Fillers ingevallen slapen

“Mooie contouren zorgen voor een jeugdige uitstraling”

Wat wordt gezien als een mooi gezicht, heeft vaak te maken met botstructuur. Het jukbeen, de bovenkaak en de onderkaak bepalen de contouren van je gezicht. Ronde contouren en een egaal gezicht worden geassocieerd met gezondheid en jeugdigheid. Maar naarmate we ouder worden krimpt het skelet en verliest de huid zijn elasticiteit, waardoor onder andere holle slapen kunnen ontstaan. Misschien valt het je op als je met fel licht in de spiegel kijkt: holle slapen, deukjes naast je wenkbrauwen. Je ziet de contouren van het bot van je oogkasrand, wat een sombere, ouwelijke uitstraling kan geven. Fillers kunnen een prachtige verjonging geven aan het gebied rond de ogen – met een heel natuurlijk resultaat. Hierdoor wordt je uitstraling niet alleen jonger, maar ook gezonder – alsof je je natuurlijke glow weer terug hebt.

Wat kost een filler behandeling om ingevallen slapen weer volume te geven? Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht met tarieven.

Ingevallen slapen

Naarmate we ouder worden krimpt het skelet en verliest de huid zijn elasticiteit, waardoor onder andere holle slapen kunnen ontstaan. Dat heeft veel invloed op je uitstraling, ook omdat je wenkbrauwen geen steun meer hebben en wat naar beneden zakken. Het kan een ouwelijk, somber uiterlijk geven. Hele hoekige contouren zorgen ook voor een masculiene uitstraling. Bij contourverbetering door middel van fillers wordt al snel gedacht aan de kaaklijn en/of de neus, maar ook de slapen aan de zijkant van de ogen zijn erg bepalend voor een gezonde uitstraling.

Ingevallen slapen opvullen in Rotterdam of Nijmegen

Na ontvangst in de kliniek volgt een kort gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. Daarna begint de behandeling. Door één prikje per kant te plaatsen ontstaat er als het ware weer een kussentje dat ervoor zorgt dat de scherpe contouren van de oogkassen niet langer zichtbaar zijn. De behandeling is nagenoeg pijnloos en geeft meestal nauwelijks zwelling.

Na de behandeling tegen ingevallen slapen

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring ontstaan rond de injectieplaats. Dit trekt na een paar dagen gewoon weer weg en kan worden gecamoufleerd met make-up. Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste dagen niet te masseren en even te wachten met behandelingen bij de schoonheidsspecialiste.

Fijne lijntjes vervagen – Mooie gezichtscontouren – Hogere wenkbrauwen

Na de behandeling krijg je je zachte, ronde en vrouwelijke gezichtscontouren weer terug. Je wenkbrauwen gaan weer wat omhoog staan en de fijne lijntjes rondom de ogen zullen wat vervagen, een mooi bijkomend voordeel! Het resultaat van het opvullen van ingevallen slapen houdt zo’n tien tot twaalf maanden aan. Dit is wat langer dan een fillerbehandeling voor bijvoorbeeld rimpels rondom je mond. Dat komt omdat er bij je slapen bijna geen spierbeweging is.