Onze visie en filosofie

Onze visie en filosofie

“We kijken naar de unieke vorm van uw gezicht en houden rekening met de lange termijn.”

Atijd een mooi en natuurlijk resultaat

Bij Van Rosmalen Kliniek bekijken we schoonheid vanuit ons eigen perspectief. Dit perspectief komt voort uit ons hoofddoel: het verkrijgen van een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat en het zoveel mogelijk voorkomen van tekenen van veroudering. Dit betekent dat wij een andere aanpak hebben dan de meeste cosmetisch-esthetische klinieken. Wij werken op basis van ons unieke concept, namelijk de Confidence Booster®. Hierbij wordt door onze ervaren cosmetisch artsen KNMG en huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan voor de lange termijn voor u opgesteld. Om het meest geschikte advies te kunnen geven, kijken we naar de unieke vorm van uw gezicht.

Persoonlijk behandelplan

Wij vinden het belangrijk om uw gezicht in harmonie te houden. Niemand wil een gezicht dat zichtbaar of opvallend bewerkt is, anderen moeten alleen je frisse uitstraling opmerken. Daarbij houden we rekening met de Gulden Snede; bepaalde verhoudingen in het gezicht die iemand aantrekkelijk maken. Het persoonlijke behandelplan bestaat uit een combinatie van injectable en huidtherapeutische behandelingen met het juiste huidverzorgingsadvies toegepast op uw huid. De ervaring leert namelijk dat dit de gouden combinatie is om het snelste, mooiste en langdurigste resultaat te bereiken. Ons advies is dus altijd zeer persoonlijk en volledig afgestemd op u en uw behoeften.

plan online je consult in

Wie zijn wij?

Jouw gezicht is uniek!

Een uniek en op maat gemaakt behandelplan is ons uitgangspunt, want niet iedereen kan dezelfde behandeling krijgen en de wens om iets te laten doen verschilt van persoon tot persoon. Misschien heb je al jaren last van die bult op je neus of hangende mondhoeken. Misschien wil je minder moe lijken, van je boze blik af, jeugdiger lijken of het ouder worden voor zijn. Net zoals iedereen zijn eigen “gebreken” heeft, heeft iedereen ook “winnaars” in haar of zijn gezicht. Tijdens een eerste consult bespreken we dit uitgebreid. Vervolgens maken we samen een persoonlijk behandelplan. Juist door deze methode blijft uw natuurlijke uitstraling behouden en wordt uw karakteristieke schoonheid benadrukt.

bekijk onze methode

Met een goed gevoel de deur uit

Het bereiken van het beste resultaat en maximale tevredenheid is onze eerste prioriteit. De stappen naar het beste resultaat zijn voor iedereen anders. Maar wat deze stappen ook zijn, het vervullen van uw wensen staat voorop. Wij gebruiken de nieuwste technieken en hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Onze specialisten gaan zeer zorgvuldig te werk en zullen u nooit adviseren om meer te behandelen dan eigenlijk nodig is. Zo zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel de deur uitgaat.

Opleidingskliniek voor cosmetische artsen en huidtherapeuten

De Van Rosmalen Kliniek is een erkend opleidingscentrum voor aspirant cosmetisch artsen en huidtherapeuten om de fijne kneepjes van het vak in de praktijk te leren. Want naast een gedegen theoretische basis is praktijkervaring essentieel. Door jarenlange ervaring, regelmatige scholing en het werken met de nieuwste technieken zijn wij in staat aankomende cosmetisch artsen en huidtherapeuten op te leiden.

Ook leiden wij regelmatig ervaren cosmetisch artsen op op het gebied van Skin Deep Anatomy. Dat doen we in het Skills Lab van het Erasmus MC. Ook oprichter Annemarie van Rosmalen is hoofd van de opleidingscommissie van het SOCG en is een veelgevraagd spreker op congressen in binnen- en buitenland over ontwikkelingen op haar vakgebied.

Bekijk de ervaringen in onze kliniek