Ons team Van Rosmalen Kliniek

Ons team

“Als opleidingskliniek onderscheiden wij ons door de fulltime uitsluitende en onverdeelde toewijding van onze behandelaren aan de zorg voor de cliënten van de Van Rosmalen Kliniek.”

Cosmetisch artsen KNMG

Cosmetisch arts KNMG Dokter Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie van Rosmalen heeft jarenlange ervaring met cosmetische en esthetische behandelingen, inclusief chirurgie. Ze heeft een feilloos oog voor welke behandeling het meest passend is bij een gezicht. Annemarie levert uitsluitend maatwerk. Altijd persoonlijk, eerlijk, en met oog op de toekomst. In 2011 opende ze haar eerste kliniek in Rotterdam, inmiddels is er ook een tweede locatie in Nijmegen en een derde locatie in Den Haag. Lees meer over dokter Annemarie.

Cosmetisch arts KNMG
Dokter Annemarie
Cosmetisch arts KNMG Dokter Shailindra Rambaran

Dokter Shailindra (Shai) Rambaran is een zeer vakkundig arts met veel ervaring in het uitvoeren van diverse injectable-, peeling- en laserbehandelingen. Zijn doel is om jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Dat doet hij op een rustige, open en empathische manier, waarbij hij altijd voor een natuurlijk resultaat gaat. Na een behandeling bij dokter Shai ga je gegarandeerd vol zelfvertrouwen weer naar huis.
Lees meer over dokter Shai.

Cosmetisch arts KNMG
Dokter Shailindra
Cosmetisch arts KNMG Dokter Michèle Nonahal

Dokter Michèle Nonahal is een zeer gedreven arts met veel gevoel voor esthetiek. Michèle is deskundig op het gebied van huid verjongende en anti-aging behandelingen, injectable-, peeling- en laserbehandelingen. Haar streven is individuele schoonheid zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, zodat iedereen de mooiste versie van zichzelf wordt. “Samen kijken we welke behandelingen het beste bij jou passen en zorg ik voor een mooi eindresultaat”.
Lees meer over dokter Michèle.

Cosmetisch arts KNMG
Dokter Michèle
Cosmetisch arts KNMG Janneke Gilden

Dokter Janneke is een bevlogen en toegewijde cosmetisch arts KNMG, die bekend staat om haar natuurlijke resultaten, precisie en esthetisch oog. Zij vindt het belangrijk om cliënten op hun gemak te stellen, zodat zij goed kan achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Daarbij behandelt ze cliënten volgens een holistische aanpak: er wordt gekeken naar het gezicht als geheel, waardoor het resultaat natuurlijk blijft.
Lees meer over dokter Janneke.

Cosmetisch arts KNMG
Dokter Janneke
Cosmetisch arts i.o. Dokter Myrthe Jolles

Dokter Myrthe Jolles heeft in 2018 haar diploma geneeskunde aan de RadboudUMC in Nijmegen behaald. Hierna is zij aan de slag gegaan op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis. In 2022 is zij gestart met de opleiding tot cosmetisch arts KNMG. Met haar diploma op zak en haar praktische ervaring vanuit het ziekenhuis vertaald zij haar expertise naar diverse injectable behandeling bij Van Rosmalen Kliniek.
Lees meer over dokter Myrthe.

Cosmetisch arts KNMG
Dokter Myrthe
Cosmetische arts Debby Bom

Dokter Debby Bom begon in zomer 2023 aan haar opleiding tot cosmetisch arts KNMG. Ze duikt diep in de anatomie, analyseert gezicht en mimiek en verdiept zich in de huid samen met huidtherapeuten. Voor haar is huidconditie essentieel voor het uiterlijk, dus stelt ze graag een persoonlijk behandelplan met je op, met focus op huidverbetering.
Lees meer over dokter Debby!

Cosmetisch arts KNMG i.o.
Dokter Debby
Chirurg Dorien Wijers

Dokter Do Wijers is van origine vaatchirurg en heeft in september 2023 de overstap gemaakt naar de cosmetische geneeskunde. Do heeft veel klinische ervaring en zal zich binnen de van Rosmalen kliniek, naast injectables, toe gaan spitsen op de cosmetische chirurgie. Met haar kennis en ervaring als vaatchirurg voert zij diverse behandelingen uit voor het mooiste en natuurlijkste esthetische resultaat, zodat haar klanten weer met een lach de deur uitgaan!
Lees meer over dokter Do!

Vaatchirurg
Dokter Do

Huidtherapeuten

Huidtherapeut Silvia Scheurwater

Silvia is zeer breed opgeleid en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de cosmetische kant van huidtherapie. Haar expertise ligt bij peelings, laserbehandelingen en het werken met cosmeceuticals, waarover zij je overigens uitgebreid over kan adviseren. Ook Silvia is een erkende huidtherapeut en is ze aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association.

“Dit vak is mijn passie. Het geeft me veel voldoening om mensen te kunnen helpen, zowel medisch als esthetisch. Een eenvoudige behandeling kan soms heel veel betekenen voor iemand. Als mijn klant met een blij gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uitstapt is mijn doel bereikt.”
Lees meer over huidtherapeut Silvia.

Huidtherapeut
Silvia
Huidtherapeut Dorine Visser

Dorine Visser is een ervaren huidtherapeut met een echte passie voor huidverbetering. Door de jaren heen heeft Dorine zich mogen specialiseren in microneedling, peelings en het behandelen van littekens.  Dorine heeft veel ervaring met zowel de medische- als cosmetische kant van het vak.
Dorine is een erkende huidtherapeut en ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ook is zij ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

“De mooiste kant van mijn werk als huidtherapeut vind ik de samenwerking aangaan met mijn cliënt om samen tot het mooiste resultaat te komen. Het geeft mij voldoening om op deze manier te kunnen bijdragen aan meer zelfvertrouwen en geluk in het leven van mijn cliënt.”
Lees meer over huidtherapeut Dorine.

Huidtherapeut
Dorine
Huidtherapeut Noor Bleeker

Noor Bleeker heeft na het behalen van haar diploma voor de opleiding tot huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht, veel ervaring opgedaan bij zowel de medische als cosmetische kant van huidtherapie.

Gedurende haar studie en het begin van haar loopbaan heeft zij veel samengewerkt in het ziekenhuis met chirurgen op de plastische chirurgie afdeling.
Lees meer over huidtherapeut Noor.

 

Huidtherapeut
Noor
Huidtherapeute Danielle de Bock

Danielle de Bock heeft in 2013 de studie Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool behaald. Na de eerste vijf jaar vooral de medische kant van het beroep uitgeoefend te hebben, is haar interesse verschoven naar de cosmetische kant van Huidtherapie.
Lees meer over huidtherapeute Danielle.

Huidtherapeut
Danielle

Cosmetisch assistenten

Front office medewerker Linsey Duijvestijn

“Mensen blij en zelfverzekerd de deur uit zien gaan, dat is waar we het voor doen. Heel fijn om daar onderdeel van uit te maken.”

Cosmetisch assistent
Linsey
Front office medewerker Lisanne Koenen

“Indirect bij mogen dragen aan een mooi resultaat en zelfverzekerdheid van de klant, dat is wat mij voldoening geeft.”

Cosmetisch assistent
Lisanne
Front office medewerker Meriam Luking

“Onze klanten verwelkomen en hun een mooie en leuke tijd bij ons geven, is waar ik het voor doe.”

Cosmetisch assistent
Meriam
Cosmetisch assistent Jill 1

“Er is niks leuker dan een tevreden en enthousiaste klant.”

Cosmetisch assistent
Jill
Front office medewerker Anouk

“Het is mijn doel om samen te werken aan het zelfvertrouwen van cliënten, zodat ze onze praktijk met een opgeheven hoofd en een glimlach verlaten.”

Cosmetisch assistent
Anouk
Cosmetisch assistent Danita

“Ik vind het fijn om samen met de behandelaars de cliënten met een glimlach de deur uit te laten gaan.”

Cosmetisch assistent
Danita
Cosmetisch assistent Margot

“Ik vind het geweldig om samen met de behandelaars onze klanten te verwelkomen, want er is niets mooier dan een enthousiaste klant; daar doe ik het allemaal voor.”

Cosmetisch assistent
Margot
Cosmetisch assistent Vivian

“Een tevreden cliënt die door samenwerking van ons team met een stralende lach de kliniek verlaat, dat is waar ik voldoening uithaal.”

Cosmetisch assistent
Vivian
Jada

“Met de focus op persoonlijke aandacht werken we samen met onze behandelaars aan het zelfvertrouwen van onze cliënten. Dat geeft mij voldoening!”

Junior kliniek coördinator Nijmegen
Jada
Rubina
Gastvrouw
Rubina