Kincorrectie zonder operatie

“Mooie gezichtscontouren dankzij een kincorrectie”

De vorm van je kin wordt bepaald door de verhouding tussen de onderkaak en de bovenkaak. Als de verhouding van je kin ten opzichte van de rest van jouw gezicht niet klopt kan je hele gezicht uit balans lijken, terwijl harmonie in het gelaat zo belangrijk is voor een mooie uitstraling! Stoor jij je aan je teruggetrokken kin? Je bent niet de enige, want veel mensen vinden hun overbeet vervelend. Daarbij is de onderkaak iets te klein, met alle gevolgen van dien, zoals kinputjes en kinplooien. Vaak zorgt een kleine, teruggetrokken kin voor een wat weke uitstraling. De punt van de kin kon vroeger alleen worden vergroot door een implantaat te plaatsen. Tegenwoordig is zo’n ingreep gelukkig niet meer nodig. Bij de Van Rosmalen Kliniek kun je eenvoudig een kincorrectie met fillers laten doen, zonder operatie. Door middel van injectables kunnen we je kin op een pijnloze manier opvullen waardoor er meer symmetrie ontstaat. Geen operatie dus, maar wel een mooi, natuurlijk resultaat waardoor je gezicht veel meer tot zijn recht komt. Deze behandeling is populair bij vrouwen én mannen.

Wat kost een kincorrectie zonder operatie? Daarvoor verwijzen we je graag naar ons overzicht met tarieven.

Kincorrectie voor en na foto

Filler kincorrectie voor- en na foto

Kleine/teruggetrokken kin

Sommige mensen hebben van nature een teruggetrokken kin of een kleine kin. De contouren van je kin kunnen ook veranderen naarmate je ouder wordt. Dat kan je als storend ervaren, want de vorm van je kin is heel bepalend voor het profiel van je gezicht. Vroeger werd je vaak doorverwezen naar een kaakchirurg en moest er een operatie aan te pas komen, waarbij er implantaten in de kin werden geplaatst. Dat is tegenwoordig gelukkig niet meer nodig: met injectables kun je vrij eenvoudig een kincorrectie zonder operatie laten uitvoeren. De kin wordt simpelweg groter gemaakt met speciale kin fillers – met spectaculair resultaat!

Kincorrectie met fillers in Rotterdam of Nijmegen

Wanneer je deze behandeling bij ons boekt, heb je daarvoor al een oriënterend gesprek gehad in de kliniek waarbij we je alles hebben verteld over de mogelijkheden van een kincorrectie met fillers. Op de dag van de behandeling zelf volgt nog een kort gesprek met de behandelend arts en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. Daarna begint de behandeling, waarbij er enkele prikjes in je kin worden gezet. Daarbij gebruiken we een filler op basis van hyaluroonzuur om volume en mooie contouren te creëren. Omdat we een verdovend middel gebruiken, is de behandeling pijnloos en snel. Je staat in principe na een half uurtje alweer buiten.

Na de kin fillers

De behandeling waarmee we je kin corrigeren is kort en relatief pijnloos – dat laatste verschilt natuurlijk een beetje per persoon. Na de behandeling met fillers kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring ontstaan rond de injectieplaats. Dit trekt na een paar dagen gewoon weer weg en kan worden gecamoufleerd met wat make-up. Het is belangrijk om het behandelde gebied de eerste dagen niet te masseren en zo’n twee weken te wachten met felle zon, de zonnebank of behandelingen bij de schoonheidsspecialiste. Gebruik sowieso een goede zonnebrandcrème of dagcrème met een hoge SPF factor om je huid optimaal te beschermen. We kunnen je uiteraard adviseren over het gebruik van de juiste skin care producten, die we gebruiken en verkopen in de kliniek.

Resultaat kincorrectie

Je zult na deze filler behandeling direct resultaat zien. Dankzij de kincorrectie zijn de contouren een stuk krachtiger en harmonieuzer. Wanneer je je profiel in de spiegel bekijkt, zul je zien dat je gezicht veel meer in balans is. De kin filler die we gebruiken worden in de loop der tijd op natuurlijke wijze weer afgebroken door je lichaam, maar je zult van deze filler behandeling zeker een maand of 12 plezier hebben. Daarna raden we je aan om terug te komen voor een nieuwe behandeling. Zo heb je een blijvend mooi en natuurlijk resultaat en kun je nog lang genieten van jouw kincorrectie.

Kincorrectie voor en na foto’s