liquid facelift

Liquid facelift

“Zet de tijd stil met een liquid facelift.”

Heb jij last van verslapping in het gezicht?

De anatomie van je gezicht verandert naarmate je ouder wordt. Dat heeft met name te maken met de krimping van het skelet en het verdwijnen van vetweefsel op bepaalde plekken. Hierdoor verliest je gezicht steun en volume. In het verleden bood onder meer een facelift uitkomst, waarbij de huid werd weggesneden om een liftend effect te creëren. Een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis, waarbij je vaak relatief lang uit de roulatie bent. Wanneer je jouw gezicht een flinke opfrisbeurt wil geven zonder een operatie, dan is de liquid facelift ideaal.

Facelift met fillers

Een liquid facelift is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van fillers om het volume in het gezicht weer terug te krijgen en om lichte tot matige verslappingen in het gelaat weer te herstellen. Het weefsel wordt als het ware weer gelift naar de oorspronkelijke positie. Bij een liquid facelift worden al jouw persoonlijke probleemgebieden aangepakt. In plaats van bijvoorbeeld een losse kaaklijn correctie of het opvullen van de neus lippenplooi wordt heel het gezicht in een keer subtiel behandeld, zonder te snijden. Je ondergaat dus daadwerkelijk een facelift zonder operatie! Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw unieke gezichtseigenschappen. Het is een behandeling op maat die niet direct een drastische verandering hoeft te geven, zoals chirurgie. De leeftijd waarop mensen een facelift met fillers ondergaan is vaak veel jonger dan een chirurgische facelift. Het is namelijk perfect als preventieve behandeling om verdere gezichtsveroudering af te remmen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je consult in
Ingevallen gezicht – Ingevallen wangen – Neus-lippenplooi – Afhangende mondhoeken – Verslapte kaaklijn Het probleem

Als het ‘3-D’ raamwerk van je skelet verandering ondergaat, ga je dat zien in de vorm en contouren van je gezicht. Los van je leeftijd, kunnen je contouren ook veranderen door bijvoorbeeld gewichtsverlies. Je wangen kunnen invallen, er ontstaan neus-lippenplooien, je mondhoeken kunnen gaan afhangen en je kaaklijn kan verslappen. Deze veranderingen geven scherpe accenten aan het gezicht en een vermoeide of strenge uitstraling. Daar is gelukkig eenvoudig iets aan te doen. Het grote voordeel van een liquid facelift is dat de hoeveelheid vulling precies kan worden aangepast aan het volume verlies. Het is snel, nagenoeg pijnloos en bijzonder effectief.

Bekijk hier het filmpje over het verouderingsproces van het gezicht:

Liquid Facelift in Rotterdam, Den Haag of Nijmegen De behandeling

Na ontvangst in de kliniek volgt een kort gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van de liquid facelift voor en na de behandeling te kunnen zien en te vergelijken. De liquid facelift behandeling duurt ongeveer 60 minuten. We gebruiken een verdoving, waardoor de behandeling nauwelijks pijnlijk is. Om blauwe plekken te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een canule: een alternatief voor een naald. De canule heeft een ronde tip in plaats van een scherpe punt, waardoor de kans op bloeduitstortingen veel minder groot is en eventuele zwellingen sneller verdwijnen.

Na de liquid facelift Na de behandeling

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring te zien zijn op de behandelde plek, maar dit zal snel verdwijnen. We raden je aan om dezelfde dag geen fysieke inspanning te doen of te sporten. Je kunt tot enkele dagen erna een gezwollen gezicht hebben dat tevens beurs kan aanvoelen. Het cosmetisch resultaat kun je daarom het beste na één week beoordelen.

Strakke contouren – Stralende huid – Jongere uitstraling Het resultaat

Je zult een enorme verbetering waarnemen: je contouren worden strakker, je huid stralender en je lijkt jaren jonger, zonder dat je er onnatuurlijk uitziet. Het effect van een liquid facelift met tijdelijke en veilige injectables kan 12 tot 18 maanden aanhouden. Per behandeling kan het effect worden versterkt en zal het resultaat langer aanhouden. De meesten van onze cliënten die deze behandeling hebben gedaan, ervaren het gevoel dat het lijkt alsof de tijd stil is blijven staan.

Prijzen Tarieven
Mini Liquid facelift - Jukbeenderen en mondhoeken
€1.695,-
Ingevallen wangen ('sportersgezicht')
€1.695,-
Liquid facelift + marionetlijnen (jukbeenderen en marionetlijnen)
€1.695,-
Liquid facelift incl. kaaklijn en extra volume correctie
€2.495,-
S-lift facelift (jukbeenderen en hamsterwangen)
€2.495,-
Full facelift (jukbeenderen, neuslipplooien, hamsterwangen en marionetlijnen)
€3.295,-
Full facelift en open ogen (jukbeenderen, neuslipplooien, hamsterwangen, marionetlijnen en slapen)
€3.695,-
Liquid facelift + halslift
€5.695,-
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een liquid facelift behandeling met filler?

Met een liquid facelift behandeling kunnen wij scherpe accenten in het gezicht en een vermoeide of strenge uitstraling aanpakken door bepaalde ‘probleemzones’ op te vullen met een filler. Denk hierbij aan de wangen, neus-lippenplooi, mondhoeken of de kaaklijn. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een canule. Een canule heeft een ronde tip in plaats van een scherpe punt, waardoor we nóg veiliger kunnen behandelen. Door deze manier van behandelen krijg je daadwerkelijk een facelift zonder onder het mes te gaan. Binnen 30 tot 60 minuten sta je weer buiten de kliniek met het gewenste resultaat en kun je vrijwel direct je dagelijkse bezigheden oppakken in tegenstelling tot bij een chirurgische facelift.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een liquid facelift?

Kijk je in de spiegel en zie je dat je gezichtscontouren veranderen? Ingevallen wangen, een diepe-neuslippenplooiafhangende mondhoeken of je kaaklijn die verslapt? Het zijn allemaal indicaties die passen bij ouder worden. Het skelet krimpt, waardoor je gezicht haar steun verliest. Los van leeftijd, kunnen contouren ook veranderen door bijvoorbeeld gewichtsverlies. Deze veranderingen kunnen zorgen een ongewenste uitstraling, zoals een vermoeide of boze uitstraling. Gelukkig is hier relatief eenvoudig iets aan te doen. Het grote voordeel van een liquid facelift is dat de hoeveelheid vulling precies kan worden aangepast aan het volumeverlies. Het is snel, nagenoeg pijnloos en effectief.

Is een liquid facelift behandeling met fillers pijnlijk?

Een liquid facelift wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. De liquid facelift behandeling bestaat uit een aantal prikjes verspreid over het gelaat. Tijdens de liquid facelift behandeling maken wij gebruik van dunne naaldjes en zit er in de filler zelf ook een lokale verdoving, waardoor het behandelde gebied tijdelijk minder gevoelig wordt. Na de behandeling is het mogelijk dat er wat zwelling of blauwe plekjes optreden, maar dit wordt meestal erg beperkt door de behandelmethode, waarbij er gebruik wordt gemaakt van canules (stompe naalden) en door veelal te koelen.

Hoelang duurt een liquid facelift behandeling?

Na ontvangst in de kliniek volgt een kort gesprek en maken we foto’s om later de resultaten van de behandeling goed te kunnen zien en te vergelijken. De liquid facelift behandeling zelf duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.

Wanneer zie ik het resultaat van een liquid facelift behandeling?

Het cosmetisch resultaat kun je het beste na twee weken beoordelen. Je gezicht kan namelijk de eerste dagen nog wat gezwollen aanvoelen.

Hoelang duurt het voordat ik weer toonbaar ben na een liquid facelift?

Soms kan er na de behandeling wat roodheid, zwelling of een kleine blauwe verkleuring rond de injectieplaats te zien zijn. Wij adviseren om de eerste uren na de behandeling geen make-up aan te brengen in het behandelde gebied.

Wat is het verschil tussen een liquid facelift en een ‘gewone’ facelift?

Bij een chirurgische facelift wordt een stukje huid weggesneden om zodoende een verstrakking te krijgen van de huid. De huid wordt als het ware omhooggetrokken en bij de haargrens weer vastgezet. Een liquid facelift is veel minder ingrijpend, waardoor je minder hersteltijd nodig hebt, en vrijwel meteen je dagelijkse bezigheden kunt oppakken. Daarnaast is het een betere optie bij volumeverlies, omdat hyaluronzuur het volume in het gezicht terugbrengt.

Hoelang blijft het resultaat van de behandeling zichtbaar?

Het effect van een liquid facelift met tijdelijke en veilige fillers kan 12 tot 18 maanden aanhouden. In combinatie met een goede skincare-routine voor thuis en de Confidence Booster® GLOW-behandelingen voor de huid kan het effect worden versterkt en zal het resultaat langer aanhouden.