vermoeide ogen behandeling

PRO Fresh

“Voor een minder vermoeide uitstraling.”

Wat is PRO Fresh – minder moe?

De PRO Fresh – minder moe is een combinatiebehandeling van verschillende injectables voor verschillende zones in het ooggebied, die speciaal is samengesteld om een vermoeide uitstraling te laten verdwijnen. Een vermoeide aanblik komt vaak door kenmerken als donkere kringen, wallen, hangende wenkbrauwen of diepe traangootjes. Tijdens een intakegesprek met de arts analyseren we samen uitgebreid jouw gehele gezicht en uitstraling. We kijken naar jouw anatomie, mimiek, dynamiek, mate van veroudering en welke kenmerken bij jou precies voor een ongewenste uitstraling zorgen. We nemen de PRO Fresh behandeling als basis en maken deze op maat voor jou. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat jij je authentieke uitstraling houdt. Dus we halen de ongewenste kenmerken weg, zonder dat jouw eigen unieke gezicht onnatuurlijk verandert.

Wat maakt onze PRO behandelingen uniek?

We luisteren altijd eerst naar jouw verhaal en verbeterwensen. Vervolgens analyseren we uitgebreid jouw gezicht – we bekijken het totale plaatje en geen detail zal onbesproken blijven. We nemen één van onze PRO behandeling als uitgangspunt en maken deze op maat voor jouw gezicht en wensen. Daarnaast maken we met jou een persoonlijk plan voor de lange termijn. We kijken namelijk graag verder dan één behandeling. Juist door de continuïteit en combinatie van de behandelingen, wordt huidveroudering, volumeverlies en verslapping van onderhuids weefsel effectief afgeremd. Zo combineren we bijvoorbeeld deze PRO Fresh behandeling met een GLOW huidbehandeling -die de huid onder de ogen verstevigd- en HOME huidverzorgingsproducten die het oplossen van collageen tegengaan. Door behandelingen te combineren die hetzelfde doel nastreven, zorg je voor een sneller en langduriger effect.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het PRO Fresh stappenplan

Pre-consult Pre-consult

We beginnen met een telefonisch pre-consult met één van onze beauty consulenten. Tijdens dit consult stellen we je alvast wat vragen over jouw verbeterwensen. Zo kunnen we alvast een inschatting maken welke PRO of GLOW behandeling het beste aansluit bij jouw situatie en wensen en bij welke arts of therapeut we een intake kunnen plannen.

Intake Intake

De intake is met één van onze artsen of huidtherapeuten. Tijdens deze intake zullen we nogmaals samen jouw wensen bespreken en gaan we jouw gezicht analyseren. Zo kunnen we jou goed adviseren op welke plaatsen in het gezicht en welke hoeveelheid injectables we zouden kunnen plaatsen. We stellen ook samen een persoonlijk plan op. We bekijken welke aanvullende- en onderhoudsbehandelingen passend zijn voor optimaal en langdurig resultaat. Zo kunnen we je ook een indicatie van de kosten geven.

Behandeling Behandeling

Op de dag van de behandeling starten we met een kort voorbereidend gesprek en maken we foto’s om later de resultaten met elkaar te kunnen vergelijken. Vervolgens begint de behandeling. We behandelen met ultradunne canules. Doordat deze canules zo dun zijn, kunnen we heel precies werken. Deze techniek is extra veilig en je hebt minder kans op blauwe plekjes en een sneller herstel. Met deze canules injecteren we kleine hoeveelheden fillers op basis van hyaluronzuur op de vooraf bepaalde plaatsen in jouw ooggebied. Aan de filler is een verdovingsvloeistof toegevoegd, waardoor de behandeling nauwelijks pijnlijk is. Met injecties in de slapen kunnen we bijvoorbeeld de wenkbrauwen liften. Met injecties onder de ogen en bij de jukbenen kunnen we traangootjes vullen en schaduwen onder de ogen weg laten vallen.
Post-treatment Post-treatment

Je kunt na de behandeling direct naar huis, zonder begeleiding. Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee, welke je rustig na kunt lezen. Direct na de behandeling kunnen kleine zwellingen zichtbaar zijn. Soms zijn er wat blauwe plekken te zien. Je mag hierover make up aanbrengen, maar zorg er wel voor dat je de make-up met schone vingers of kwasten aanbrengt. Door de verdoving is het behandelde gebied nauwelijks pijnlijk, maar dit kan wel voor een licht stijf en beurs gevoel zorgen.

Waar kun je verder rekening mee houden? We raden het af om de eerste twee dagen na de behandeling intensief te sporten, naar de zonnebank of sauna te gaan of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Bescherm daarnaast het behandelde gebied goed met zonnebrand met factor 50. Mochten zwellingen lang aanhouden of heb je vragen over de nazorg? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de kliniek.

Resultaat en onderhoud Resultaat en onderhoud

Iedereen herstelt anders van een behandeling met injectables. Over het algemeen kun je na 2 dagen het resultaat al goed zien, maar na een maand is het resultaat pas op zijn mooist. Alle injectables zijn niet-permanent, ofwel tijdelijk. Onze ervaring is dat je ongeveer 8 tot 18 maanden of zelfs langer het effect van een PRO fresh behandeling ziet. Daarna zal dit effect langzaam afnemen. Wil je zo lang mogelijk genieten van het resultaat? Dan raden we aan om injectables te combineren met onze GLOW en HOME behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je huid in goede conditie is en met een gezonde huid geniet je langer van de effecten! Daarnaast adviseren we de behandeling te herhalen. Injectables kunnen namelijk een steeds langduriger resultaat geven wanneer je de behandeling met enige regelmaat herhaalt.

PRO Fresh opnemen in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze PRO behandeling bij jouw verbeterwensen? Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijk jaarplan. Wij adviseren vrijwel altijd om deze PRO behandeling te herhalen én te combineren met één of meerdere van onze GLOW huidtherapie behandelingen en HOME huidverzorgingsproducten. Dit is waarom we het Confidence Booster® jaarplan hebben bedacht. Met een holistische aanpak willen we jou graag een lange termijn plan bieden welke precies is afgestemd op jouw wensen en gezicht. Zo bereiken we samen de mooiste en langste effecten en het meest natuurlijke resultaat.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Reviews