Onze visie en filosofie

Onze visie en filosofie

“Wij kijken naar de unieke vorm van jouw gezicht en houden rekening met de lange termijn.”

Altijd een mooi en natuurlijk resultaat

Bij de Van Rosmalen Kliniek bekijken we schoonheid vanuit een eigen perspectief. Dit perspectief komt voort uit onze voornaamste doelstelling: het verkrijgen van het mooiste, meest natuurlijke resultaat en tekenen van veroudering zoveel mogelijk voorkomen. Dit betekent dat wij een andere aanpak hebben dan de meeste cosmetisch esthetische klinieken. We werken op basis van ons unieke concept, namelijk de Confidence Booster®. Hierbij wordt er voor jou een persoonlijk behandelplan voor de lange termijn opgesteld door onze ervaren cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten. Om een zo passend mogelijk advies te geven, kijken we naar de unieke vorm van je gezicht.

Persoonlijk behandelplan

Wij vinden het belangrijk dat je gezicht in harmonie blijft. Niemand wil een gezicht dat zichtbaar of opvallend behandeld is, anderen moet alleen jouw frisse uitstraling opvallen. Daarbij houden we rekening met de Golden Ratio; bepaalde verhoudingen in het gezicht die iemand aantrekkelijk maken. Het persoonlijk behandelplan bestaat uit een combinatie van injectable- en huidtherapeutische behandelingen met het juiste skincare advies toegepast op jouw huid. Ervaring leert namelijk dat dit de gouden combinatie is om de snelste, mooiste en meest langdurige resultaten te behalen. Ons advies is dus altijd heel persoonlijk en past volledig bij jou en bij jouw wensen.

Boek online je afspraak

Wie zijn wij?

Jouw gezicht is uniek!

Een uniek en op maat gemaakt behandelplan is bij ons het uitgangspunt, want niet iedereen kan dezelfde behandeling hebben en de wens om iets te laten doen verschilt per persoon. Misschien stoor je je al jaren aan die bobbel op je neus of je afhangende mondhoeken. Misschien wil je minder vermoeid overkomen, van je boze uitstraling af, jeugdiger lijken of veroudering vóór zijn. Zoals iedereen zijn eigen ‘flaws’ heeft, zo heeft iedereen ook ‘winners’ in haar of zijn gezicht. Dit bespreken we uitgebreid tijdens een eerste consult. Daarna maken we samen een persoonlijke behandelplan. Juist door deze werkwijze wordt je natuurlijke uitstraling behouden en jouw karakteristieke schoonheid benadrukt.

Bekijk onze werkwijze

Met een goed gevoel de deur uit

Het verkrijgen van het mooiste resultaat en maximale tevredenheid staat bij ons op één. De stappen naar het beste resultaat zijn voor iedereen anders. Maar welke stappen dit ook zijn, het vervullen van jouw wens staat voorop. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Onze specialisten gaan zeer secuur te werk en zullen je nooit aanraden om meer te behandelen dan dat daadwerkelijk nodig is. Zo zorgen we ervoor dat je met een goed gevoel de deur uitgaat.

Opleidingskliniek voor cosmetisch artsen en huidtherapeuten

De Van Rosmalen kliniek is een erkend opleidingscentrum voor aankomend cosmetisch artsen en huidtherapeuten om de fijne kneepjes van het vak in de praktijk te leren. Want naast een solide theoretische basis is praktijkervaring essentieel. Door jarenlange ervaring, regelmatige scholing en het werken met de nieuwste technieken zijn wij in staat om opkomende cosmetisch artsen en huidtherapeuten op te leiden.

Ook trainen we regelmatig ervaren cosmetisch artsen op het gebied van Skin Deep Anatomy. Dat doen we in het Skills Lab van Erasmus MC. Tevens is oprichter Annemarie van Rosmalen hoofd van de opleidingscommissie van de SOCG en is ze een veel gevraagd spreker op conferenties in binnen- en buitenland over de ontwikkelingen op haar vakgebied.

Bekijk de ervaringen bij onze kliniek