Anti-aging

GLOW Anti-aging

“Voor een verbeterde huidtextuur met een subtiele verstrakking.”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Wil je graag een stapje terug doen in de tijd?
  • Ervaar je dat je huid slapper aanvoelt en wat meer gaat hangen?
  • Zie je meer rimpels en ouderdomsvlekjes verschijnen?
  • Wil je een stevige en veerkrachtig aanvoelende huid?

Onze behandeling voor een verouderde en verslapte huid

Is dit herkenbaar? Dan kan een GLOW Anti-aging combinatiebehandeling de juiste keuze zijn voor jou. Met name tijdens en na de menopauze daalt de hoeveelheid oestrogeen in je lichaam. Hierdoor neemt de hoeveelheid collageen en elastine af. Dit zorgt voor minder elasticiteit en stevigheid in je huid. Ook neemt de hoeveelheid vet in in het gezicht af wanneer je ouder wordt en is de huid minder goed in staat om vocht vast te houden. Dit heeft een drogere en verslapte huid als gevolg. Met een GLOW Anti-aging behandeling zorgen we ervoor dat jouw huid weer strakker en steviger aanvoelt en jij weer een frisse en jonge uitstraling krijgt.

Wat is GLOW Anti-aging?

De GLOW Anti-aging combinatiebehandeling is de perfecte samenstelling van behandelingen en technieken die we naast elkaar (verschillende huidzones) of over elkaar heen (dezelfde huidzone) toepassen. Deze mix is er specifiek op gericht om een verouderde en verslapte huid te versterken en de huid te laten vernieuwen. De GLOW Anti-aging behandeling is een combinatie van verschillende technieken: je begint met je huid voor te bereiden op de behandeling, dat doe je thuis met speciale HOME huidverzorgende cosmeceuticals. Vervolgens zetten we tijdens de de GLOW Anti-aging behandeling bij ons in de kliniek vaak de pittigste behandelingen en krachtigste peeling in die wij hebben: de Cosme Peel Forte, dit kunnen we combineren met microneedling of microneedling met radiofrequentie. Samen zorgt dit voor een uniek recept om jouw huid effectief te verstevigen.

Wat maakt onze GLOW behandelingen uniek?

Elke huidzone heeft vaak andere behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van verslapping bij de wangen en rondom je mond en tegelijkertijd last hebben van couperose op je neus en pigmentvlekken op je voorhoofd. Het unieke van onze GLOW behandelingen is dat we in één sessie eenzelfde huidzone behandelen met verschillende technieken, om hier diep in door te dringen, maar daarnaast óók verschillende huidzones behandelen. Dit valt allemaal onder één combinatie behandeling die we GLOW behandeling noemen. Waarom doen we dat zo? Wij hebben ervaren en bewezen dat we op deze manier voor jouw gezicht, hals en/of decolleté een sneller, effectiever en beter resultaat kunnen bereiken.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het GLOW Anti-aging stappenplan

Intake Intake

We beginnen met een gratis intake waarin jouw wensen centraal staan. We kijken samen naar de behoeftes van jouw huid in je gezicht, hals en/of decolleté op dat moment. We kijken bijvoorbeeld naar de mate van huidveroudering: is deze beginnend, gevorderd of ernstig? We adviseren vervolgens welke behandelingen volgens ons voor jou het meest geschikt zijn. Passen er bijvoorbeeld ook PRO behandelingen bij jouw wensen (denk aan fillers en Botox®)? We komen samen tot een persoonlijk behandelplan op maat om jou en jouw huid te laten stralen. Daarnaast geven we je een indicatie van de kosten.

Pre-treatment Pre-treatment

Je kunt thuis direct beginnen met je huidconditie te verbeteren en het verouderingsproces af te remmen. Dit doe je met onze HOME huidverzorgende cosmeceuticals. Deze cosmeceuticals hebben een hoge concentratie aan actieve werkstoffen zoals anti-oxidanten, glycozuur, retinol (vitamine A), vitamine E en vitamine C. Met de juiste producten stimuleer je alvast de celvernieuwing in je huid en zorg je ervoor dat je huid zo ontvankelijk mogelijk is voor de behandeling. Dit voortraject is heel belangrijk, omdat het goed is voor ongeveer 30% van het resultaat. Ook verminder je hiermee de kans op een huidreactie na de behandeling. Je huid is dan namelijk al gewend geraakt aan bepaalde ingrediënten die we ook bij de behandeling inzetten.

Behandeling Behandeling

De behandelsessie bestaat uit verschillende onderdelen. We selecteren de passende peelings voor jouw huid. Wanneer je huid dit toelaat zetten we bij gevorderde of ernstige huidveroudering onze krachtigste peeling in: de Cosmo Peel Forte. Dit een is een combinatie van 10% glycolzuur, 20% TCA en 10% fenol en dringt diep in de huid door. Deze peeling stimuleert huidvernieuwing: dode huidcellen worden afgevoerd en deze worden vervangen door gezonde, nieuwe huidcellen. Heb je een meer gevoelige huid?

Naast de Cosmo Forte hebben we een uitgebreid assortiment aan andere peelings welke ook effectief inwerken op de verslapping van je huid. We combineren een peeling vaak met microneedling en/of microneedling met radiofrequentie. Met microneedling maken we minuscule gaatjes in de huid, bij micro needling met radiofrequentie komt daar ook warmte bij, wat voor een nog diepere werking zorgt. De huid gaat zichzelf vervolgens genezen en maakt bij dat proces o.a. collageen aan wat de huidtextuur verbetert. Deze sessie met deze verschillende behandelingen duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Post-treatment Post-treatment

Je krijgt na iedere behandeling uitgebreide nazorginstructies mee, zodat je precies weet wat je moet doen en wat je kunt verwachten. Omdat de behandelingen intensiever zijn moet je er rekening mee houden dat je huid gaat vervellen, rood ziet of wat gezwollen is. Direct na de behandeling voelt de huid warm aan en is wat gezwollen. De eerste 24 uur is de huid rood en strak. Na 48 uur begint de huid met vervellen en dit duurt ongeveer 7 tot 14 dagen. Het is belangrijk dat je zo min mogelijk jeukt of trekt aan de loszittende velletjes, om littekens te voorkomen.

Na microneedling is de huid korte tijd rood en wanneer er radiofrequentie gebruikt is kunnen er enkele dagen kleine punt afdrukjes zichtbaar zijn. Vermijd in de eerste week na de behandeling peelende crèmes, scrubs en maskers met veel parfum. Zorg ook dat je gedurende vier weken niet in de felle zon komt, of massages en schoonheidsbehandelingen ondergaat. Met speciaal voor jouw huid geselecteerde HOME-treatment producten zorg je voor passende nazorg thuis. Heb je vragen over de nazorg? Je huidtherapeut helpt je graag – ook na de behandeling.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Je huid is gladder en strakker, wat een liftend effect geeft. Voor een langdurig resultaat en een blijvend verbeterde huidconditie, adviseren we deze behandeling te herhalen. We bouwen de intensiteit van de GLOW anti-aging behandeling op om het resultaat te behouden en de huidveroudering blijvend te vertragen.

GLOW Anti-aging in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze GLOW behandeling bij jouw huid en jouw verbeterwensen? Tijdens het  intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijke plan. We bepalen ook welke frequentie het beste resultaat zal geven. Wij adviseren vrijwel altijd meerdere behandelingen te doen. Uit onderzoek blijkt dat huidbehandelingen in kuurverband het beste en snelste resultaat geven, denk aan gemiddeld 4 tot 6 behandelingen en daarna onderhoudsbehandelingen. De GLOW Anti-aging behandeling combineren we vaak met één van onze PRO behandelingen, omdat dit vaak voor nog betere resultaten zorgt. Mocht één of meerdere van onze PRO behandelingen een goede aanvulling zijn voor jou, dan nemen we deze samen met de GLOW Anti-aging op in jouw persoonlijke plan.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!