Liquid facelift

“Zet de tijd stil met een liquid facelift”

De anatomie van je gezicht verandert naarmate je ouder wordt. Dat heeft met name te maken met de krimping van het skelet en het verdwijnen van vetweefsel op bepaalde plekken, waardoor je gezicht steun en volume kwijtraakt. In het verleden bood onder meer een facelift uitkomst, waarbij de huid werd weggesneden om een liftend effect te creëren. Een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis, waarbij je vaak relatief lang uit de roulatie was. Wanneer je jouw gezicht een flinke opfrisbeurt wil geven zonder een operatie, dan is de liquid facelift ideaal. Daarbij wordt gebruik gemaakt van fillers om het volume weer terug te krijgen en om lichte tot matige verslappingen in het gelaat weer te herstellen. Het weefsel wordt als het ware weer gelift naar de oorspronkelijke positie. Bij een liquid facelift worden al jouw persoonlijke probleemgebieden aangepakt. In plaats van bijvoorbeeld een losse kaaklijn correctie of het opvullen van de neus lippenplooi wordt heel het gezicht in een keer subtiel behandeld, zonder te snijden. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw unieke gezichtseigenschappen. Het is een behandeling op maat die niet direct een drastische verandering hoeft te geven, zoals chirurgie. De leeftijd waarop mensen een liquid facelift ondergaan is vaak veel jonger dan een chirurgische facelift. Het is namelijk perfect als preventieve behandeling om verdere gezichtsveroudering af te remmen.

Liquid Facelift voor en na foto

Minder verslapping | Minder vermoeid | Liquid facelift voor- en na foto

Ingevallen gezicht – Ingevallen wangen – Neus-lippenplooi – Afhangende mondhoeken – Verslapte kaaklijn

Als het ‘3-D’ raamwerk van je skelet verandering ondergaat, ga je dat zien in de vorm en contouren van je gezicht. Los van je leeftijd, kunnen je contouren ook veranderen door bijvoorbeeld gewichtsverlies. Je wangen kunnen invallen, er ontstaan neus-lippenplooi, je mondhoeken kunnen gaan afhangen en je kaaklijn kan verslappen. Deze veranderingen geven scherpe accenten aan het gezicht en een vermoeide of strenge uitstraling. Daar is gelukkig eenvoudig iets aan te doen.
Het grote voordeel van een liquid facelift is dat de hoeveelheid vulling precies kan worden aangepast aan het volume verlies. Het is snel, nagenoeg pijnloos en bijzonder effectief.

Liquid Facelift in Rotterdam of Nijmegen

Na ontvangst in de kliniek volgt een kort gesprek en maken we foto’s om straks de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. De liquid facelift behandeling duurt ongeveer 60 minuten. We gebruiken een verdoving, waardoor de behandeling nauwelijks pijnlijk is. Om blauwe plekken te voorkomen wordt gebruik gemaakt van een canule: een alternatief voor een naald. De canule heeft een ronde tip ipv een scherpe punt, waardoor de kans op bloeduitstortingen veel minder groot is en eventuele zwellingen sneller verdwijnen.

Na de Liquid Facelift

Na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of een blauwe verkleuring te zien zijn op de behandelde plek, maar dit zal snel verdwijnen. We raden je aan om dezelfde dag geen fysieke inspanning te doen of te sporten. Je kunt tot enkele dagen erna een gezwollen gezicht hebben dat tevens beurs kan aanvoelen. Het cosmetisch resultaat kun je daarom het beste na één week beoordelen.

Strakke contouren – Stralende huid – Jongere uitstraling

Je zult een enorme verbetering waarnemen: je contouren worden strakker, je huid stralender en je lijkt jaren jonger, zonder dat je er onnatuurlijk uitziet. Het effect van een liquid facelift met tijdelijke en veilige injectables kan 12 tot 14 maanden aanhouden. Per behandeling kan het effect worden versterkt en zal het resultaat langer aanhouden. De meesten van onze cliënten die deze behandeling hebben gedaan, hebben het gevoel dat het lijkt alsof de tijd stil is blijven staan.

Liquid Facelift voor en na foto’s