Liquid facelift

“Zet de tijd stil met een liquid facelift”

Liquid facelift

“Zet de tijd stil met een liquid facelift”

De anatomie van je gezicht verandert naarmate je ouder wordt. Dat heeft met name te maken met de krimping van het skelet en het verdwijnen van vetweefsel op bepaalde plekken. Hierdoor verliest je gezicht steun en volume. In het verleden bood onder meer een facelift uitkomst, waarbij de huid werd weggesneden om een liftend effect te creëren. Een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis, waarbij je vaak relatief lang uit de roulatie was. Wanneer je jouw gezicht een flinke opfrisbeurt wil geven zonder een operatie, dan is de liquid facelift ideaal. Een liquid facelift is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van fillers om het volume in het gezicht weer terug te krijgen en om lichte tot matige verslappingen in het gelaat weer te herstellen. Het weefsel wordt als het ware weer gelift naar de oorspronkelijke positie. Bij een liquid facelift worden al jouw persoonlijke probleemgebieden aangepakt. In plaats van bijvoorbeeld een losse kaaklijn correctie of het opvullen van de neus lippenplooi wordt heel het gezicht in een keer subtiel behandeld, zonder te snijden. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw unieke gezichtseigenschappen. Het is een behandeling op maat die niet direct een drastische verandering hoeft te geven, zoals chirurgie. De leeftijd waarop mensen een liquid facelift ondergaan is vaak veel jonger dan een chirurgische facelift. Het is namelijk perfect als preventieve behandeling om verdere gezichtsveroudering af te remmen.

Liquid Facelift voor en na foto

Frissere uitstraling | Liquid facelift voor- en na foto

Ingevallen gezicht – Ingevallen wangen – Neus-lippenplooi – Afhangende mondhoeken – Verslapte kaaklijn

Als het ‘3-D’ raamwerk van je skelet verandering ondergaat, ga je dat zien in de vorm en contouren van je gezicht. Los van je leeftijd, kunnen je contouren ook veranderen door bijvoorbeeld gewichtsverlies. Je wangen kunnen invallen, er ontstaan neus-lippenplooi, je mondhoeken kunnen gaan afhangen en je kaaklijn kan verslappen. Deze veranderingen geven scherpe accenten aan het gezicht en een vermoeide of strenge uitstraling. Daar is gelukkig eenvoudig iets aan te doen.
Het grote voordeel van een liquid facelift is dat de hoeveelheid vulling precies kan worden aangepast aan het volume verlies. Het is snel, nagenoeg pijnloos en bijzonder effectief.

Bekijk hier het filmpje over het verouderingsproces van het gezicht: