlekken? Irriteer je je aan sproetjes of een toenemende hoeveelheid ouderdomsvlekken? Met behulp van GLOW Brightening kun je deze oplichten.

Meer over de behandeling
+ GLOW - Hydration

Heb je last van droogtelijntjes in je gezicht, hals en/of decolleté? Of wil je graag jouw droge en ruwe huid hydrateren en zachter maken? Dan is de GLOW Hydration behandeling waarschijnlijk de beste keuze voor jou!

Meer over de behandeling
+ GLOW - Purifying

Heb je last van acne, puistjes, mee-eters en grove poriën in je gezicht? Of zou je acne littekens en andere oneffenheden willen laten vervagen? Dan is de GLOW Purifying combinatiebehandeling voor jou!

Meer over de behandeling
+ GLOW - Sensitive

Heb je last van huidklachten zoals rosacea of roodheid (erytheem) of eczeem? Of Ervaar je dat je een gevoelige en snel geïrriteerde huid hebt? Dan is de GLOW Sensitive behandeling voor jou!

Meer over de behandeling
+ GLOW - Shine

Is je huid daarnaast droog, zie je fijne lijntjes en duidelijke poriën? Of wil je je huid minder snel laten verouderen? Dan is de GLOW Shine behandeling waarschijnlijk de beste keuze voor jou.

Meer over de behandeling
+ GLOW - Melasma

Heb jij last van grillige pigmentvlekken, oftewel melasma? Of Heb jij na je zwangerschap een zogenaamd zwangerschapsmasker gekregen? Dan is de GLOW Melasma combinatiebehandeling de perfecte oplossing voor jou.

Meer over de behandeling
+ GLOW - Rejuvenation

Zie jij er ouder uit dan je je voelt? Heb je last van huidverslapping en wil je dat je huid steviger en jonger aanvoelt? Dan is de GLOW Rejuvenation combinatiebehandeling voor jou!

Meer over de behandeling
+ GLOW - Skinbooster

Wil je je verouderingsproces remmen? Of ben jij op zoek naar een algehele huidverbetering in je gezicht, decolleté en/of hals? Dan is de  GLOW Skinbooster behandeling waarschijnlijk wat je zoekt.

Meer over de behandeling
+ GLOW - Dry

Heb jij last van overmatig zweten? Of houd je continu rekening met je kledingkeus om zweetplekken te verbergen? Dan is de GLOW Botox® dry behandeling de oplossing voor jou.

Meer over de behandeling
+ GLOW - Mini

Wil je ontdekken of onze behandelingen en werkwijze bij jou passen? Of ben je op zoek naar een snelle boost voor een gezonde, egale en frisse huid? Dan is een GLOW Mini behandeling waarschijnlijk de juiste keuze voor jou.

Meer over de behandeling

Wat is kan een Confidence Booster® GLOW voor je doen?

“Mijn huid straalt weer” of “ik wist niet dat dit mogelijk was”, is wat wij regelmatig horen van klanten die de ‘’Confidence Booster® GLOW’’ bij ons ondergaan.

Geen huid is hetzelfde en elke huidzone heeft andere behoeftes. Wij adviseren daarom dat het beste en snelste resultaat behaald wordt met regelmatige combinatiebehandelingen op maat. Of het nou gaat om grove poriën op de wangen, lijntjes op het voorhoofd of pigmentvlekken rondom de ogen. Wij kijken naar elk huidzone apart en voeren daarbij de nodige technieken uit.

Tijdens de ‘’Confidence Booster® GLOW’’ onderga je een unieke combinatie van huidbehandelingen waarbij we in sessies de verschillende huidzones apart naar behoeften behandelen. De behandeling per verschillende huidzones kan bestaan uit een combinatie van een laserbehandeling, microneedling of peeling. Ook kunnen we verschillende behandelingen na elkaar uitvoeren door lagen over elkaar heen aan te brengen. Deze innovatieve manier zorgt voor het snelste resultaat, doordat er in 1 behandeling meerdere sessies huidbehandelingen worden uitgevoerd.