Acné Littekens

PRO Happy

“Voor een minder boze uitstraling.”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Vind jij dat je vaak een boos gezicht hebt of heb je een zogenaamde ‘resting bitch face’?
  • Krijg je vaak te horen dat je moeilijk of chagrijnig kijkt, terwijl je je niet zo voelt?
  • Heb je last van aangezichtspijn bij het voorhoofd door veelvuldig fronsen?
  • Heb je vaak hoofdpijn, waarbij de pijn zich centreert tussen je wenkbrauwen?
  • Wil jij dat jouw gezicht altijd een ontspannen en vrolijke uitstraling heeft?

Onze oplossing

Is dit herkenbaar? Dan kan een PRO Happy combinatiebehandeling voor jou de juiste keuze zijn. Het kan heel vervelend zijn wanneer jouw gezichtsuitdrukking of uitstraling niet overeenkomt met jouw werkelijke emotionele staat. Je wordt misschien als minder benaderbaar en als gesloten ervaren. Een boze blik gaat vaak ook gepaard met hoofdpijn. Dit wordt in veel gevallen veroorzaakt door fronsrimpels. Deze rimpels ontstaan doordat je jarenlang (onbewust) de spieren tussen je wenkbrauwen samentrekt, vaak is dit genetisch bepaald. Wanneer je je eigen gezichtsuitdrukking in de spiegel ziet en je daarnaast last hebt van hoofdpijn, kan dit een negatieve uitwerking hebben op je emotie. Dat is natuurlijk heel vervelend! Geen zorgen, gelukkig kunnen we dit relatief simpel verhelpen met een PRO Happy combinatiebehandeling. Met Botox® injecties in de voorhoofdspier en eventueel fillers ter ondersteuning, krijg jij je vriendelijke uitstraling weer terug. Hierdoor kan jij weer stralend door het leven!

Wat is PRO Happy - minder boos?

De PRO Happy – minder boos is een combinatiebehandeling van Botox® en fillers voor verschillende zones in het gezicht, met een focus op het voorhoofd. Deze combinatie is speciaal samengesteld om je gezicht te laten ontspannen en een boze of moeilijke blik te laten verdwijnen. Tijdens een intakegesprek met de cosmetisch arts analyseren we samen uitgebreid jouw gehele gezicht en uitstraling. We kijken naar jouw anatomie, mimiek, dynamiek, mate van veroudering en welke kenmerken precies bij jou voor een ongewenste uitstraling zorgen. Denk hierbij aan een permanente frons of afhangende mondhoeken. We halen de niet gewilde kenmerken weg, zonder dat jouw eigen unieke gezicht onnatuurlijk verandert.

Wat maakt onze PRO behandelingen uniek?

We luisteren altijd eerst naar jouw verhaal en verbeterwensen. Vervolgens analyseren we zeer uitgebreid jouw gezicht – we bekijken het totale plaatje en geen detail zal onbesproken blijven. We nemen één van onze PRO behandelingen als uitgangspunt en maken deze op maat voor jouw gezicht en wensen. Daarnaast maken we met jou een persoonlijk plan voor de lange termijn. We kijken namelijk graag verder dan één behandeling. Juist door de continuïteit en combinatie van de behandelingen, worden huidveroudering, volumeverlies en verslapping van onderhuids weefsel effectief afgeremd. Door behandelingen te combineren die hetzelfde doel nastreven, zorg je voor een sneller en langduriger effect.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het PRO Happy stappenplan

Pre-consult Pre-consult

Je start met een telefonisch pre-consult met één van onze beauty consulenten. Tijdens dit consult stellen we je alvast wat vragen over jouw verbeterwensen. Zo kunnen we een inschatting maken welke PRO behandeling het beste aansluit bij jouw wensen en bij welke arts we een intake kunnen inplannen.

Intake Intake

De intake is met één van onze cosmetisch artsen. Tijdens deze intake zullen we nogmaals samen jouw wensen bespreken en gaan we uitgebreid jouw gezicht analyseren. Zo kunnen we jou goed adviseren in welke zones van het gezicht en welke hoeveelheden we Botox® en fillers zouden kunnen plaatsen. We stellen ook samen een persoonlijk behandelplan op. We bekijken welke aanvullende- en onderhoudsbehandelingen passend zijn voor een optimaal en langdurig resultaat. Zo kunnen we je ook een indicatie van de kosten geven.

Behandeling Behandeling

Op de dag van de behandeling starten we met een kort voorbereidend gesprek en maken we foto’s om later de resultaten met elkaar te kunnen vergelijken. Vervolgens begint de behandeling. Met een zeer dun naaldje injecteren we Botox® samen met een verdovingsvloeistof op de plaats van jouw fronsrimpel(s). Door de plaatselijke verdoving is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Botox® is een waterdunne vloeistof welke direct effect heeft. Met Botox® pakken we de oorzaak van de fronsrimpel aan en met een filler kunnen we eventueel de rimpel vervolgens opvullen, zodat deze niet of nauwelijks meer te zien is. Daarnaast zetten we ter ondersteuning vaak fillers in om jouw gezicht op bepaalde plaatsen een lift geven, met een zachtere en vriendelijke gezichtsuitdrukking als gevolg. Met injectables bij de jukbeenderen en mondhoeken kunnen we bijvoorbeeld een mooie lach creëren en de mond een mooie vorm geven.

Post-treatment Post-treatment

Je kunt na de behandeling direct naar huis, zonder begeleiding. Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee, die je rustig na kunt lezen. Direct na de behandeling kunnen kleine zwellingen of wat blauwe plekjes ontstaan, soms verschijnen deze na een paar dagen nog. Dit mag gecamoufleerd worden met make-up, maar zorg ervoor dat je schone materialen gebruikt. Door de verdoving is het behandelde gebied nauwelijks pijnlijk, maar dit kan wel voor een licht stijf en beurs gevoel zorgen. Je hoeft het behandelde gebied niet te koelen of te masseren. Waar kun je verder rekening mee houden? We raden het af om de eerste twee dagen na de behandeling intensief te sporten, naar de zonnebank of sauna te gaan of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Bescherm daarnaast het behandelde gebied goed met een SPF met factor 50. Heb je vragen over de nazorg? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze kliniek.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Iedereen herstelt anders van een behandeling met injectables. Over het algemeen kun je na 2 dagen het resultaat al goed zien, maar na crica 2 weken is het resultaat op zijn mooist. Alle injectables zijn niet-permanent, oftewel tijdelijk. Onze ervaring is dat je ongeveer 8 tot 18 maanden of zelfs langer het effect van een een filler behandeling. Van een Botox® behandeling heb jij ongeveer 3 tot 6 maanden plezier. Daarna zal het effect langzaam afnemen. Wil je zo lang mogelijk genieten van het resultaat? Dan raden we aan om injectables te combineren met onze GLOW en HOME behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je huid in goede conditie is en met een gezonde huid geniet je langer van de effecten! Daarnaast adviseren we de behandeling te herhalen. Injectables kunnen namelijk een steeds langduriger resultaat geven, wanneer je de behandeling met enige regelmaat herhaalt.

PRO Happy opnemen in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze PRO behandeling bij jouw verbeterwensen? Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijk jaarplan. Wij adviseren vrijwel altijd om deze PRO behandeling te herhalen én te combineren met één of meerdere van onze GLOW huidtherapie behandelingen en HOME huidverzorgingsproducten. Dit is waarom we het Confidence Booster® jaarplan hebben ontwikkeld. Met een holistische aanpak willen we jou graag een lange termijn plan bieden, welke precies is afgestemd op jouw wensen en gezicht. Zo bereiken we samen de mooiste en meest langdurige resultaten.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!