GLOW Hydration

GLOW Hydration

“Voor een gehydrateerde huid met een mooie glow.”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Heb je last van droogtelijntjes in je gezicht, hals en/of decolleté?
  • Ervaar je dat je huid ‘trekkerig’ kan aanvoelen?
  • Wil je jouw droge en ruwe huid hydrateren en zachter maken?
  • Wil je je huidconditie verbeteren en je verouderingsproces zoveel mogelijk remmen?

Onze handeling voor een droge huid

Veel mensen hebben last van een droge en/of vochtarme huid. Een hydratatie tekort komt door een beschadigde huidbarrière. Dit is jouw natuurlijke beschermlaag die het vocht in je huid vasthoudt. Door hormonen, stress, het weer, verkeerde verzorgingsproducten of make-up kun je deze laag aantasten. Gelukkig kunnen we dit effectief en snel aanpakken. Met een GLOW Hydration behandeling herstellen we de vochtbalans in je huid en maken we deze weer heerlijk soepel en goed gehydrateerd.

Wat is GLOW Hydration?

De GLOW Hydration combinatiebehandeling is de perfecte samenstelling van behandelingen en technieken die we naast elkaar (verschillende huidzones) of over elkaar heen (dezelfde huidzone) toepassen. Deze mix is er specifiek op gericht om een droge en ruwe huid te verminderen en deze in de diepere huidlagen te hydrateren. De GLOW Hydration behandeling is een combinatie van verschillende technieken: een HOME treatment om de huid alvast voor te breiden en meteen thuis effectief te hydrateren met behulp van cosmeceuticals. De behandeling in de kliniek bestaat uit hydraterende peelings, micro needling om de huid intensief te hydrateren en tenslotte een masker en nazorg met cosmeceuticals. Het unieke recept om jouw huid weer te laten glanzen, soepel en zacht te maken.

Wat maakt onze GLOW behandelingen uniek?

Elke huidzone heeft vaak andere behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van een hydratatietekort, maar tegelijkertijd kun je ook last hebben van couperose op je wangen, een grovere huidstructuur op je neus en pigmentvlekken op je voorhoofd. Het unieke van onze GLOW behandelingen is dat we in één sessie eenzelfde huidzone behandelen met verschillende technieken, om hier diep in door te dringen, maar daarnaast óók verschillende huidzones behandelen. Dit valt allemaal onder één combinatie behandeling die we GLOW behandeling noemen. Waarom doen we dat zo? Wij hebben ervaren en bewezen dat we op deze manier voor jouw huid een sneller, effectiever en beter resultaat kunnen bereiken.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het GLOW Hydration stappenplan

Intake Intake

We beginnen met een gratis intake waarin jouw wensen centraal staan. We kijken samen naar de behoeftes van jouw huid in je gezicht, hals, decolleté en/of handen op dat moment. We adviseren vervolgens welke skincare en behandelingen volgens ons voor jou het meest geschikt zijn. Zo komen we samen tot een persoonlijk plan op maat om jou en jouw huid te laten stralen. Daarnaast geven we je een indicatie van de kosten.

Pre-treatment Pre-treatment

Je kunt thuis direct beginnen met onze HOME huidverzorgende cosmeceuticals om je huidconditie te verbeteren en je huid te hydrateren. Deze cosmeceuticals hebben een hoge concentratie aan actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur, vitamine C, ceramiden en lipiden. Je zult merken dat je huid soms al binnen een week verbetert en je stoomt je huid effectief klaar voor de behandelingen die erop volgen. Dit voortraject is heel belangrijk, omdat het goed is voor ongeveer 30% van het resultaat. Ook verminder je hiermee de kans op een huidreactie na de behandeling omdat je huid al gewend is geraakt aan bepaalde ingrediënten die we ook bij de behandeling inzetten.

Behandeling Behandeling

De behandelsessie bestaat uit verschillende onderdelen. Tijdens één behandelsessie passen we verschillende hydraterende peelings toe. We selecteren de passende peeling voor jouw huid. Denk aan een milkpeel, renewlift + gluco peeling of kudzupeeling. De ene peeling is juist voor een gevoelige huid, de andere voor een huid die meer kan verdragen. Met een peeling kunnen we de oppervlakkige huidlaag hydrateren. Daarnaast heeft het een anti-aging effect, zodat je huid minder snel veroudert. De peeling combineren we met micro needling waarbij we een hoge concentratie hyaluronzuur oplossing insluizen met een spuitje. Zo komt het verstevigende en hydraterende hyaluronzuur niet alleen op, maar ook in je huid. Hierdoor zien we sneller resultaat. Vervolgens brengen we een hydraterend of kalmerend (phytocorrective) masker aan. Deze sessie met verschillende behandelingen duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Post-treatment Post-treatment

Je krijgt na iedere behandeling uitgebreide nazorginstructies mee, zodat je precies weet wat je moet doen en wat je kunt verwachten. Het is belangrijk dat je je huid rust gunt. Je huid kan wat roder zijn en kan wat strakker aanvoelen, dit zal niet langer dan één dag duren. Zorg ervoor dat je je huid goed beschermd. Vermijd in de eerste week na de behandeling peelende crèmes, scrubs en maskers met veel parfum. Vermijd gedurende vier weken de felle zon, massages en schoonheidsbehandelingen. Met speciaal voor jouw huid geselecteerde HOME-treatment producten zorg je voor passende nazorg thuis. Heb je vragen over de nazorg? Je huidtherapeut helpt je graag – ook na de behandeling.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Je huid voelt gladder, zachter en heeft een mooie glans. Eventuele droogtelijntjes zullen snel vervagen. Voor een langdurig resultaat en een echt versterkte huid, adviseren we deze behandeling te herhalen. Een eerste GLOW hydration behandeling is lichter en we bouwen de intensiteit op om het resultaat te behouden en je huid te stabiliseren.

GLOW Hydration in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze GLOW behandeling bij jouw huid en jouw verbeterwensen? Tijdens het  intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijke plan. We bepalen ook welke frequentie het beste resultaat zal geven. Wij adviseren vrijwel altijd meerdere behandelingen te doen. Uit onderzoek blijkt dat huidbehandelingen in kuurverband het beste en snelste resultaat geven, denk aan gemiddeld 4 tot 6 behandelingen en daarna onderhoudsbehandelingen. Daarnaast kijken we naar andere GLOW behandelingen die een goede aanvulling kunnen zijn voor jouw persoonlijke plan. Bekijk hier de tarieven.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!