voorhoofdrimples

Microneedling

“Een doeltreffende manier om huidveroudering tegen te gaan!”

Wat is Microneedling ?

Bij Microneedling maken we kleine kanaaltjes in de huid door middel van een speciaal apparaat met vibrerende, minuscule naaldjes (de Enterpen). Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog. Door microneedling komt het natuurlijk herstel van de huid op gang. Diep in de huid krijgen de bindweefselcellen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Minder rimpels en fijne lijntjes

Het verstevigt de huid waardoor rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Het is dus een doeltreffend middel tegen huidveroudering, maar helpt ook tegen rode adertjes en reliëf dat is ontstaan door acné en littekens. Afhankelijk van het huidprobleem dat jij wilt corrigeren, raden we je aan een kuur met meerdere behandelingen te doen. Het resultaat is zichtbaar na enkele weken, het helingsproces van de huid heeft namelijk tijd nodig.

Confidence Booster® GLOW

Microneedling is een onderdeel van onze Confidence Booster® GLOW combinatiebehandelingen. Lees hier meer

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Plan online je consult in

Veelgestelde vragen

Wat is microneedling?

Microneedling betekent dat we met behulp van een speciaal apparaatje met vibrerende, minuscule naaldjes kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog. Door microneedling komt het natuurlijk herstel van de huid op gang. Diep in de huid krijgen de bindweefselcellen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Is microneedling schadelijk voor mijn huid?

Een microneedling behandeling is niet schadelijk voor de huid.

Hoe ziet mijn gezicht eruit na een de behandeling?

Na de behandeling zal de huid ongeveer 2 á 3 uur rood zijn, doordat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Ook bestaat er de mogelijkheid dat de dag na de behandeling, de huid wat gevoelig kan zijn. Het is belangrijk om na de behandeling directe blootstelling aan UV-straling zoveel mogelijk te beperken.

Hoe vaak dient microneedling herhaald te worden voor het gewenste resultaat?

Afhankelijk van het huidprobleem dat jij wilt corrigeren, raden we je aan een kuur met meerdere behandelingen te doen. Het resultaat is zichtbaar na enkele weken, het helingsproces van de huid heeft namelijk tijd nodig.

Met welke behandeling(en) kan ik microneedling combineren?

Een microneedling behandeling gaat goed samen met chemische peelings voorafgaand. Daarnaast kunnen onze huidtherapeuten ook per huidzone behandelen. Door verschillende combinatiebehandeling uit te voeren, kom je tot het beste resultaat. Deze combinatiebehandelingen worden meegenomen in het persoonlijk behandelplan van de Confidence Booster® GLOW. Bij dit unieke concept onderga je verschillende huidbehandelingen, waarbij er dus ook verschillende indicaties kunnen worden behandeld. Ook kunnen we verschillende behandeltechnieken na elkaar uitvoeren door lagen over elkaar heen aan te brengen. Deze innovatieve manier zorgt voor het snelste resultaat, doordat er in slechts één behandeling meerdere sessies huidbehandelingen worden uitgevoerd.