GLOW Rejuvenation

GLOW Rejuvenation

“Voor een gezonde en stevige huid.”

Wat is jouw verbeterwens?

 • Zie jij er ouder uit dan je je voelt?
 • Krijg je steeds meer last van lijntjes en rimpels?
 • Zou je wat willen laten doen aan een grovere huidstructuur?
 • Wil je een stevige en jonger aanvoelende huid?
 • Wil je je verouderingsproces effectief remmen?
 • Heb jij last van huidverslapping?

Onze behandeling voor rimpels, huidverslapping en een grove huidstructuur

Is dit herkenbaar? Dan kan een GLOW Rejuvenation combinatiebehandeling de juiste keuze zijn voor jou. Huidveroudering start al vanaf 25 jaar en voor de één is dat meer zichtbaar dan voor de ander. Daarbij spelen genen, leefstijl, hormonen en verzorging en grote rol. De lachlijntjes die eerst gewoon weg trokken in een ontspannen gezicht, blijven opeens staan en dat wil je natuurlijk niet. Wij kunnen je helpen om te blijven lachen zonder je zorgen te maken over het effect op je gezicht. Met een GLOW Rejuvenation behandeling investeer je in een langdurig gezondere en stevigere huid, maar ook een zichtbare verjonging van je gezicht.

Wat is GLOW Rejuvenation?

De GLOW Rejuvenation combinatiebehandeling is de perfecte samenstelling van behandelingen en technieken die we naast elkaar (verschillende huidzones) of over elkaar heen (dezelfde huidzone) toepassen. Deze mix is er specifiek op gericht om een verouderde huid met rimpels en lijntjes te verzachten, versterken en de huid te laten vernieuwen. De GLOW Rejuvenation behandeling is een combinatie van verschillende technieken:

Je begint thuis met:

 • Een HOME treatment met cosmeceuticals om celvernieuwing in de huid te stimuleren.

De behandeling in de kliniek bestaat uit:

 • Diverse TCA (trichloorazijnzuur) peelings.
 • Microneedling en/of IPL (Intense Pulsed Light) laser of pixel laser.
 • Een hydraterend of kalmerend (phytocorrective) masker.
 • Nazorg met cosmeceuticals thuis.

Het unieke recept om jouw huid effectief te verjongen.

Wat maakt onze GLOW behandelingen uniek?

Elke huidzone heeft vaak andere behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van lijntjes rondom je mond, een grovere huidstructuur op de neus en pigmentvlekken op het voorhoofd. Het unieke van onze GLOW behandelingen is dat we in één sessie eenzelfde huidzone behandelen met verschillende technieken, om hier diep in door te dringen, maar daarnaast óók verschillende huidzones behandelen. Dit valt allemaal onder één combinatie behandeling die we GLOW behandeling noemen. Waarom doen we dat zo? Wij hebben ervaren en bewezen dat we op deze manier voor jouw gezicht een sneller, effectiever en beter resultaat kunnen bereiken.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!
Boek online je afspraak

Het GLOW Rejuvenation stappenplan

Intake Intake

We beginnen met een gratis intake waarin jouw wensen centraal staan. We kijken samen naar de behoeftes van jouw huid in je gezicht, hals, decolleté en/of handen op dat moment. We adviseren vervolgens welke HOME skincare en behandelingen volgens ons voor jou het meest geschikt zijn. Zo komen we samen tot een persoonlijk plan op maat om jou en jouw huid te laten stralen. Daarnaast geven we je een indicatie van de kosten.

Pre-treatment Pre-treatment

Je kunt thuis direct aan de slag met onze HOME huidverzorgende cosmeceuticals om celvernieuwing te stimuleren. Deze cosmeceuticals hebben een hoge concentratie aan actieve werkstoffen zoals anti-oxidanten, retinol (vitamine A), vitamine E en vitamine C. Door thuis al te beginnen met het voorbereiden van je huid verminder je de kans op een huidreactie na de behandeling. Je huid is dan namelijk al gewend geraakt aan bepaalde ingrediënten die we ook bij de behandeling inzetten. Met de juiste producten zorg je ervoor dat je huid zo ontvankelijk mogelijk is voor de behandeling.

Behandeling Behandeling

De behandelsessie in de kliniek bestaat uit verschillende onderdelen. We selecteren de passende peelings voor jouw huid, bijvoorbeeld een peeling met glycozuur, trichloorazijnzuur (TCA) van 15% tot 18% en vitamine C. Dit combineren we met microneedling en/of microneedling met radiofrequentie. Met microneedling maken we kleine gaatjes in de huid, bij micro needling met radiofrequentie komt daar ook warmte bij, wat voor een nog diepere werking zorgt. De huid gaat zichzelf vervolgens genezen en maakt bij dat proces o.a. collageen aan wat de huidtextuur verbetert. Vervolgens kunnen we IPL of pixel laser inzetten tegen rimpels, verkleuring en om voor huidverstrakking te zorgen. Als laatste brengen we een hydraterend of kalmerend (phytocorrective) masker aan. Deze sessie met deze verschillende behandelingen duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Post-treatment Post-treatment

Je krijgt na iedere behandeling uitgebreide nazorginstructies mee, zodat je precies weet wat je moet doen en wat je kunt verwachten. Het is belangrijk dat je je huid rust gunt. Je huid kan wat roder zijn en kan daarnaast strak en warm aanvoelen, dit zal niet langer dan één dag duren. Afhankelijk van de peeling kan er wat schilfering optreden, bij een milde peeling is dit minimaal, bij een intensievere peeling houdt dit maximaal één week aan. Na microneedling met radiofrequentie en pixel laser kunnen er enkele dagen kleine punt afdrukjes zichtbaar zijn. Vermijd in de eerste week na de behandeling peelende crèmes, scrubs en maskers met veel parfum. Zorg ook dat je gedurende vier weken niet in de felle zon komt, of massages en schoonheidsbehandelingen ondergaat. Met speciaal voor jouw huid geselecteerde HOME-treatment producten zorg je voor passende nazorg thuis. Heb je vragen over de nazorg? Je huidtherapeut helpt je graag – ook na de behandeling.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Je huid is rustiger en egaler en zichtbaar in een betere conditie. Voor een langdurig resultaat en een blijvend verbeterde huidconditie, adviseren we deze behandeling te herhalen. Een eerste GLOW rejuvenation behandeling is lichter en we bouwen de intensiteit op om het resultaat te behouden en de huidveroudering blijvend te vertragen.

GLOW Rejuvenation in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze GLOW behandeling bij jouw huid en jouw verbeterwensen? Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijke plan. We bepalen ook welke frequentie het beste resultaat zal geven. Wij adviseren vrijwel altijd meerdere behandelingen te doen. Uit onderzoek blijkt dat huidbehandelingen in kuurverband het beste en snelste resultaat geven, denk aan gemiddeld 4 tot 6 behandelingen en daarna onderhoudsbehandelingen. Daarnaast kijken we naar andere GLOW behandelingen die een goede aanvulling kunnen zijn voor jouw persoonlijke plan. Bekijk de tarieven.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!