HydraFacial in Nijmegen

HydraFacial

“Voor een stralende huid!”

Huidverbetering met de HydraFacial

De HydraFacial behandeling, nu beschikbaar bij de Van Rosmalen Kliniek in Nijmegen, biedt een revolutionaire aanpak voor een gezonde, soepele en stralende huid. Deze pijnloze en veilige behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Het proces bestaat uit drie belangrijke stappen: reinigen en exfoliëren van de huid, verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen, en het hydrateren en voeden van de huid. Bovendien biedt HydraFacial effectieve oplossingen voor diverse huidproblemen, waaronder rimpels en fijne lijntjes, slappe huid, acne(littekens) en pigmentvlekken.

Wil jij de indrukwekkende resultaten van een HydraFacial behandeling zelf ervaren en direct genieten van een stralendere huid? Maak dan een afspraak bij onze huidtherapeuten in de Van Rosmalen Kliniek in Nijmegen!

Boek online je afspraak in

Tijdelijke actie!

Bij een Deluxe HydraFacial betaal je tijdelijk de prijs van de Signature HydraFacial.
Voor €140,- krijg je een luxe variant van de Signature behandeling, inclusief een blauw LED-licht therapie en booster op maat passend bij jouw huidconditie.

Boek online je Deluxe HydraFacial met korting
Heb jij last van een doffe huid, oneffenheden of fijne lijntjes? Het probleem

De HydraFacial hydrateert, voedt de huid en pakt verschillende huidproblemen aan:

  • Fijne lijntjes
  • Doffe huid
  • Vette huid
  • Verlies van huid elasticiteit
  • Grote/verstopte poriën
  • Onzuiverheden/acne
  • Ongelijkmatige huidteint/ huidtextuur
Hoe werkt een HydraFacial behandeling? De behandeling

De HydraFacial treatment duurt slechts 30 minuten. Deze huidbehandeling omvat drie stappen en wordt op maat gemaakt door onze huidtherapeuten in Nijmegen. Zij selecteren specifieke serums en boosters die afgestemd zijn op jouw huidtype of specifieke huidproblemen. Deze behandeling stimuleert vooral de aanmaak van nieuw collageen, wat resulteert in een stralender en jeugdiger uitziende huid.

Reiniging + Peeling
In de eerste stap van de behandeling gebruiken we het ‘HydraPeel’-opzetstuk en het GlySal serum om dode huidcellen en vuil te verwijderen. Dit serum bevat actieve ingrediënten zoals glycolzuur, salicylzuur en glucosamine, die helpen bij het exfoliëren en peelen van de huid.

Extracties + Hydratatie
Vervolgens passen we de Vortex-Fusion technologie toe, waarbij een vacuümopzetstuk vuil, talg en andere onzuiverheden pijnloos verwijdert. Gelijktijdig wordt de huid gehydrateerd, wat zorgt voor een frisse en zuivere uitstraling.

Insluizen en Beschermen
Tot slot brengen we voedende serums en/of boosters aan, specifiek gekozen op basis van jouw huidtype en huidproblemen. Deze serums bevatten onder meer antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur, die de huid voeden, beschermen en een gezonde gloed geven.

De HydraFacial biedt drie verschillende varianten, namelijk de Signature, Deluxe en Platinum HydraFacials.

Signature HydraFacialTM
Deze basisbehandeling omvat een diepe reiniging en exfoliatie van de huid, gevolgd door extractie om overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen, vergelijkbaar met een vacuüm voor de poriën. De huid wordt intensief gehydrateerd en gevoed, afgesloten met een antioxidanten serum met hyaluronzuur voor een frisse gloed, ideaal voor het verzachten van grote poriën, fijne lijntjes en rimpels.

Deluxe HydraFacialTM
Een luxe variant, inclusief alle stappen van de Signature behandeling, aangevuld met een specifieke HydraFacialTM booster, afgestemd op jouw huidconditie en verwachtingen. Deze behandeling bevat ook blauw LED-licht therapie, effectief tegen acne-veroorzakende bacteriën. Boosters zoals Britenol en Dermabuilder zijn beschikbaar voor specifieke huidverbeteringen, zoals het verhelderen van de huidskleur of het gladstrijken van fijne lijntjes.

Platinum HydraFacialTM
De meest uitgebreide behandeling, beginnend met lymfedrainage om het lymfestelsel te stimuleren, gevolgd door de stappen van de Signature behandeling voor diepe reiniging en hydratatie. De behandeling wordt afgerond met infrarood of blauw LED-licht therapie, ondersteunend in de reductie van zicht

Na de HydraFacial Na de behandeling

De HydraFacial is een niet-invasieve behandeling die minimale tot geen hersteltijd vereist. Hierdoor kun je na de behandeling je dagelijkse routine meteen weer verder oppakken.

Stralende en gezonde huid De resultaten

De stralende huid door het antioxidanten serum of de gekozen booster blijft ongeveer een week zichtbaar, net als de verbeterde hydratatie van de huid. Met het gebruik van kwalitatieve huidverzorgingsproducten thuis kun je de verjongingseffecten van de behandeling verder verlengen, zodat je huid een blijvende heldere uitstraling behoudt.

De HydraFacial behandeling is aan te raden elke 2 tot 3 weken te herhalen. Door deze regelmatige herhaling blijft de huid continu een frisse en heldere uitstraling vertonen.

Prijzen Prijzen

Reinig, exfolieer, en hydrateer je huid met de volgende pakketten

HydraFacial
Prijs
Signature HydraFacialTM
€140,-
Deluxe HydraFacialTM
€170,-
Platinum HydraFacialTM
€225,-

Actie

HydraFacial
Van
Voor
Deluxe HydraFacialTM
€170,-
€140,-
Boek hier gemakkelijk en snel uw afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Vaak gestelde vragen

Wat doet HydraFacial?

HydraFacial is een niet-invasieve huidverjongingsbehandeling die een combinatie van hydratatie, dieptereiniging, exfoliatie (het verwijderen van dode huidcellen) en antioxidanteninfusie gebruikt om de huid te verbeteren. Het is ontworpen om poriën te reinigen, de huidtextuur te verfijnen, en de algehele teint en uitstraling van de huid te verbeteren zonder dat er sprake is van pijn of hersteltijd.

Is een HydraFacial pijnlijk?

Nee, een HydraFacial is over het algemeen niet pijnlijk. Het wordt beschouwd als een zachte, niet-invasieve behandeling.

Zijn er bijwerkingen bij een HydraFacial?

Bijwerkingen zijn zeldzaam en meestal mild, zoals lichte roodheid die snel verdwijnt.

Wat zijn de voordelen van een HydraFacial?

Voordelen omvatten verbeterde hydratatie, helderheid, en algehele toon en textuur van de huid, evenals vermindering van fijne lijntjes, rimpels, en verstopte poriën.

Is een HydraFacial geschikt voor alle huidtypen?

Ja, deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

Kan een HydraFacial samen met andere behandelingen worden gedaan?

Ja, in vele gevallen raden onze huidtherapeuten het zelfs aan om de HydraFacial te combineren met andere huidbehandelingen voor een nog beter en langer resultaat.