Oorlelcorrectie met fillers

“Zeg maar vaarwel tegen uitgerekte oorlellen!”

Last van uitgerekte en lang uitziende oorlellen?

Doordat onze huid met de jaren dunner wordt en de elasticiteit afneemt, kan dat tot gevolg hebben dat de huid gaat hangen en er wat uitgerekt gaat uitzien. Dat gebeurt bijvoorbeeld in het gezicht, maar ook bij onze oren. Met name wanneer je gaatjes in je oren hebt en regelmatig oorbellen draagt, dan kan de verslapping extra aanwezig zijn. Je ziet een langwerpig gaatje, in plaats van een puntje. Dat legt de nadruk op de verlengde oorlel en dat willen we natuurlijk liever niet! Wil jij af van jouw uitgerekte of grote oorlellen? Dat kan!

Dit kan bovendien op een niet ingrijpende manier, zonder een operatie. Dit gebeurt met een oorlelcorrectie met behulp van een filler. Deze filler bestaat uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. De filler heeft een vullend effect in de oorlel. Je zult dus ook direct na de behandeling een goed gevulde, stevige en mooi uitziende oorlel in de spiegel zien!

Plan online je consult in
Uitgezakte oorlellen Het probleem

We willen er graag zo lang mogelijk jong en fris uitzien, want dat maakt dat we ons prettig voelen in ons lichaam. Maar naarmate we ouder worden, wordt onze huid minder elastisch. Dit geldt ook voor onze oorlellen. De oorlel is een kwetsbaar stukje huid dat met de tijd dunner en slapper wordt. Dit zie je terug in een neiging tot uitrekken, zeker wanneer je vaak (zware) oorbellen draagt. Een oorlelcorrectie met fillers kan voor jou de perfecte oplossing zijn.

Oorlelcorrectie in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen De behandeling

Na ontvangst in de kliniek volgt een kort gesprek en maken we foto’s om de oorlel goed te kunnen analyseren en om straks duidelijk het resultaat van de oorlelcorrectie te kunnen zien. Met een ultra dunne canule brengt de arts in de oorlel een verdunde hyaluronzuur filler in. De filler zorgt voor vulling in de oorlellen, waardoor deze er direct steviger uitzien en meteen een mooiere vorm krijgen. Naast de vullende werking bevordert hyaluronzuur ook de aanmaak van collageen en elastine, waardoor we ook de elasticiteit weer een stukje terug kunnen brengen in de oorlellen.

Na de oorlelcorrectie Na de behandeling

Na de oorlelcorrectie kunnen er lichte zwellingen en blauwe plekjes te zien zijn op de oorlel. Deze zullen echter snel verdwijnen. Het is belangrijk om de oorlel niet te masseren. Daarnaast raden we je aan om de eerste 24 uur niet te sporten en de eerste week geen zonnebank, sauna of een behandeling bij de schoonheidsspecialiste te nemen. Bescherm de huid van je oorlel de eerste twee weken bovendien extra goed met een goede zonnefactor.

Stevige en mooi gevormde oorlellen Het resultaat

Het resultaat van de oorlelcorrectie met fillers is een stevige en mooi gevormde oorlel. Je ziet direct na de behandeling resultaat, maar gemiddeld is het effect van de behandeling na twee weken optimaal. Het resultaat van de fillers zal 8 tot 18 maanden zichtbaar blijven.

Prijs Tarieven
Fillers
Vanaf
Oorbelgaatje verwijderen 1 kant
€425,-
Oorbelgaatje verwijderen beide kanten
€595,-
Niet volledig uitgescheurde oorlel herstellen 1 kant
€595,-
Niet volledig uitgescheurde oorlel herstellen beide kanten
€875,-
Volledig uitgescheurde oorlel herstellen 1 kant
€695,-
Volledig uitgescheurde oorlel herstellen beide kanten
€995,-
Oorlel verkorten 1 kant
€695,-
Oorlel verkorten beide kanten
€995,-
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen