Merz Aesthetics

Onze Leveranciers: Merz Aesthetics

“Voor een natuurlijke frisse uitstraling.”

Merz Aesthetics: de beste injectables voor een natuurlijk resultaat

Merz Aesthetics is wereldwijd toonaangevend op het gebied van esthetische geneeskunde en kent jarenlang succes op het gebied van esthetiek. Met meer dan 100 jaar ervaring, blijft Merz innoveren en biedt Merz unieke oplossingen voor iedereen. Merz Aesthetics staat bekend om de uitgebreid onderzoeken en de vele aandacht die ze besteedt aan de veiligheid van de producten.

Binnen de Van Rosmalen Kliniek werken wij onder andere met de fillers van het Belotero®-assortiment, Radiesse® en met botulinetoxine van het merk Bocouture®.

Belotero® - fillers: voor een natuurlijke frisse uitstraling

Het Belotero®-assortiment bestaat uit een reeks van fillers voor het behandelen van verschillende gebieden van het gezicht; de producten van Belotero® bieden een complete oplossing voor het herstellen van gezichtsvolume, het behandelen van lippen, het liften door volume aan te brengen, het verminderen van lijntjes en rimpels en het hydrateren van de huid.

Fillers voor een natuurlijk resultaat

Belotero® onderscheidt zich door gebruik te maken van de nieuwste technologiëen en inzichten. Hierdoor zijn de fillers niet alleen zeer zuiver, maar zorgen ze ook voor een goede balans tussen de essentiële eigenschappen van cohesiviteit, elasticiteit en modelleerbaarheid. Deze eigenschappen spelen in combinatie met de juiste injectietechniek een belangrijke rol in het bereiken van een natuurlijk resultaat.

Combinatiebehandeling met verschillende fillers

De producten van Belotero® kunnen op zichzelf of in combinatie met elkaar worden gebruikt voor een esthetische oplossing op maat. Dit is afhankelijk van de structurele en functionele behoeften van het gezicht en de huid, met voorspelbare en natuurlijke resultaten. Onze cosmetisch artsen KNMG maken graag een persoonlijk behandelplan op maat voor je, gebaseerd op jouw verbeterwensen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan direct een consult!

Plan direct een consult

Voor ieder doel een andere injectable

Belotero® Revive: filler voor huidverjonging Belotero® Revive

Heb je last van een droge huid? Belotero® Revive is specifiek bedoeld voor rehydratatie behandelingen. Het gezicht, de wangen en kaken zijn bij uitstek geschikt voor huidverjonging met Belotero® Revive.

Belotero® Soft: filler tegen fijne lijntjes en een droge huid Belotero® Soft

Belotero® Soft is de beste keuze voor de correctie van fijne lijntjes en diepe rehydratatie van de huid, vanwege de uitstekende cohesiviteit van het product en het vermogen om water vast te houden. Belotero® Soft is ideaal voor fijne lijntjes, zoals kraaienpootjes, voorhoofdslijnen, lichte fronslijnen en fijne lijntjes rond de mond.

Belotero® Balance: filler tegen diepe rimpels Belotero® Balance

Belotero® Balance is de beste keuze voor de correctie van matige tot diepe rimpels. Denk hierbij aan fronslijnen, neus-lippenplooien, marionetlijnen, lipcontouren en matige lijntjes rond de mond. Het wordt volledig door de huid opgenomen.

Belotero® Intense: filler voor een natuurlijke uitstraling Belotero® Intense

Belotero® Intense is een ideale filler voor natuurlijk ogende resultaten. De filler wordt uitstekend door het weefsel opgenomen. Neus-lippenplooien, marionetlijnen, lippen en mondhoeken zijn hiermee goed te behandelen.

Belotero® Volume: filler voor krachtig volumeherstel Belotero® Volume

Belotero® Volume modelleert en herstelt het gezichtsvolume dankzij zijn kneedbare kwaliteiten. Het product heeft een uitgebalanceerde cohesiviteit waardoor het lang op zijn plaats blijft. Belotero® Volume kan op verschillende plaatsen geïnjecteerd worden om het gezichtsvolume te herstellen, bijvoorbeeld bij de kaken, wangen, kin en de slapen.

Belotero® Lips: filler voor de lippen Belotero® Lips

Belotero® Lips Contour en Belotero® Lips Shape zijn speciaal ontwikkeld voor lipcontouren en het aanbrengen van volume in de boven- en onderlip.

Radiesse®: filler voor een liftend effect en contourversterking met natuurlijke collageenstimulatie Radiesse®

Radiesse® is een veelzijdige filler dat zorgt voor volumelift en huidverjonging. Deze filler stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, waardoor het de effect van de behandeling wordt verlengd. Het pakt het huidverouderingsproces aan, verstevigt de huid van binnenuit, lift gezichtscontouren en herstelt volumeverlies.

Bocouture®: pure botulinetoxine Bocouture®

Wil je rimpels voorkomen, de tijd stilzetten of er jonger uitzien? Botox kan daarbij helpen. Het merk Bocouture® is een zuivere botulinetoxine dat rimpels helpt verminderen en zelfs rimpelvorming kan voorkomen.

 

Kenmerken Bocouture®

  • Bewezen veilig en betrouwbaar product
  • Uitstekend geschikt voor de behandeling van rimpels en overmatig transpireren
  • Hoge klanttevredenheid (98% van de klanten kiest bij een vervolgbehandeling voor Bocouture®
  • Langdurige werkzaamheid; gemiddeld drie tot wel maximaal vijf maanden

Bocouture®: de meest pure botulinetoxine

Botulinetoxine, in de volksmond vaak ‘botox’ genoemd, helpt spieren tijdelijk ontspannen. Dit kan niet alleen de zichtbaarheid van rimpels verminderen, maar helpt ook tegen klachten als tandenknarsen, hoofdpijnklachten door fronsen of overmatige transpiratie.

In de Van Rosmalen Kliniek werken wij uitsluitend met de meest kwalitatieve producten. Bocouture® van Merz Aesthetics is de meest zuivere vorm van botulinetoxine. Doordat in Bocouture® alleen de werkzame stof zit en alle niet-werkzame eiwitten eruit zijn gefilterd geeft Bocouture® geen risico op het ontstaan van resistentie en is de kans op een allergische reactie minimaal.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met Bocouture®? Plan online gemakkelijk een gratis en vrijblijvend consult met onze cosmetisch artsen KNMG.

Plan direct een consult

Reviews

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een filler behandeling?

Fillers, ook wel vullers genoemd, vallen onder de categorie injectables. De meeste fillers zijn – net zoals de fillers uit het Belotero®-assortiment – op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur en zullen altijd weer volledig door je lichaam afgebroken worden. Door hun tijdelijke karakter zal het effect langzaam verminderen.

 

Met fillers kunnen we volumeverlies in het gezicht corrigeren en rimpels opvullen, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. De lijnen in je gezicht worden zachter, er vallen minder schaduwen in je gezicht en je krijgt een jongere, frisse uitstraling.

 

Tijdens een filler behandeling wordt er filler in de huid geïnjecteerd door middel van een canule. Een canule is een holle, stompe naald.

Hoe werkt Belotero®?

Bij injectie van een filler op basis van hyaluronzuur worden rimpels opge­vuld, volume herstelt of de huid gehydrateerd. Het hangt af van de specifieke wens en het type filler dat er gebruikt wordt tijdens een filler behandeling.

 

Rimpels ontstaan door volumeverlies of door afname van hyaluronzuur in de huid. Injectie van Belotero® voorkomt en corrigeert fijne lijntjes, diepe lijnen en plooien en creëert volume. Na injectie wordt door vernieuwde hydratatie de huidkwaliteit ver­beterd en wordt volumeverlies herstelt.

Welke soorten fillers zijn er?

Er zijn verschillende soorten fillers voor verschillende doeleinden. Zo zijn er bijvoorbeeld fillers om verloren volume in de huid te herstellen, fillers om fijne lijntjes te vervagen en fillers om de huid te hydrateren.

 

Binnen het Belotero®-assortiment vind je de fillers Belotero® Revive, Belotero® Soft, Belotero® Balance, Belotero® Intense, Belotero® Volume, Belotero®Lips Shape en Belotero® Lips Contour.

 

Zijn fillers van Belotero® voelbaar onder de huid?

De geïnjecteerde filler is mogelijk een korte periode, net na de be­handeling, voelbaar onder de huid. Na verloop van tijd voelt het behandelde gebied zacht en natuurlijk aan. In een enkel geval kunnen kleine bultjes ontstaan. Meld dit aan jouw cosmetisch arts als dit het geval is.

Hoe lang houdt de werking van Belotero® fillers aan?

Een correctie met Belotero® blijft bij de meeste mensen tussen de 6 en 12 maanden zichtbaar afhankelijk van het gebruikte product. De duur van het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl en spieractiviteit.

 

Wat is het verschil tussen Botox en Bocouture®?

Botulinetoxine is de werkzame stof van de medicijnen Botox® en Bocouture®. Doordat in Bocouture® alleen de werkzame stof zit en alle niet-werkzame eiwitten eruit zijn gefilterd geeft Bocouture® geen risico op het ontstaan van resistentie. Hierdoor heb je langer plezier van een botox behandeling. Ook is de kans op een allergische reactie het allerkleinst bij Bocouture®. Dit terwijl je wel hetzelfde esthetische effect hebt als bij een ander merk botulinetoxine.

Hoe werkt een botox behandeling?

Botulinetoxine is een eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Het zorgt ervoor dat je spieren tijdelijk ontspannen doordat het de prikkeloverdracht van een zenuw naar een spier blokkeert.

 

Botox wordt in sterk verdunde vorm geïnjecteerd in de spiertjes die verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes en rimpels in je voorhoofd. De spieractiviteit wordt op de behandelde plek tijdelijk minder krachtig. Hierdoor verdwijnen fijne lijnen en vervagen diepe rimpels. Een botox behandeling kan op die manier zelfs rimpelvorming voorkomen. Na verloop van tijd neemt de spieractiviteit weer toe en herstelt de spier volledig.