Afhangende mondhoeken

PRO Cheerful

“Voor een minder droevige uitstraling.”

Wat is jouw verbeterwens?

  • Ben je op zoek naar een manier om een frisse, vrolijke en open blik te krijgen?
  • Heb je een sombere blik omdat jouw wenkbrauwen naar beneden hangen of gaan zakken?
  • Wil je de droevigheid uit je ogen halen door meer volume onder jouw ogen te krijgen?
  • Zie je graag dat jouw mondhoeken niet meer naar beneden hangen?

Onze oplossing

Is dit herkenbaar? Dan kan een PRO Cheerful combinatiebehandeling de juiste keuze voor jou zijn. Wanneer je mondhoeken naar beneden hangen, of je wenkbrauwen een beetje zakken en je volume verliest uit je gezicht, kan dit voor een droevige, sombere of vermoeide blik zorgen. Soms ontstaat dit door het ouder worden. De huid in het gebied bij je mond wordt bijvoorbeeld kwetsbaarder wanneer je ouder wordt en door volumeverlies zakken je mondhoeken automatisch wat naar beneden. In sommige gevallen spelen genen hierbij een grote rol. Extra vervelend is het wanneer je door afhangende wenkbrauwen druk op je ogen ervaart. Door middel van injectables brengen we vrolijkheid, ontspanning en een prachtige lift in je gezicht. Zo geven we jou die cheerful uitstraling waar je naar op zoek bent!

Wat is PRO Cheerful – minder droevig?

De PRO Cheerful is een combinatiebehandeling van verschillende injectables voor verschillende zones in het gezicht die speciaal is samengesteld om kenmerken in je gezicht te corrigeren die jou een droevige uitstraling kunnen geven. Dit kunnen verschillende kenmerken zijn die ieder een eigen aanpak vereisen. Voor de PRO Cheerful behandeling plaatsen wij injectables zoals botox en/of fillers bij de slapen, jukbenen en mond om volume en een lift te creëren bij je wenkbrauwen en mondhoeken. Het extra volume zorgt voor een mooie lift in beide gezichtszones. Tijdens een intakegesprek met de arts analyseren we samen uitgebreid jouw gehele gezicht en uitstraling. We kijken naar jouw anatomie, mimiek, dynamiek, mate van veroudering en welke kenmerken bij jou precies voor een ongewenste droevige of sombere uitstraling zorgen. We nemen de PRO Cheerful behandeling als basis en maken deze op maat voor jou. We halen de ongewenste kenmerken weg, zonder dat jouw eigen unieke gezicht onnatuurlijk verandert.

Wat maakt onze PRO behandelingen uniek?

We luisteren altijd eerst naar jouw verhaal en verbeterwensen. We richten ons op de ‘totale gezicht benadering’ – we bekijken het totale plaatje en geen detail zal onbesproken blijven. We nemen één van onze PRO behandeling als uitgangspunt en maken deze op maat voor jouw gezicht en wensen. Daarnaast maken we met jou een persoonlijk plan voor de lange termijn. We kijken namelijk graag verder dan één behandeling. Juist door de continuïteit en combinatie van de behandelingen, wordt huidveroudering, volumeverlies en verslapping van onderhuids weefsel effectief afgeremd. Zo combineren we bijvoorbeeld deze PRO cheerful behandeling met een GLOW huidbehandeling en HOME huidverzorgingsproducten die de huid dik en weerbaar houden om fillers goed te behouden. Door behandelingen te combineren die hetzelfde doel nastreven, zorg je voor een sneller en langduriger effect.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct je afspraak!

Boek online je afspraak

Het PRO Cheerful stappenplan

Pre-consult Pre-consult

We beginnen met een telefonisch pre-consult met één van onze beauty consulenten. Tijdens dit consult stellen we je alvast wat vragen over jouw verbeterwensen. Zo kunnen we alvast een inschatting maken welke PRO behandeling het beste aansluit bij jouw situatie en wensen en bij welke arts we een intake kunnen plannen.

Intake Intake

De intake is met één van onze artsen. Tijdens deze intake zullen we nogmaals samen jouw wensen bespreken en gaan we uitgebreid jouw gezicht analyseren. Zo kunnen we jou goed adviseren op welke plaatsen in het gezicht en welke hoeveelheid injectables we zouden kunnen plaatsen. Als we denken dat je beter af bent met een chirurgische lift in plaats van injectables, dan zullen we dit ook zeker aangeven. Daarnaast stellen we samen een persoonlijk plan op. We bekijken welke aanvullende- en onderhoudsbehandelingen passend zijn voor optimaal en langdurig resultaat. Zo kunnen we je ook een indicatie van de kosten geven.

Behandeling Behandeling

Op de dag van de behandeling starten we met een kort voorbereidend gesprek en maken we foto’s om later de resultaten met elkaar te kunnen vergelijken. Vervolgens begint de behandeling. We behandelen met botox en/of fillers, die we plaatsen op de vooraf besproken plaatsen in het gezicht, afhankelijk van jouw verbeterwensen. Wanneer we willen zorgen voor een open blik en wenkbrauwen willen liften, geven we vulling bij de slapen en jukbenen. Willen we juist de mondhoeken een lift geven en willen we zorgen voor een mooi gevormde mond met stevige lippen? We behandelen met ultradunne, holle naaldjes. Doordat deze naaldjes zo dun zijn, kunnen we heel precies werken. Dit type naald heet een canule en deze techniek is extra veilig en de impact is minimaal. Waarom? Omdat de canule de huid eerder wegduwt dan doorboort. Het grote voordeel hiervan is dat jouw gezichtsweefsel op deze manier veel minder beschadigd raakt. Het betekent voor jou dat je minder kans hebt op blauwe plekjes en je sneller herstelt. Zo injecteren we kleine hoeveelheden fillers en/of botox. Aan zowel de filler als botox is een verdovingsvloeistof toegevoegd, waardoor de behandeling nauwelijks pijnlijk is.

Post-treatment Post-treatment

Je kunt na de behandeling direct naar huis, zonder begeleiding. Je krijgt uitgebreide nazorginstructies mee, welke je rustig na kunt lezen. Direct na de behandeling kunnen kleine of grotere zwellingen zichtbaar zijn afhankelijk van de uitgebreidheid van de behandeling. Soms zijn er wat blauwe plekken te zien, soms verschijnen deze na een paar dagen nog. Door de verdoving is het behandelde gebied nauwelijks pijnlijk, maar dit kan wel voor een licht stijf en beurs gevoel zorgen. Je hoeft het behandelde gebied niet te koelen of te masseren. Daarnaast raden we het af om de eerste twee dagen na de behandeling intensief te sporten, naar de zonnebank of sauna te gaan of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Je mag make up dragen, maar breng dit aan met schone materialen. Bescherm het behandelde gebied goed met zonnebrand met factor 50. Mochten zwellingen lang aanhouden of heb je vragen over de nazorg? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de kliniek.

Resultaat & onderhoud Resultaat & onderhoud

Iedereen herstelt anders van een behandeling met injectables. Over het algemeen kun je na 2 dagen het resultaat al goed zien, maar na een maand is het resultaat pas op zijn mooist. Alle injectables zijn niet-permanent, ofwel tijdelijk. Onze ervaring is dat je ongeveer 8 tot 18 maanden of zelfs langer het effect van een PRO fresh behandeling ziet. Daarna zal dit effect langzaam afnemen. Wil je zo lang mogelijk genieten van het resultaat? Dan raden we aan om injectables te combineren met onze GLOW en HOME behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je huid in goede conditie is en met een gezonde huid geniet je langer van de effecten! Daarnaast adviseren we de behandeling te herhalen. Injectables kunnen namelijk een steeds langduriger resultaat geven wanneer je de behandeling met enige regelmaat herhaalt.

PRO Cheerful opnemen in jouw Confidence Booster® jaarplan? Tarieven

Past deze PRO behandeling bij jouw verbeterwensen? Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijk jaarplan. Wij adviseren vrijwel altijd om deze PRO behandeling te herhalen én te combineren met één of meerdere van onze GLOW huidtherapie behandelingen en HOME huidverzorgingsproducten. Dit is waarom we het Confidence Booster® jaarplan hebben bedacht. Met een holistische aanpak willen we jou graag een lange termijn plan bieden welke precies is afgestemd op jouw wensen en gezicht. Zo bereiken we samen de mooiste en langste effecten en het meest natuurlijke resultaat.

Prijslijst
Boek hier makkelijk en snel je afspraak! Maak een afspraak

Leer ons kennen! Over ons
Leer ons kennen!

Reviews