Wat is Microneedling?

“Een doeltreffende manier om huidveroudering tegen te gaan.”

Microneedling betekent dat we met een speciaal apparaatje met vibrerende, minuscule naaldjes (de Enterpen) kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog. Door microneedling komt het natuurlijk herstel van de huid op gang. Diep in de huid krijgen de bindweefselcellen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Minder rimpels en fijne lijntjes

Microneedling verstevigt de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Het is dus een doeltreffend middel tegen huidveroudering, maar helpt ook tegen rode adertjes en reliëf dat is ontstaan door acné en littekens. Afhankelijk van het huidprobleem dat jij wilt corrigeren, raden we je aan een kuur met meerdere behandelingen te doen. Het resultaat is zichtbaar na enkele weken, het helingsproces van de huid heeft namelijk tijd nodig.

Confidence Booster GLOW

Het meest optimale resultaat voor jouw huid kan worden behaald met de “Confidence Booster GLOW”. Dit is een unieke combinatie van huidtherapie behandelingen aangepast op jouw huid en kunnen bestaan uit een microneedling, laserbehandeling of peelings. In samenspraak met de huidtherapeut wordt beslist wat voor jou de beste aanpak is. De Confidence Booster GLOW zorgt ervoor dat jouw huid weer in topconditie komt, gaat stralen en een mooie egale structuur krijgt en behoudt. Lees hier meer over de Confidence Booster.