GLOW Purrifying

GLOW Purifying

“Voor een rustige en egale huid.”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Heb je last van acne, puistjes, mee-eters en grove poriën in je gezicht?
  • Ervaar je vaak dat je huid vrij vettig en glimmend is?
  • Zou je acne littekens en andere oneffenheden willen laten vervagen?
  • Wil je onzuivere huid aanpakken en onrust verminderen, zodat je minder make-up hoeft te gebruiken?

Onze huidbehandeling voor acne en een onzuivere huid

Acne associëren veel mensen met de puberteit, maar er zijn genoeg mensen die ook na deze periode nog last hebben van een onrustige huid. Dit heeft alles te maken met de talgproductie in de huid, wat gestuurd wordt door o.a. hormonen, genen, stress en voeding. Hoewel het vaak voorkomt, is het voor veel mensen toch een bron van onzekerheid en kan het heel vervelend zijn. Gelukkig kunnen we hier samen iets aan doen. Met een GLOW Purifying behandeling en tips over goede voeding/voedingssupplementen en de juiste make-up verbeteren we jouw huid en brengen we deze terug in balans. Zo hoef jij niet meer onzeker te zijn over je huid.

Wat is GLOW Purifying?

De GLOW Purifying combinatiebehandeling is de perfecte samenstelling van behandelingen en technieken die we naast elkaar (verschillende huidzones) of over elkaar heen (dezelfde huidzone) toepassen. Deze mix is er specifiek op gericht om een onzuivere en glimmende huid te verbeteren. De GLOW Purifying behandeling is een combinatie van verschillende technieken: een HOME treatment om de huid alvast meer in balans te brengen. Waar nodig  starten we de behandeling in de kliniek met een dieptereiniging. Diverse peelings zetten we in om ontstekingen in de huid te verminderen. Ook passen we microneedling toe en/of gebruiken we IPL (Intense Pulsed Light) laser om roodheid en acne littekens te verminderen. Tot slot brengen we een masker aan, en vormen de juiste cosmeceuticals een essentieel onderdeel van de nazorg. Het is een unieke recept om jouw huid weer in balans te brengen.

Wat maakt onze GLOW behandelingen uniek?

Elke huidzone heeft vaak andere behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van acne rondom je mond of kaaklijn, een grovere huidstructuur op je neus en pigmentvlekken op je voorhoofd. Het unieke van onze GLOW behandelingen is dat we in één sessie eenzelfde huidzone behandelen met verschillende technieken, om hier diep in door te dringen, maar daarnaast óók verschillende huidzones behandelen. Dit valt allemaal onder één combinatie behandeling die we GLOW behandeling noemen. Waarom doen we dat zo? Wij hebben ervaren en bewezen dat we op deze manier voor jouw gezicht een sneller, effectiever en beter resultaat kunnen bereiken.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het GLOW Purifying stappenplan

Intake Intake

We beginnen met een gratis intake waarin jouw wensen centraal staan. We kijken samen naar de behoeftes van jouw huid in je gezicht, hals, decolleté en/of handen op dat moment. We adviseren vervolgens welke behandelingen volgens ons voor jou het meest geschikt zijn. Zo komen we samen tot een persoonlijk plan op maat om jou en jouw huid te laten stralen. Daarnaast geven we je een indicatie van de kosten.

Pre-treatment Pre-treatment

Je begint thuis ongeveer drie weken voor de behandeling met het voorbereiden van je huid met onze HOME huidverzorgende cosmeceuticals. Deze cosmeceuticals hebben een hoge concentratie aan actieve werkstoffen. Hiermee breng je je huid alvast in een betere conditie voorafgaand aan de behandelingen. Bovendien kunnen deze producten los van de behandeling zelf al een verbetering van ongeveer 30% geven.

Behandeling Behandeling

De behandelsessie bestaat uit verschillende onderdelen. We beginnen waar nodig met een dieptereiniging van jouw huid. We verwijderen mee-eters en verstoppingen. Dit doen we met cleansers die exfoliërende ingrediënten bevatten. Vervolgens voeren we verschillende peelings uit. We selecteren de passende peelings voor jouw huid, bijvoorbeeld een 12% TCA, milkpeel, renewlift, gluconolactone peeling of pumpkinpeeling. Met een peeling kunnen we ontstekingen in de huid verminderen, grove poriën aanpakken en de talgproductie verminderen, zodat je minder glimt.

Dit combineren we met micro needling en/of IPL (Intense Pulsed Light) laser. Met microneedling kunnen we acne littekens zichtbaar verminderen. IPL is een effectieve methode om roodheid tegen te gaan en werkt ontstekingsremmend. Vervolgens brengen we een hydraterend of phytocorrective (kalmerend) masker aan. Deze sessie met verschillende behandelingen duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Post-treatment Post-treatment

Je krijgt na iedere behandeling uitgebreide nazorginstructies mee, zodat je precies weet wat je moet doen en wat je kunt verwachten. Het is belangrijk dat je je huid rust gunt. Je huid kan wat roder zijn en kan daarnaast strak en warm aanvoelen, dit zal niet langer dan één dag duren. Afhankelijk van de peeling kan er wat schilfering optreden, bij een milde peeling is dit minimaal, bij een intensievere peeling houdt dit maximaal één week aan. Vermijd in de eerste week na de behandeling peelende crèmes, scrubs en maskers met veel parfum. Zorg ook dat je gedurende vier weken niet in de felle zon komt, of massages en schoonheidsbehandelingen ondergaat. Met speciaal voor jouw huid geselecteerde HOME-treatment producten zorg je voor passende nazorg thuis. Heb je vragen over de nazorg? Je huidtherapeut helpt je graag – ook na de behandeling.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Je huid is rustiger en egaler. Voor een langdurig resultaat en een blijvend verbeterde huidconditie, adviseren we deze behandeling te herhalen. Een eerste GLOW purifying behandeling is lichter en we bouwen de intensiteit op om het resultaat te behouden en je huid te stabiliseren.

GLOW Purifying in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze GLOW behandeling bij jouw huid en jouw verbeterwensen? Tijdens het  intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijke plan. We bepalen ook welke frequentie het beste resultaat zal geven. Wij adviseren vrijwel altijd meerdere behandelingen te doen. Uit onderzoek blijkt dat huidbehandelingen in kuurverband het beste en snelste resultaat geven, denk aan gemiddeld 4 tot 6 behandelingen en daarna onderhoudsbehandelingen. Daarnaast kijken naar andere GLOW behandelingen die een goede aanvulling kunnen zijn voor jouw persoonlijke plan. Bekijk de tarieven.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!