Ons team Van Rosmalen Kliniek

Ons team

“Ontmoet de Cosmetisch artsen KNMG, Huidtherapeuten en Front Office medewerkers van de Van Rosmalen Kliniek.”

Cosmetisch artsen KNMG

Dokter Annemarie van Rosmalen

Dokter Annemarie van Rosmalen heeft jarenlange ervaring met cosmetische en esthetische behandelingen, inclusief chirurgie. Ze heeft een feilloos oog voor welke behandeling het meest passend is bij een gezicht. Annemarie levert uitsluitend maatwerk. Altijd persoonlijk, eerlijk, en met oog op de toekomst. In 2011 opende ze haar eerste kliniek in Rotterdam, inmiddels is er ook een tweede locatie in Nijmegen. Lees meer over dokter Annemarie.

Cosmetisch arts KNMG
Dokter Annemarie van Rosmalen
Cosmetisch arts KNMG Dokter Shailindra Rambaran Van Rosmalen Kliniek

Dokter Shailindra (Shai) Rambaran is een zeer vakkundig arts met veel ervaring in het uitvoeren van diverse injectable-, peeling- en laserbehandelingen. Zijn doel is om jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Dat doet hij op een rustige, open en empathische manier, waarbij hij altijd voor een natuurlijk resultaat gaat. Na een behandeling bij dokter Shai ga je gegarandeerd vol zelfvertrouwen weer naar huis. Lees meer over dokter Shai.

Cosmetisch arts KNMG
Dokter Shailindra Rambaran
Dokter Anna Hettinga-Grelack

Dokter Anna Hettinga-Grelack is een arts die haar beroep met veel passie en toewijding uitvoert. Anna heeft veel ervaring in het uitvoeren van diverse cosmetische behandelingen, zoals het uitvoeren van combinatiebehandeling en volumeherstelbehandelingen. Het is haar doel om de frisse en uitgeruste versie van haar klanten te benadrukken. Alles om ervoor te zorgen dat jouw uiterlijk weer past bij de emotie die je wilt uitstralen. Lees meer over dokter Anna.

Cosmetisch arts KNMG
Dokter Anna Hettinga-Grelack
Dokter Michèle Nonahal

Dokter Michèle Nonahal is een zeer gedreven arts met veel gevoel voor esthetiek. Michèle is deskundig op het gebied van huid verjongende en anti-aging behandelingen, injectable-, peeling- en laserbehandelingen. Haar streven is individuele schoonheid zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, zodat iedereen de mooiste versie van zichzelf wordt. “Samen kijken we welke behandelingen het beste bij jou passen en zorg ik voor een mooi eindresultaat”. Lees meer over dokter Michèle.

Cosmetisch arts KNMG
Dokter Michèle Nonahal
Cosmetisch arts KNMG Dokter Myrthe Jolles Van Rosmalen Kliniek

Dokter Myrthe Jolles is in mei gestart met haar opleiding tot cosmetisch arts KNMG. In 2018 behaalde zij haar diploma geneeskunde aan de RadboudUMC in Nijmegen. Hierna is zij aan de slag gegaan op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis. Hierdoor heeft Myrthe een mooie basis kunnen leggen voor haar praktische vaardigheden die zij bij de Van Rosmalen Kliniek veelvuldig zal gaan toepassen. Lees meer over dokter Myrthe.

Cosmetisch arts i.o.
Dokter Myrthe Jolles

Huidtherapeuten

Huidtherapeut Silvia Scheurwater

Silvia is zeer breed opgeleid en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de cosmetische kant van huidtherapie. Haar expertise ligt bij peelings, laserbehandelingen en het werken met cosmeceuticals, waarover zij je overigens uitgebreid over kan adviseren. Ook Silvia is een BIG-erkende huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association.

“Dit vak is mijn passie. Het geeft me veel voldoening om mensen te kunnen helpen, zowel medisch als esthetisch. Een eenvoudige behandeling kan soms heel veel betekenen voor iemand. Als mijn klant met een blij gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uitstapt is mijn doel bereikt.” Lees meer over huidtherapeut Silvia.

Huidtherapeut
Silvia Scheurwater
Huidterapeut Dorine Visser Van Rosmalen Kliniek

Dorine Visser is een ervaren huidtherapeut met een echte passie voor huidverbetering. Door de jaren heen heeft Dorine zich mogen specialiseren in microneedling, peelings en het behandelen van littekens.  Dorine heeft veel ervaring met zowel de medische- als cosmetische kant van het vak.
Dorine is een BIG-erkende huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ook is zij ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

“De mooiste kant van mijn werk als huidtherapeut vind ik de samenwerking aangaan met mijn cliënt om samen tot het mooiste resultaat te komen. Het geeft mij voldoening om op deze manier te kunnen bijdragen aan meer zelfvertrouwen en geluk in het leven van mijn cliënt.”. Lees meer over huidtherapeut Dorine.

Huidtherapeut
Dorine Visser
huidterapeut Jasmijn Schreur Van Rosmalen Kliniek

Jasmijn Schreur is een BIG-erkende huidtherapeut en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en de Dutch Aesthetic Laser Association. Ook is Jasmijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

“Het mooie aan mijn werk is de verandering die ik in iemands leven teweeg kan brengen. Iemand kan gebukt gaan onder huidklachten en hier in het dagelijks leven hinder van ervaren. Om iemand weer meer vrijheid terug te geven in het sociale leven en een positiever zelfbeeld te creëren geeft mij enorme voldoening.”.
Lees meer over huidtherapeut Jasmijn.

Huidtherapeut
Jasmijn Schreur

Front office

front office Claudia Holleman Van Rosmalen Kliniek

“Service geven aan onze cliënten, daar gaat het om. Als onze cliënten tevreden de deur uitgaan is mijn dag weer geslaagd.”

Front office medewerker
Claudia Holleman
front office Linsey Duijvestijn Van Rosmalen Kliniek

“Mensen blij en zelfverzekerd de deur uit zien gaan, dat is waar we het voor doen. Heel fijn om daar onderdeel van uit te maken.”

Front office medewerker
Linsey Duijvestijn
front office Lisanne Koenen Van Rosmalen Kliniek

“Indirect bij mogen dragen aan een mooi resultaat en zelfverzekerdheid van de klant, dat is wat mij voldoening geeft.”

Front office medewerker
Lisanne Koenen
front office Meriam Luking Van Rosmalen Kliniek
Front office medewerker
Meriam Luking
Front office medewerker
Jill Verschuren