Onze visie en filosofie

“Wij kijken naar de unieke vorm van jouw gezicht en houden rekening met de langere termijn”

Altijd een mooi en natuurlijk resultaat

Bij de Van Rosmalen Kliniek bekijken we schoonheid vanuit een eigen perspectief. Dit perspectief komt voort uit onze voornaamste doelstelling: het verkrijgen van het mooiste, meest natuurlijke resultaat en tekenen van veroudering zoveel mogelijk voorkomen. Dit betekent dat wij een andere aanpak hebben dan de meeste cosmetisch esthetische klinieken. Om een zo passend mogelijk advies te geven kijken we namelijk naar de unieke vorm van je gezicht. Wij vinden het belangrijk dat je gezicht in harmonie blijft. Niemand wil een gezicht dat zichtbaar of opvallend behandeld is, anderen moet alleen jouw frisse uitstraling opvallen. Daarbij houden we rekening met de Golden Ratio; bepaalde verhoudingen in het gezicht die iemand aantrekkelijk maken. Ook houden we rekening met de langere termijn. Ons advies is dus altijd heel persoonlijk en past volledig bij jou en bij jouw wensen.

Jouw gezicht is uniek

Een uniek en op maat gemaakt behandelplan is bij ons het uitgangspunt, want niet iedereen kan dezelfde behandeling hebben en de wens om iets te laten doen verschilt per persoon. Misschien stoor je je al jaren aan die bobbel op je neus of je afhangende mondhoeken. Misschien wil je minder vermoeid overkomen, van je boze uitstraling af, jeugdiger lijken of veroudering vóór zijn. Zoals iedereen zijn eigen ‘flaws’ heeft, zo heeft iedereen ook ‘winners’ in haar of zijn gezicht. Dit bespreken we uitgebreid tijdens een eerste consult. Daarna maken we samen een persoonlijke behandelplan. Juist door deze werkwijze wordt je natuurlijke uitstraling behouden en jouw karakteristieke schoonheid benadrukt.

Met een goed gevoel de deur uit

Het verkrijgen van het mooiste resultaat en maximale tevredenheid staat bij ons op één. De stappen naar het beste resultaat zijn voor iedereen anders. Maar welke stappen dit ook zijn, het vervullen van jouw wens staat voorop. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Onze specialisten gaan heel secuur te werk en zullen je nooit aanraden om meer te behandelen dan nodig is. Zo zorgen we ervoor dat je met een goed gevoel de deur uitgaat.