laserbehandeling

Wat is een laserbehandeling?

“Een mooiere, egalere huid doormiddel van een laserbehandeling.”

Wat kan de Van Rosmalen Kliniek voor jou betekenen?

+ Couperose

Ben je je rode neus helemaal zat? Heb je genoeg van alle camouflage die je op je rode wangen moet smeren? Krijg je vaak de vraag of je het warm hebt, of denken mensen dat je bloost? Dan heb je waarschijnlijk last van couperose.

Meer over de behandeling
+ Pigmentvlekken verwijderen

Wil jij graag pigmentvlekken verwijderen in je gezicht of hals? Worden de vlekken steeds donkerder en groter? Wij hebben we alles in huis om ervoor te zorgen dat die ontsierende bruine vlekken minder zichtbaar worden.

Meer over de behandeling
+ Rosacea

Lijkt het alsof je altijd bloost? Heb je last van een rode huid in je gezicht, voornamelijk op je wangen en neus? Dan heb je waarschijnlijk last van rosacea, een chronische aandoening van de huid die verantwoordelijk is voor die felrode kleur.

Meer over de behandeling
+ Smartlipo behandeling

De Smartlipo laserbehandeling is een behandeling om huid te verstrakken. De Smartlipo laser apparaat verwarmt het onderhuidse vet, waardoor het vet vloeibaar wordt en makkelijk verwijderd kan worden.

Meer over de behandeling

Wat kan een laserbehandeling voor jou doen?

Lasers gebruiken licht op een specifieke golflengte, dat diep in de huid doordringt en en wordt omgezet in warmte. Bij een laserbehandeling wordt er geen huidlaagje verwijderd, maar het licht van de laser wordt door de vaatjes, de huidcellen en het water in de opperhuid geabsorbeerd. Wij werken met verschillende type behandelingen die zich richten op een bepaald doel in de huid. Daarbij kun je denken aan lasers die pigmentvlekken verwijderen, ontsierende, rode adertjes en vaatjes (couperose en rosacae) verwijderen of de huid verstrakken en verjongen. We leggen je graag uit wat onze verschillende lasers voor je kunnen doen. Maak daarvoor een afspraak voor een gratis kennismakingsconsult met één van onze huidtherapeuten in onze kliniek in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen.

Harmony XL

De Harmony XL is geschikt om couperose, pigmentvlekken en overmatige beharing te behandelen. De Harmony XL werkt met verschillende laser- en lichtapparaten en is daarom de meest gecontroleerde en veilige manier om couperose en pigmentvlekken te behandelen, omdat er namelijk nooit een blijvende witte plek (hypopigmentatie) ontstaat. Alle rode kleur en vaatjes in de huid absorberen het laserlicht, waardoor de vaatwand verkleeft en de couperose wegblijft. Het verwijderen van couperose kan gevoelig zijn. De tint van je huid wordt mooier, alsof je een egale foundation op hebt. Dit soort lasers/IPL werken met licht dat in de huid wordt geabsorbeerd door de pigmentvlekken en rode adertjes. Hierbij wordt dus geen huidlaagje verwijderd. Deze laser- of IPL behandeling is een goede oplossing voor rode adertjes of vaatjes, couperose genoemd en voor pigmentvlekken, zonnevlekken en verkleurde littekens. De huid absorbeert ook de warmte van de laser/IPL en kan hierdoor verstrakken. Let op: een zeer donkere huid of zongebruinde huid kan niet worden gelaserd. Pigmentvlekken op een bruine huid kunnen beter worden behandeld met peelings.

Gefractioneerde laser

Een gefractioneerde laser maakt minuscule gaatjes in de huid, waardoor deze sneller herstelt. Doordat het water in de opperhuid het licht absorbeert verdampen de oude huidcellen. Hierdoor wordt het huidoppervlak gladder en egaler – dat noemen we laser resurfacing. Deze laserbehandeling voor huidverjonging kan oppervlakkiger of dieper worden ingesteld met de laser. Dit is een goede behandeling voor acné, rimpels, diepe poriën, putjes, littekens en oneffenheden van de huid. In tegenstelling tot de conventionele lasers is de herstelperiode na een gefractioneerde laserbehandeling slechts twee dagen in plaats van twee weken.

We leggen je graag uit wat de verschillende lasers voor je kunnen doen. Bel voor een gratis kennismakingsconsult met één van onze huidtherapeuten in onze kliniek in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen.

Confidence Booster® GLOW

Onze laserbehandelingen zijn een onderdeel van onze Confidence Booster® GLOW combinatiebehandelingen. Lees hier meer.
of bekijk de video’s hieronder voor een verdere toelichting.