Fillers ingevallen wangen

“Een jeugdige en gezonde uitstraling”

Ingevallen wangen kunnen ontstaan door de afname van collageen in de huid, maar ook doordat de steun van het onderhuidse vetweefsel is verdwenen. Als de jukbeenderen nog wel gevuld zijn, maar de rest van je wangen niet meer, kan er toch een vermoeide uitstraling ontstaan. Sommigen noemen het een ‘afgetraind’ gezicht en anderen krijgen vaak de vraag of ze veel afgevallen zijn. Ingevallen wangen kunnen goed worden opgevuld met fillers, waardoor er een gezondere uitstraling ontstaat. Je gezicht krijgt meer volume en ziet er zachter uit, de schaduwen in je gezicht zullen flink verminderen. Wanneer je kiest voor een fillerbehandeling voor je ingevallen wangen, dan kijken we uiteraard altijd goed naar je gezichtskenmerken. Bij de Van Rosmalen Kliniek gaan we altijd voor een natuurlijk resultaat. Dat is het mooist, omdat jouw unieke gezicht gewoon jouw gezicht blijft – de correctie is subtiel, maar wel heel effectief. Fillers in de wangen kunnen ook een perfecte oplossing zijn voor rimpeltjes die in rust in de wangen blijven staan.

Wat kost een filler behandeling om ingevallen wangen weer volume te geven? Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht met tarieven.

Ingevallen wangen voor en na foto

Fillers wangen voor- en na foto

Ingevallen wangen

Als we ouder worden verandert onze huid: we maken minder collageen aan en het onderhuidse vetweefsel verliest zijn stevigheid. Hierdoor kunnen je wangen en jukbeenderen er ingevallen uit gaan zien, waardoor je een vermoeide en verouderde uitstraling krijgt. Heb je hier last van en wil je weer een frisse uitstraling in je gezicht? Je wangen opvullen bij de Van Rosmalen Kliniek zorgt voor een subtiel, maar spectaculair verschil.

Ingevallen wangen opvullen met fillers in Rotterdam of Nijmegen

Na ontvangst in de kliniek volgt een kort gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. Daarna begint de behandeling. De wangen lenen zich er goed voor om met een canule behandeld te worden. Canules hebben een stompe punt waardoor je huid als het ware wordt weggeduwd en niet wordt doorboord. Daardoor heb je minder beschadiging van het weefsel, minder blauwe plekken, minder pijn en sneller herstel.

Na de ingevallen wangen fillerbehandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring ontstaan rond de injectieplaats. Dit trekt na een paar dagen gewoon weer weg en kan worden gecamoufleerd met wat make-up. Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste dagen niet te masseren en even te wachten met felle zon of behandelingen bij de schoonheidsspecialiste.

Jeugdige en vollere gezicht

Na de behandeling zie je eigenlijk al direct resultaat. Je gezicht is weer jeugdiger en voller, zonder dat het overdreven opvalt. Wij kijken namelijk altijd naar de natuurlijke vormen van je gezicht. De fillers zullen in de loop van de maanden langzaam door het lichaam worden afgebroken. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, raden we je aan om de behandeling na zes of twaalf maanden te herhalen.

Ingevallen wangen voor en na foto’s