Onze werkwijze

De Smartlipo laserbehandeling

“Dé manier om een strakkere huid te krijgen.”

Wat is een Smartlipo laserbehandeling ?

De Smartlipo behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid te verstrakken. Het Smartlipo laser apparaat verwarmt het onderhuidse vet met verschillende golflengtes aan licht, waardoor het vet vloeibaar wordt en makkelijk verwijderd kan worden. Tevens zorgt het voor een verstrakking van de huid. Deze gouden combinatie maakt de Smartlipo laser uniek in zijn soort als Lipolaser.

Perfect resultaat zonder operatie met de Smartlipo laserbehandeling!

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Voor het verwijderen van de onderkin en het verstrakken van de kaaklijn gebruiken we de Precision Smartlipo. Voorheen was het niet mogelijk dit soort problemen te verhelpen zonder een ingrijpende operatie, maar dankzij de Smartlipo is het mogelijk met een minimale ingreep en langdurig effect, zonder bobbels en een ingetrokken huid.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

 

Plan online je consult in
Een onderkin Het probleem

Naarmate we ouder worden maakt ons lichaam minder collageen en elastine aan, waardoor de huid volume verliest en mogelijk verslapt. Ook krimpt ons skelet met de jaren door de afname van botstructuren. Dit resulteert onder andere in een minder strakke en scherpe kaaklijn. Door de verslapping in combinatie met de afname van de botstructuur kan een onderkin ontstaan. Het is ook mogelijk dat je van nature meer vet opslaat in het kin gebied. Dit kan komen doordat je bijvoorbeeld een kleinere kaak van jezelf hebt. Met de Smartlipo laserbehandeling kunnen wij een onderkin mooi behandelen, zodat je weer een strakke kaaklijn krijgt.

Smartlipo laserbehandeling voor het behandelen van de onderkin De behandeling

De Smartlipo laserbehandeling om de onderkin te behandelen, bevat een aantal stappen. Deze worden uitvoerig met jou doorgenomen tijdens een vrijblijvend consult met de cosmetisch arts KNMG. De behandeling zelf kan 2 tot 4 uur duren. Vlak voor de behandeling krijg je een tabletje wat een roesje geeft. Nadat deze is ingewerkt, ontvang je een verdoving per injectie op de plekken waar kleine sneetjes worden gemaakt. Deze sneetjes worden ook wel entree(s) genoemd waar de canule van het liposuctie apparaat en de Smartlipo laser het behandelgebied kan betreden. Vervolgens wordt er een  vloeistof ingespoten voor de liposuctie die ook verdoving geeft. Hierna wordt de Smartlipo laser gebruikt om het onderhuidse vet te verwarmen doormiddel van verschillende golflengtes aan licht, zodat het vet vloeibaar wordt en kan worden weggehaald met het liposuctie apparaat. Tegelijkertijd zorgt deze warmte ook voor verstrakking van de huid voor het mooiste resultaat. De sneetjes worden, nadat het vet is weggezogen, gehecht en je krijgt een drukverband om die je twee weken lang voor 24 uur moet dragen, zodat de huid niet gaat zakken en de kaaklijn zo strak mogelijk wordt.

Na de Smartlipo laserbehandeling voor de onderkin Na de behandeling

Na het behandelen van de onderkin is het belangrijk om goed de nazorg instructies op te volgen, die de cosmetisch arts KNMG jou heeft geïnstrueerd en meegegeven. De eerste 2 tot 4 dagen kan er, ondanks de geplaatste hechtingen, zowel vocht als bloed uit de wondjes komen. Ook zal het behandelde gebied gezwollen zijn. Door goed het drukverband te dragen, zal de zwelling gedurende de tijd af nemen. Naast zwelling kunnen er ook blauwe verkleuringen ontstaan. Dit heeft ook alles te maken met het genezingsproces en zal net als de zwelling weer afnemen en verdwijnen. Na 5 tot 9 dagen worden de hechtingen verwijderd en na 2 tot 4 weken krijg je een lymfedrainage behandeling van de huidtherapeut. Hierop volgend worden er nog twee controle momenten ingepland; na 1 maand en na 4 tot 6 maanden.

Strakke en scherpe kaaklijn Het resultaat

In de eerste maand is het resultaat van de Smartlipo laserbehandeling nog niet zichtbaar door zwelling en verkleuringen. Wel zul je merken dat gedurende deze periode steeds meer progressie te zien is. Vanaf maand 2 beginnen de contouren te verbeteren. Het totale genezingsproces kan 3 tot 6 maanden duren. Dit is de periode waarin de huid nieuw collageen aanmaakt, zodat de contouren worden verstrakt.

 

Prijzen Tarieven
Smartlipo laserbehandeling
€2.900
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak
Leer ons kennen! Over ons