Onze producten en behandelingen

Huidstructuur verbeteren

“Een mooie, stralende huid voor iedereen.“

Hoe kun jij je huidstructuur verbeteren?

Is je huid de laatste jaren veranderd? Zie je steeds meer grove poriën en fijne rimpels? Blijft je foundation achter in je poriën, of lukt het niet om je make-up goed aan te brengen? Naarmate we ouder worden verandert onze huid van structuur en kleur. De manier waarop je huid veroudert is deels genetisch bepaald, maar voor het overgrote deel komt het door externe factoren, zoals de zon, roken en stress.

Per levensfase verschillen de tekenen van huidveroudering en dat verschilt ook sterk per persoon. Herkenbare tekenen zijn een doffe huid, rimpels, een vermoeide oogopslag, rode en bruine verkleuringen, een grauwige teint en een grovere huidstructuur. Ook kan de algemene conditie van de huid veranderen, met bijvoorbeeld droogte tot gevolg of puistjes. Wil je graag een mooie, gezonde huid en een frisse uitstraling? Kom dan gerust bij ons langs voor een vrijblijvend en gratis eerste consult. Onze huidtherapeuten werken nauw samen met de cosmetisch artsen en maken samen met jou een persoonlijk behandelplan voor de lange termijn.

Verschillende behandelingen en combinaties

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, zoals met lasermicroneedlingpeelings of injectables als botox en fillers. Sommige kunnen je huid drastisch verbeteren, maar er zijn ook behandelingen om bijvoorbeeld huidveroudering te voorkomen. Voor alle behandelingen geldt dat je niet gebruind mag zijn door de zon, zonnebank of zelf bruinende crèmes. Tijdens een consult zal de huidtherapeut of arts een persoonlijk behandelplan opstellen dat geschikt is voor jouw unieke kenmerken. Er kan worden gekozen voor een combinatie van behandelingen. Uiteraard doen we alles in overleg met jou en met oog op de lange termijn.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je consult in